Matador, leyla, Daystate huntsmen, ranger, Teoben, ted tu mame caliber gun, pokud se ti libi Steyr tak tam se da taky vybrat neco na zahradku ..... je toho moc. Zalezi na tom co se ti libi a co ne. HW je myslim, ale dostacujici na tve HFT
elektronika u daystate umoznuje rychle nastaveni vykonu bez rozebirani a pouziti naradi
FX je krok zpet dle meho nazoru
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
ten Anschütz 9003 je dost podobny LG110,ale kdyz stoji takovy kybl tak asi bude uz top
puska,ale otazkou je zda je to v mem pripadne nutne ) na MS se zatim nechystam:-))
nejdriv bych musel vyhrat CFT a pak muzu o necem takovem premyslet coz neni na poradu dne
tydne mozna let )
dej tomu jeste par zavodu vsak jde o to se zabavit a jestli je to Mistrovstvi sveta nebo dolnich kotehulek je uplne jedno...alespon mas nejake porovnani
Hellboy anca to je uplne jina liga to musis-me mit
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
Dva oslovené zdroje informací zatím mlčí, tak se zeptám veřejně. Díval jsem se na stránky výrobce Daystate a na nich jsem nenašel jasnou odpověď na otázku, zda je model Air Ranger vybaven mechanickým regulátorem nebo "pouze" Harper ventilem. Na stránkách airgunbuyer.com, gunmart.net a mnoha dalších webech píší o Daystate Mk3 regulátoru. To tedy nutně musí znamenat, že instalovaný regulátor má, je to tak?
PS: jistota je kulomet.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Taky jsem měl se zásobníkem problémy (na Mk 4), ale vyřešila je výměna toho gumového kroužku, co drží diaboly. Před výměnou mi do některých komor diaboly nešly nabít, skrz některé zase propadávaly apod. Takže předpokládám, že to drhlo, když diabola nebyla úplně rovnoběžná s hlavní a nabíječem.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Ok tak zkusim ten o krouzek dik za radu. Jinac mel jsem bsa r10, a tet mam doma loguna s16, theoben rapid mk2 , daystate mk4 a nejhorsi zasobnik me prijde ze je prave na mk4. Ja ani nezasunu prstem tu diabolku musim si vzdycky pomahat necim spicatym. Do theobenu padaj sami ten me prijde nejlepsi. U bsa me zasobnik hrozne nicil o krouzek na nabijecim trnu.
Děkuji za reakce.
Přijde mi to jako zvrácenost od Daystate chtít tolik peněz za flintu se zásobníčkem, který de facto nefunguje jak má.
Theoben mi, no ehm jak to jen napsat, zkrátka nepřijde jako moc důvěryhodná firma. Co mohu soudit z webu, tak moc lidí je nemá, na YouTube je prakticky jen nějaké reklamní video modelu MFR (který by stál za úvahu), stránky výrobce jsou staré snad 1000 let a na náhradní díly se prý čeká neskutečně dlouho. Dozvím se něco dalšího o téhle firmě? Hlavně jsem si nevšimnul, že by měl MFR manometr a quick fill také nemá.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Já měl podobný problém s věnečky od AA na CZ200S.
Drhlo to, nešlo moc dobře nabíjet, ničilo diabolky atd. ... a spravilo to jen trošku silikonového spreje na gumičku co drží diabolky a funguje jak má bez nejmenšího problému.
U MK4 jsem měl malinký problém s Heavy - ty trošku jakoby drhly.
S obyčejnými Exacty to šlo jak po másle (možná jsem to už někde psal, proto sorry za duplicitu).
kesi píše:
Theoben mi, no ehm jak to jen napsat, zkrátka nepřijde jako moc důvěryhodná firma. Co mohu soudit z webu, tak moc lidí je nemá, na YouTube je prakticky jen nějaké reklamní video modelu MFR (který by stál za úvahu), stránky výrobce jsou staré snad 1000 let a na náhradní díly se prý čeká neskutečně dlouho. Dozvím se něco dalšího o téhle firmě? Hlavně jsem si nevšimnul, že by měl MFR manometr a quick fill také nemá.
Theobena ( Teobena ) doporučuje Tomayo. zkus se ho přeptat