Sportovec: Ono jich tam 10 je. Do celkového skóre se započítávají i body z terče "rozstřel" - je určující pro výsledné pořadí v případě nastřílení stejného celkového počtu bodů. Pokud je i tady skóre stejné... viz. pravidla.
OAL není ani Sidewinderova ani Grinchova onlinovka. Chtěl jsem původně převzít Grinchovu onlinovku, ale nedovolil mi to a tak jsem vymyslel jiný systém soutěže. Zároveň jsem chtěl, aby ty terče byly univerzální jak pro dobré tak i průměrné střelce. Proto je jejich velikost jaká je. Např. terče pro druhou etapu soutěže v kategorii MVzPu, se od těch větších z původní onlinovky Grinche příliš velikostně neliší. Mají i slušnou čitelnost (dokonce jsem tu kdysi kdesi narazil na poznámku, že někomu vyhovují nejvíce). Nikomu je samozřejmě nenutím. Kdo chce střílet OAL, ten si je stáhne a nastřílí a komu se nelíbí a OAL ho nezajímá, vždycky může použít ty staré.
PS: Mě se třeba ty větší terče z Grinchovi onlinovky hodně nelíbí. Tedy ne nelíbí, jako že nejsou dobré, ale lepší by bylo říct nehodí. Jsou tam různé odstíny šedé, přičemž aby se dali tisknout na inkoustovce, je nutné, aby si tiskárna míchala barvy. Zbytečně spotřebovává barvu, která není třeba. A když si takových terčů vytiskneš 20, 50 a víc, to už je na spotřebě poznat. Mám to vyzkoušené.
EDIT: Už jsem se tě chtěl zeptat včera, ale zapomněl jsem na to, prosím kde by se dalo sehnat více informací o tom vzduchovkářském BR? S CO2 puškou mě to sice moc zajímat nemůže, ale brousím si zuby na FWB 603 nebo Walther LGR a to už by se myslím dalo...

Předem děkuji.