Knife cz. z?van ?as? minul?ch, sou?asn?ch ?i budouc?ch?

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
xHonza
Kontaktovat uživatele:
Re: Knife cz. závan časů minulých, současných či budoucích?

Příspěvek od xHonza » 05 čer 2012 16:32

Bude to jako vždycky, všichni budou držet hubu a tvářit se že se nevzájem neviděj :lol: A je to tak při všeobecné nasranosti v naší republice dobře.

derringer píše:normálně mám strach na tu výstavu teď v soboru jet. tolik horkejch hlav a tolik nožů na jednom místě, to by nemuselo dopadnout dobře

ale mám naškudlenejch pár tisíc, tak si tam chci udělat radost a něco si koupit, takže to risknu
Vseto, tohle bylo hloupé a ubohé. Od chlapa co má dva rozvody za sebou bych čekal trochu pochopení, ale nikdy není pozděuznat svoji chybu, naopak je to známka chlapa. Takže nechoď kolem horké kaše, nevymlouvej se a prostě řekni sorry, ujal mi huba (ruka)....
Vseta píše:Mate,jsi labilní nádoba,která přetéká legrační zapšklostí...... Opravdu nikdo z nás,dokonce ani Black,nemůžeme za to,že se Ti pokakal život,po tom,co se Ti narodil černoušek a že Tvůj marketingový tah - jakoby odchod ze scény - nevyšel a po předražených EDC finkách se nezaprášilo tak,jak sis představoval :wink: Ze všeho můžeš vinit pouze sám sebe a ne ty "vhodné" okolo...... Měl by jsi se nad sebou vážně zamyslet a přestat plivat jedovaté sliny :wink: Máte snad v Praze psychiatra,ne????

Jsme tu jen na chvilku :-)
sharpest

Příspěvek od sharpest » 05 čer 2012 17:50

imho keby psvb i verchuska knife ovladala aspon elementarni logiku, blackova syna by prijala... ...
631 + 4x
Sharp Innova 5,5 + 4-9x 40mm osvit
gweck

Příspěvek od gweck » 05 čer 2012 18:20

Tak dobře, ještě jeden příspěvek. Ono to imho pokud vím, bylo trochu jinak: Black Jr. se registroval s IPčka co na něj dostal Black ban, což samozřejmě nešlo, potom Black napsal že obejít tento problém je pro ně hračka, což učinili, patrně někde u souseda a bylo po problému. Co se dělo po vstupu Jr. do dvorany nožířské slávy je už jiná věc a kdo chce, jistě si rád dohledá, někdo už to myslím zmiňoval i zde. Tolik k elementární logice....... :mrgreen:

Z
Vseta

Příspěvek od Vseta » 05 čer 2012 18:39

Radgost píše:.......Jinak Vseta, to co jsi jednou vypustil o černouškovi, to už ti nikdo neodpáře. To už neokecáš.
To máš pravdu,ale já to ani okecávat nechci - ŘEKL JSEM TO ÚMYSLNĚ. Stačí takto??? Prostě jsem asi strašnej hajzl....a co? Alespoň nejsem anonymní pokakánek,já totiž vím,že se,jak jsem už napsal s mnoha lidmi potkám a potkávám osobně - tedy i s Matem a ostatními,co zde o morálce kážou :wink: Edit: xHonza - to jsi ty,ten samý uživatel,co mi na knife psal v PM,že Black je zloděj a krade v práci? Poté,co jsem si dovolil navézt se do Matova teatrálního ukončování výroby? Ptám se,jen abych věděl :wink:
Bullterier5

Příspěvek od Bullterier5 » 05 čer 2012 20:55

Začalo se tady přetřásat to,že Black Jr chtěl navázat na otcovo vlákno a nebyl mu to umožněno.Aby bylo jasno:
Ihned jak se to stalo a já si ten příspěvek přečetl,okamžitě jsem do mailu Blackovi napsal že to bylo něšťastně formulovaný a že po mladým všichni půjdou jak slepice po flusu.To je fakt.
ALE-vezměme to v rovině teoretické-kdyby Junior napsal příkladně:
Ahoj,jmenuju se Lukáš,k problému co máte s fotrem se vyjadřovat nechci a nebudu-ale chtěl bych,aby to co tatík začal,nepřišlo vniveč.Tak jsem se rozhodl pokračovat,ač ucho co zatím nic neumí.Takže prosím abyste strávili,že budu na fotkách s tatíkem za zadkem,abyste viděli,že to fakt dělám sám,ale fotřík mně kontroluje a pomáhá mi,abych to nezmršil a on mi nemusel rozmlátit palici.
VZALI BYSTE JEJ JAKO ČLENA? Kdyby to napsal takhle? Kdo mi odpoví?Anebo by to bylo tak-že mladej nebo starej,Black je jednou Black tak mazej vocaď?
bleunoir

Příspěvek od bleunoir » 05 čer 2012 21:58

Bohužel to tak ale nenapsal. Napsal to arogantně a způsobem vyližte mi.

Jiná polemika:
Roman je šťastnej tam kde je, může si tam dělat co chce a kdo chce ho tam najde.
Roman na knifu skončil, jeho syn se svezl s ním ( svou vinou, pokud to opravdu psal on, pak je to o to smutnější)
Fan klub Blacka nepříjme nikdy argumenty typu "zlobil jsi u mě doma, marž ven" takže zde se taky nikam nepohnem. Ale samozřejmně to, že Roman to na svém vláknu zopakoval už je o.k. a nikdo se nad tím nepozastavuje. Jo, je to v pořádku, ale musí to platit na obou stranách "majitel bytu / návštěva" jednou jsem ten majitel já, jindy jsem já ta návštěva.

Roman by se měl zamyslet nad několika věcma.

1. Knif ho už nechce. Důvody nechme teď stranou. ALe je soudný se tam cpát zpět? Je soudný tam i cpát kluka?
2. Má nový prostor, tím lépe, může začít od píky a snad i trochu popřemýšlet, zda zrnko viny nepadá na jeho hlavu.
Když mi někdo něco řekne, vytkne a nezůstane to u jednoho člověka.........ale víc lidí sdílí stejný pohled na onu věc, není něco špatně přeci jen u mě?? Omlouvat to závistí, nepřejícností je hloupost. Nakonec tomu sám člověk uvěří a jiné věcné argumenty prostě přestane vidět.

Stejně si tu plácám játra zbytečně co?
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 05 čer 2012 23:12

Proč zbytečně?
To že knife potřebuje externí necenzurovanej ventil aby se dalo napsat něco co by tam skončilo smazaný nejni snad problém kohokoliv co sem něco píše, ale toho kdo "Kdo to vede kdo to řídí" jak pravil klasik.
No, a bejvá to na světě tak, že názory se různí(naštěstí, jinak jsme dneska přispívali do fora jak má mít Vladimír fousy na plagátu).
bleunoir

Příspěvek od bleunoir » 05 čer 2012 23:41

Tomu snad sám nevěříš?

Necenzurovanej ventil? Spíš jsou lidi co nezapadnou pro svojí formou vyjadřování a svým pohledem a komentem věcí. Ta hrana která vadí, nemusí vadit druhýmu. Tu hranu má každý člověk jinde. TEČKA. Co je na tom k nepochopení?
A že se smazali prudy? No, chvála adminům, když vidím tuhle stoku do které žel též přispívám.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 05 čer 2012 23:50

To-bleunoir
To má být nějaký morální výplod? Pokud se ti tu nelíbí, máš možnost tu nebýt. Tu stoku si sem plno lidí přineslo a hádej odkud. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Bullterier5

Příspěvek od Bullterier5 » 06 čer 2012 05:22

Dost bych si cenil,kdyby tyhle elitářské kecy byly podepsané stejným nickem (jako chválabohu u některých) jako na Knife.cz,aby ve věci bylo trochu jasno.Připadá mi to jako zbabělý alibismus,schovat se za jinak pojmenovaný účet a v případě konfliktu říct-na mně nečumte,já to nebyl... :mrgreen:

Takže chlapci-jestli na to máte koule,tak masky dolů! :lol:
bleunoir

Příspěvek od bleunoir » 06 čer 2012 06:54

Ano......jak říkám, zbytečné plácání jater.

edit : na knifu registrovánn nejsem, jsem dlouholetý pozorovatel.
Když jsme u toho schazování masky..... :-) co třeba Franta Jetel?? Taky nám odhodí masku B5?
Black
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black » 06 čer 2012 07:23

B5 má profil na Knife, a může jej mít i u mně na mém foru. Zatím tam mám fotky v ksichtovníku já, syn,a Vseta, Kraken. Naše držky jsou ale mediálně celkem profláklé.
Co se týče mého syna, co myslíte, jak zareaguje mladý kluk, když ho někdo pošle do hajzlu ještě dřív, než se stihne představit? Lukáš je skvělý, hodný, a velmi chytrý kluk, jakých vídám kolem sebe málo. Býval jsem instruktor učňů, a viděl jsem hodně tupců. Pokud pochytil moje kecy, no a co. Já do unisima jednoty zapadat nechci. Ani mezi správňáky. Vždy jsem trčel z řady. Pokud si někdo chce se synem pokecat, bude se mnou v sobotu v Brně na výstavě nožů. Ale ono je to fuk. Chce v budoucnu být úspěšný, a studuje soukromou podnikatelskou školu. Asi ne proto, aby někde dělal "podržkliku". Vztahy mezi lidma v mé branži, budiž mu ponaučením a školou, co může v budoucnu, jako podnikatel čekat od lidí, a od konkurence. Já ho takto učím, připravuju na život, aby viděl svět z té temné strany, kdy může kdykoliv čekat podraz.
Udějte co můžete, s tím co máte, tam kde jste. T. Roosevelt
xHonza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xHonza » 06 čer 2012 09:14

Vseto klidně se ptej, ano jsem ten samý uživatel. A myslím že jsem ti napsal v té PM poměrně dost věcí k přemýšlení - mimo jiné nic co by Black nenapsal sám (viz. veřejné přiznání, že dělal fušky v práci). Jen pro tvé dovzdělání - funce pm je mimo jiné od toho, aby se nezákládaly zbytečné flame diskuze, což by takováhle informace puštěná veřejně zaručeně spustila. Nemyslím že má smysl kázat o morálce, ale jsou jisté hranice slušnosti, které když se překročí je dobré si to minimálně uvědomit. Komentář o tom co jsi zač sis napsal sám.
P.S. Když už jsme u té anonymity - pokud se se mnou chceš setkat a tohle všechno probrat - v Brně budu, stačí pět minut na googlu a můj xicht najdeš.
Vseta píše:
Radgost píše:.......Jinak Vseta, to co jsi jednou vypustil o černouškovi, to už ti nikdo neodpáře. To už neokecáš.
To máš pravdu,ale já to ani okecávat nechci - ŘEKL JSEM TO ÚMYSLNĚ. Stačí takto??? Prostě jsem asi strašnej hajzl....a co? Alespoň nejsem anonymní pokakánek,já totiž vím,že se,jak jsem už napsal s mnoha lidmi potkám a potkávám osobně - tedy i s Matem a ostatními,co zde o morálce kážou :wink: Edit: xHonza - to jsi ty,ten samý uživatel,co mi na knife psal v PM,že Black je zloděj a krade v práci? Poté,co jsem si dovolil navézt se do Matova teatrálního ukončování výroby? Ptám se,jen abych věděl :wink:
Jsme tu jen na chvilku :-)
newimperial

Příspěvek od newimperial » 06 čer 2012 11:30

Nevím, nikoho z vystupujících zde neznám a ani nechci poznat, ale způsob jakým se zde nejmenovaný otec snaží ustavit svého synka ( co bych dal za syna...) se v diplomatické řeči nazývá : " dát polibek smrti "... obsah tohoto strašlivého vlákna je ostudou mužství, pokud tato kategorie pro některé zúčastněné vůbec existuje...
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 06 čer 2012 12:14

To- newimperial
Pocity jsou pěkná věc, ovšem ne tam kde se něco řeší, máš právo to nečít tak ho využij.
Bude to dobrá prevence a obrana proti mužství ztrátě :wink:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Odpovědět