Ahoj!
Pavle, v první řadě v Třebíči bydlím a střílím až od zimy 2009, takže to 4 roky nejsou zcela jistě

Navíc proč tak kousavě, když Ti člověk chce pomoci, abys nemusel neustále poslouchat, že máš srazy málo často a když, tak jen do 4 odpoledne?
U nás se snažím, když už mi jezdí na závody lidi z celé republiky a i ze SR, tak abychom využili střelnici po celý den.
Nechci nikomu lézt do zelí, natož tahat srazy k nám. Je to jen nabídka volného místa, kdyby se kluci chtěli vidět častěji anebo když už, tak být na střelnici spolu od 8 ráno do 8 večer třeba. Nic víc za tím nehledej.
Mělo by to ale svá pravidla přes která nejede vlak
1/ U nás je poplatek 60Kč/osobu NA CELÝ DEN
2/ Nesmí být žádný závod (KVZ, Pistole nebo TM)
3/ Nesmím mít letecký den, nebo nějakou součinnost, kdy musím letět fuč o víkendu anebo k našim na nucené práce

4/ Pokud tam budu jen já, tak pouze zbraně kat. D, v případě správce cokoli do výkonu .45ACP
5/ Střelba pouze na "netříštivé terče" - tzn sklopky, papír, hilzny (žádné sklo, plasty atd.), maximálně biologický původ (cukr atd.)
- prostě nesměli bychom udělat nepořádek...
Naopak co mohu nabídnout je polokrytá 50m střelnice pro 20-30 střelců a více vedle sebe (když se zmáčknou), elektřina, voda, suché wc, podložky a komplet terčová situace na Taktickou malorážku (stojany, možnost postavit některé položky atd.)
Takže pokud nemáte zájem, tak se nic neděje a sorry za nabídku. Mě to nic nestojí a svůj čas bych tomu věnoval rád, pokud by Vám to pomohlo.
Každopádně iniciativa musí přijít od Vás. já mohu maximálně s ohledem na poptávku nabídnout nějaké termíny. Angažovat se sám nebudu:)
U Pavla byly vždy srazy na pohodu a se super partou a mrzí mne, že mi to poslední roky nevychází se tam zajet aspoň se juknout
Martin