Knife cz. z?van ?as? minul?ch, sou?asn?ch ?i budouc?ch?

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Bullterier5
Re: Knife cz. závan časů minulých, současných či budoucích?

Příspěvek od Bullterier5 » 26 čer 2012 20:32

Porušils pravidlo "Drž hubu a krok" :lol: Pamatuješ co jsem měl v podpise? Že kdo vyčnívá,provokuje k sestřelení???

mouzes

Příspěvek od mouzes » 26 čer 2012 20:42

Vseta : Nemyslel jsem konkretne Tebe a iniciacni prispevek mi prijde presne z te kategorie : Neposadili se z Blacka na zadek.
BTW knife ctu uz hodne dlouho, problemu tam bylo dost, ale bud se lidi prizpusobili a nebo sli pryc, zivot jde dal.
Black byl upozornen co dela dle majitele serveru spatne, neprizpusobil se a kdyby sel prycbylaby to volba co chce odvahu a lze si ji vazit. Jenze misto toho furt vsem vykladal co delaji spatne (pritom presne to same ted dela dle vlastnich slov na "svem" vlakne jinde) a tak byl odejit, situace na knife se uklidnila. Netusim co vede Blacka k tomu aby knifu porad okopaval kotniky, kdyz dle vlastnich slov ma jinde uspesne vlakno.
Jeho noze se mi libi, ale potom co tu na 40 stranach textu predvadi bych si ten nuz nevzal ani zadarmo. Je to muj osobni nazor a pocitam, ze se nemusi libit ostatnim, stejne jako se nelibi nektere nazory jinych lidi mne.
Vseta

Příspěvek od Vseta » 26 čer 2012 20:45

:lol: to jistě ano,přiznávám :lol: A nepoprosil jsem o očištění vlastní duše na hranici :lol: Ale zase jsem se přiznal k "blackofilství" :mrgreen: no a měl spoustu otravně trefných a asi nepříjemných dotazů a konstatování :? když už se krátce po zahájení oné "odpisové" debaty i vypnul na chvilku server :shock: Edit: mouzes psal jsi v množném čísle - "porušili a dali jim ban"- ptám se,co jsem porušil na knife já,ne co Black...... Jo a věř tomu,že dost lidem se Tvůj názor líbit bude,to jo..... a ti co se jim líbit nebude,se neozvou,pokud jsou registrovaní na knife,páč nechtějí dopadnout jako já :roll:
mouzes

Příspěvek od mouzes » 26 čer 2012 21:04

Vseta: Myslis treba to osocovani z dvojiho metru ? Nebo treba neochota pripustit,ze chyba by mohla byt i jinde nez na strane knife, to tu mate s Blackem vsichni spolecne. Uznavam, ze zrovna v Tvem pripade to bylo pres hranu, ale svezl jsi se bohuzel na situaci co tam v te dobe panovala a co se divam zastalo se Te tam i par Tvyh oponentu.
BTW cernouska jsi si vuci protistrane jako argument mohl odpustit.
Bullterier5

Příspěvek od Bullterier5 » 26 čer 2012 21:14

Mouzes-zajímalo by mně,kdo je větší sociopat: Jestli ten,který si stojí za svým,přestože za to pykal a nebo Ty,který tady obhajuješ rozhodnutí někoho zabanovat,na které jsi sám neměl vliv a protože se Ti zdá debata příliš nudná,tak vytahuješ z archivu kecy,kterýma to víc rozpálíš??Mat si jistě všimne,ale pochybuju že Tě pochválí... :shock:

Někdy mně překvapuje snaha takových jako Ty a ostatní,kteří tady šprtají do Vsety,Blacka a dalších v křečovité snaze,že si jich někdo z vlivných na Knifu všimne....co čekáš? Že Tě někdo v Masečíně poplácá po zádech???? :lol:
Obrací se mi kufr......
Vseta

Příspěvek od Vseta » 26 čer 2012 21:15

Osočování dvojího metru - to není osočování,ale prosté konstatování faktu...... A Mat pro mě není protistrana,nemám žádnou protistranu....... je to jen chlap,co mě už s..l vlastním zoufalým hysterickým kňouráním,záchvatama a pokusama zlepšit si prodejnost a ceny a poté z toho samého obviňoval Blacka,aniž by si uvědomoval,že sám je ubrekánků král :lol: Edit: a hysterka - na tom furt trvám :wink:
Naposledy upravil(a) Vseta dne 26 čer 2012 21:16, celkem upraveno 1 x.
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 26 čer 2012 21:15

Ano, podařilo se to takhle zkroutit.Jakkoliv se to nyní po deformaci už tak nejeví, je faktem že Black není můj kamarád a jeho neustálý spory se stíhací smečkou z knife znemožňujou bavit se tady o čemkoli jinym než o jeho vztazích s dalšími lidmi z knifu.Protože na knifu, kde vládne tvrdá gumovací klika, se mužeš bavit vo čemkoliv-než si toho někdo s právem mazat všimne a fik ho.
Ono knife-pokud bude sloužit jako realizační a reklamní prostor tý správný partičce, se fakt jen tak z něčeho neposadí na zadek.Je to poplatný době.Dneska jak je někdo u vesla, potažmo u koryta, nevadí mu v podstatě nic(proto to tu vypadá jak to vypadá).Takže jak se holt změnila za posledních pár let společnost(jasně že k lepšímu :lol: ), chování lidí a pohledy na svět, posunulo se jinam i knife.
Jo a omyl-neodešel jsem protože mne někdo vyhodil.....jenom jsem prostě zjistil, že cíl plavby kocábky už se neshoduje s mým, způsob plachtění máme různej.Možná je to ale způsobeno tím, že mi tak nějak nestačí plavat s davem.
V mym případě je to porád stejnej příběh.Momentálně se šťourám do několika tzv.neziskovejch aktivit.To jest řečeno popravdě do akcí, kdy si nějakej jouda udělá z dobročinnosti dojnou krávu a přisaje se na stát nebo jím "zřízené" organizace a struktury odkud cucá prachy, který třeba poplatník zdravotní daně v slepý víře poslušně cáluje.Vcelku se dohrabávám k věcem, z kterejch mne začíná lehce mrazit a třeba VZP už mne opravdu nemá ani trochu ráda...........Proti tomu je nějaký dění na knifu jako pohádka vo sněhurce a sedmi trpajzlíkách :lol: :lol: :lol: protože na knifu nehrozí že člověku kvůlivá tomu že narve prostředky jinam(do firem kamarádíčků :? ) tak není na úhradu např.makulární degenerace(pojišťovna např.Avastin nehradí) a muže si pořídit slepeckou hůl( pojišťovna hradí, ale ne ultrazvukovou, laserovou apod :( )...........Takže zase z toho knifu nedělejme drámo :lol:
mouzes

Příspěvek od mouzes » 26 čer 2012 21:28

Takze uz jsem dokonce sociopat, kdyz si dovolim nesouhlasit se zdejsimi vlky,pekne.
Napsal jsem ze Vseta se bohuzel pro nej svezl v tehdejsi atmosfere a take jsem napsal, ze lze odejit se vztycenou hlavou, jenze presne to dle mne Black neudelal.
Bul: Mne zas pripada, ze tu atmosferu rozjizdi Black vzdy kdyz se tu par dni nic nedeje tak so do knife rypne. Nikoho z knifu neznam osobne, v Masecine jsem nikdy nebyl pochvalu necekam, knife jsem vyuzil jako zdroj informaci, kdyz jsem se rozhodl, ze si kopim nuz.
Debata lze vest i slusne, jak zde dokazala rada lidi co vidi veci jinak nez ja. Bohuzel to asi neni Tvuj pripad.

Ja tu vidim par slusnych lidi se kterymi se da vest debata a pak tu vidim lidi co se chovaj presne jako strana, kterou kritizuji. (Pravda jeste tu snad nikdo nedostal ban :) )

O knife si clovek muze myslet co chce, ale zadny srovnatelny web o nozich neni.
Naposledy upravil(a) mouzes dne 26 čer 2012 21:36, celkem upraveno 3 x.
atropos

Příspěvek od atropos » 26 čer 2012 21:33

Vseto, ale no ták, čekal bych od někoho jako ty už něco lepšího. Nebo seš fakt už jen zelenej mozek?

Asi tě překvapím, ale nakonec tím že jsem ztratil svou dílnu před cca 2 lety, jsem si spíš pomohl. Nakonec místo honění za prodejem, jsem v situaci kdy mě prodej potěší, ale nepálí. Nepotřebuji ho. Vím že to bude znít blbě, ale abys tomu porozumněl, nože dělám dál, ( respektive, jde to i v těch šílenejch podmínkách doma ) kupodivu mě spíš chylo řešit to jako menší seriovky ale s tím, že nepotřebuji je střelit za každou cenu, tím spíš pod cenou. Předpokládám že jsi asi registroval, že žádné snižování cen za 1 - 1,5 roku nebylo, konkrétně u finek neproběhlo a neproběhne.

edit: jinak ano, Vseta se svezl v celkové náladě na knifu. Měl přibrzdit, pokud to po tom všem nechápal, pak je to jeho boj.
"není kachnička, jako kachnička"
Bullterier5

Příspěvek od Bullterier5 » 26 čer 2012 21:39

Bože můj,kdybyste se všichni řídili heslem "žij a nechej žít" tak by byl klid.To neustálé rozviřování zašlých časů je úplně k prdu...Probůh,když Black má svoje fórum,tak ho má,co na tom? Že se tím občas pochlubí-co na tom? Tisíce lidí-tisíce povah!!Berme okolí a lidi takové jací jsou a bude pokoj...
Někdy mně napadá,že je dobře,že tahle rozkradená země zrušila povinnou vojenskou službu,protože kdyby se lidi,kteří se dokážou sežrat kvůli takovým hovadinám dostali na dva roky dohromady-tak by se postříleli navzájem.
Tohle je válka bez vítězů a poražených.....komanči tomu říkali "studená" . :shock:

Edit: sociopat není nadávka,takže si nejsem vědom neslušnosti....
mouzes

Příspěvek od mouzes » 26 čer 2012 21:50

Paranoia a alibismus.
Kdyz ma nekdo jiny nazor, hned mam pocit, ze z toho neco chce vytezit.
Nekoho oznacim za psychicky nemocneho cloveka, ale ja ho vlastne nechtel urazit.

Ano presne tak zij a nechej zit.
Vseta

Příspěvek od Vseta » 26 čer 2012 21:59

atropos píše:Vseto, ale no ták, čekal bych od někoho jako ty už něco lepšího. Nebo seš fakt už jen zelenej mozek?......

edit: jinak ano, Vseta se svezl v celkové náladě na knifu. Měl přibrzdit, pokud to po tom všem nechápal, pak je to jeho boj.
OK,máš recht,tohle bylo moje poslední vyjádření názoru ke Tvojí osobě na webu. Zbytečně se se..me navzájem. Pokud se potkáme na výstavě v Práglu,nebo kde jinde,znovu se Ti představím a třeba si to vyříkáme..... pokud bude zájem. Pokud ne,pochopím to - oba máme na sebe svůj názor.... Tady i na jiných forech už ale ne. A k tomu banu : věděl jsem do čeho jdu a k čemu to povede a čekal jsem - vlastně pořád čekám - doživotí.
Bullterier5

Příspěvek od Bullterier5 » 26 čer 2012 22:03

Doprčic to není ani duševní nemoc! Sociopat je člověk,který se nechce nebo nemůže přizpůsobit kolektivu,jednotlivci,či společnosti ve které žije.To je přesně ono,"děláš něco jinak-tak Tě neberu!"Copak je tak strašného na tom,že každý má jiný způsob sebeprezentace? Víš Mouzesi,kolik takových lidiček jsem potkal za svůj dlouhý život? Hodně,ale nikdy jsem si kvůlivá tomu botky nerozkousal...měli jsme na stavbě mistra,který byl bývalá totalitní guma a měl v kanceláři nástěnku.Na tu dával všechno,co chtěl sdělit,osobně s náma téměř nemluvil.Dělal jsem s chlapem,který si 50x za hodinu šel umejt ruce...co s ním? Zabít? Tohle říkám proto,aby bylo jasno z čeho vycházím-nejsme stejní a pokud někdo vnímá Blackovu méně obvyklou formu prezentace jako obtěžující,tak by se jí spíše měl vyhýbat,než rozdmýchávat kolem všeho negativní nálady.
Jinak nepatřím mezi neslušné,alespoň většinou 8)
mouzes

Příspěvek od mouzes » 26 čer 2012 22:12

Bullterier5:
pokud někdo vnímá Blackovu méně obvyklou formu prezentace jako obtěžující,tak by se jí spíše měl vyhýbat
Jenze to je presne ono. Kdyz je to jeden clovek mel by jit pryc. Jenze co kdyz se tech lidi co jim vadi chovani jen jednoho cloveka sejde vic, co kdyz chovani daneho cloveka vadi mejiteli, kdo ma ustoupit ?
Dle stareho prislovy ma ustoupit moudrejsi, jenze tahle cesta vede do mist kdy uz treba neni kam ustoupit a nasledne reseni neni dobre ani pro jednu stranu.
Bullterier5

Příspěvek od Bullterier5 » 26 čer 2012 22:26

Jasně,ale kdo objektivně posoudí důvody proč jeden člověk vadí mnoha lidem? Ono to bývá ošidné,vem si kolektivy,které spolu pracují: šéf Tě povýší,zvedne Ti prachy a v ten šůs vadíš všem a máš nálepku vlezdoprdelisty,kterému ostatní závidí a nemůžou přijít na jméno.To je totiž v Čechách obvyklá forma gratulace k úspěchu.
Nemám ve zvyku někoho odsoudit jen tak,protože to udělali všichni.Řídím se vlastním úsudkem a na celém tom cirkuse kolem Blacka mi vadí hlavně to,že na Knife se vyjadřovali proti němu i lidi,kterým nemohl vadit vůbec ničím-ani konkurencí,množstvím prodeje,stylem prezentace.
Nicméně si stojím a budu stát za názorem,že byli borci,kteří si přihřáli polívčičku kolem Blacka právě ze shora uvedených důvodů...
Odpovědět