Flobertka Spielberg Brno
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Chtěl jsem si špilberku koupit, delší dobu po ní se zalíbením koukám, ale když tohle vidím, jsem rád že jsem tak neučinil.
Divím se, že ti to neporanilo ruku?
Divím se, že ti to neporanilo ruku?
Dresslerovky, ZKM 451
Re: Flobertka Spielberg Brno
2 bSir: To je na reklamaci.
2 mvoracek: Dejme tomu, že se jich prodalo 400, 10 jich bylo na reklamaci - procentuelně 2,5%, což je hodně pěkný a proto si ji nekoupíš?
2 mvoracek: Dejme tomu, že se jich prodalo 400, 10 jich bylo na reklamaci - procentuelně 2,5%, což je hodně pěkný a proto si ji nekoupíš?
to bSir:
To vypadá na vadu dřeva, každopádně reklamace. Použitý náboj na to nemá vliv.

No jak je vidno z galerie tak uz jsme zalepil.Mr.Handy píše:to bSir:![]()
![]()
To vypadá na vadu dřeva, každopádně reklamace. Použitý náboj na to nemá vliv.
Kdyz bude nejhur, tak ta pazba by mela stat nekde okolo 1400Kc.
Je mi vyrobce trochu lito. Precijen drevo on nevyrabi, jen obrabi. Asi ten stromek mel nejaky stres nebo ja nevim. Pokud se rozstipnbe znova o kus dal tak napisi vyrobci...
to Klvaňová:Tak tímto stylem si opravdu p.Pejčoch uznání nedobude.Ješitnost a podupané ego dokáží divy..
Místo zamyšlení,proč se zbraně Torop moc nelíbí je jednoduší napadnout regulérnost fóra a tímto se pokusit smáznout silně negativní reklamu..Sorry za OT,ale i já se řadím k lidem,které slušně řečeno estetická stránka zbraní fy Torop neuchvátila..Popravdě řečeno se divím,že vůbec nějaká prodejnost existuje...
Místo zamyšlení,proč se zbraně Torop moc nelíbí je jednoduší napadnout regulérnost fóra a tímto se pokusit smáznout silně negativní reklamu..Sorry za OT,ale i já se řadím k lidem,které slušně řečeno estetická stránka zbraní fy Torop neuchvátila..Popravdě řečeno se divím,že vůbec nějaká prodejnost existuje...

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
- menthon1974
Sice jsem upustil od Špilase ale stále sleduji tohle vlákno a to co se objevilo na str. 63 je opravdu
síla
síla

ukazoval jsem fotky , známému - střílí , pracuje se dřevem , jeho názor je , 99 procent vada dřeva
-
b Sir: dobry den, mrzí mne nešťastná situace, která se Vám stala s pažbou (Vypadá to opravdu na vadu dřeva), každopádně ji reklamujte u Vašeho prodejce. Pokud Vás můžu poprosit, nechte mu celou zbraň. My Vám pažbu vyměníme a pod odfuk přidáme expanzní komoru, kterou jsme nyní začali pod odfuky přidávat.
S pozdravem,
Křikava
S pozdravem,
Křikava
Naposledy upravil(a) spielbergbrno dne 23 kvě 2012 22:04, celkem upraveno 1 x.
Palec nahoru pro Spielberg Brno
b Sir:nekoukat,nelelkovat a utíkat k prodejci(samo,že zítra)i....a za pár dní přeju hodně zábavy

b Sir:nekoukat,nelelkovat a utíkat k prodejci(samo,že zítra)i....a za pár dní přeju hodně zábavy

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
- menthon1974
Dobrá zpráva pro všechny kterým praskla a bude praskat pažba,obraťte se na výrobce na bezplatnou výměnu pažby,dokonce už ani nehledí na to,že po použití náboji 22.Flobert které neuvádějí v návodu a ohrazují se tím že pažba praskla po použití nesprávných a podle výrobce nevhodným střelivem 22.flobert a neuznávali prasknutí pažby za oprávněnou reklamaci.
Použitím jejich zakázaném střelivu 22.flobert které výrobce neuvádí v návodu k použití o nich není ani zmínka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ten kdo je použije (náboje 22.flobert) a bude střílet s těmito náboji 22.flobert a praskne mu pažba bude muset držet ústa zavřená s tím že použil náboje pouze 6ME jinak jeho reklamace NEBUDE UZNÁNA !!!!!!!!!!

Použitím jejich zakázaném střelivu 22.flobert které výrobce neuvádí v návodu k použití o nich není ani zmínka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ten kdo je použije (náboje 22.flobert) a bude střílet s těmito náboji 22.flobert a praskne mu pažba bude muset držet ústa zavřená s tím že použil náboje pouze 6ME jinak jeho reklamace NEBUDE UZNÁNA !!!!!!!!!!

-
správný postup je, obrátit se na obchodníka, u kterého byla zbraň zakoupena.menthon1974 píše:..obraťte se na výrobce..
vk.
Chystá se k prodeji nějaká novinka od Spielbergu?
-
pi klvanova bojujete s vetrnymi mlyny kazdy normalni clovek pusoudi torop flobertky pripada mi ze to vyrabi ucen 1 rocniku po mozkove prihode
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Jedna zpráva ze Špilberka, posledních 150 kusů s odfukem jaký známe, další kusy budou mít odfuk řešen jinak ( podél hlavně ).
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
doufám,že ty odfuky podél hlavně budou směrem od obličeje