Flobertka Spielberg Brno

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
JERY
Re: Flobertka Spielberg Brno

Příspěvek od JERY » 16 kvě 2012 08:32

jo Špilas se prodává, protože na trhu není nic jiného na výběr.Nevím jak Vám, ale ze závěru mi jde dolů brynýr nebo co je to tam za barvu a to jsem nastřílel tak 200 ran.Taky se chci zeptat, nevim jestli se tady něco takového probíralo, ale prý se prodavají 2 druhy- jeden jen na náboje flobert s kuličkou, který má menší komoru a náboj se špičkou tam nenacpete a za příplatek asi 160kč s delší komorou kam vejde právě i ten špičatý, což je označeno i na laufu zbraně.Myslel jsem, že je na výběr jen se sníženým výkonem a na zbroják.Tak jak to je?

greywolf

Příspěvek od greywolf » 16 kvě 2012 09:37

Je pravda,že Spielbergu dělá konkurenci jen překopaná TOZ-17,která se moc nepovedla a další konkurencí by měla být Alfa-junior.O pár stránek dopředu je poznámka k použitelnosti střeliva .22Flobert a 6mm ME do Spielbera.
Spielberg s omezeným výkonem 7,5J= náboj 6mm ME
Spielberg s plným výkonem na ZP(bez odfukových kanálků)= náboj .22Flobert
Jinak náboj se špičkou .22Flobert do flobertky s omezeným výkonem na 7,5J určitě nacpat jde,ale za použití většího násilí při zatlačení do komory a domáčknutí závěru..Po vystřílení 100 kousků .22Flobert pěkně bolí palec :)
A ten závěr mám ošoupanej taky,brynýr moc nedrží...Už mám domluvenou lázeň u puškaře..
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 16 kvě 2012 13:00

Používám oba druhy nábojů a nikdy jsem nemusel nic dotlačovat už vůbec ne aby mě bolel palec nebo co a tak jak to tedy je ? Já jsem spokojen. Hlaveň ničím nemažu jen po každé střelbě vytřu žíněným kartáčkem a trochu víc náb. komoru. Toť vše! Malorážky čistím jednou do roka, po sezoně a dělám to tak už 30 roků.
Klvaňová

Příspěvek od Klvaňová » 17 kvě 2012 12:26

V souladu s ustanovením § 11 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku, v platném znění a v souladu s § 50 a 50a a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění, se na Vás obracím jako právní zástupce pana Ing. Pejčocha, s jeho následujícím prohlášením:

Stanovisko k některým příspěvkům na téma Flobertka Spielberg Brno ve Fórum GunShop.cz.
Na stránkách fóra jsem našel OT příspěvky k výrobkům zn. TOROP. Podivnou shodou náhod tyto příspěvky vznikly poté, co jsem ustoupil od zámyslu zadat práci Alexxxusovi-Cihlářovi po přečtení jeho povídky o Spielbergu, vydávanou za recenzi. Mimochodem: flobertka Spielberg je velmi zdařilá a pěkná a že tento názor mám od počátku, může potvrdit pan Křikava na základě vzájemné korespondence.
IMO každá diskuze má být odbornou, věcnou, bez emocí a pokud je to v možnostech intelektu diskutujících, i bez vulgarizmu ,deformované češtiny a anonymity. (K tomu odpovědně prohlašuji, že nejsem nick wo3, jak mi je přisuzováno). Příspěvky k výrobkům TOROP by měly seriózní vypovídací hodnotu, pokud by byly psány uživateli jako zkušenosti z provozu ke konkrétní zbrani . Je velmi pravděpodobné, že z diskutujících nikdo žádnou konkrétní zbraň nevlastnil a ani neviděl a proto si úmyslně a tendenčně zjednodušil názory jen na základě příkladů některých výrobků ze stránek http://www.torop.wz.cz, ale „posudky“ diskutérů svou obecnosti vzbuzují u náhodného čtenáře dojem, že se jedná o jakýkoliv výrobek TOROP. Obsah OT příspěvků k mým výrobkům je možné slovníkem diskutérů anonýmů shrnout: Vzhled ošklivý, podivný, blbě vypadá, dost strašný…Zpracování otřesné, šmirglpapírem, dřevo smrk…Vlastnosti-blbě se drží….Cena, realizace- za draho, neprodejné…
U těchto velmi subjektivních, netechnických názorů, vyplývajícím pouze ze shlédnutí obrázků, obdivuji vlastnosti diskutérů, které jim umožňují poznat jen podle obrázků (ne moc kvalitních) kupř. kvalitu opracování, použité materiály, způsob výroby apod. K tomu uvádím:
Souhlasím, že obrysový vzhled (ale jen tento) lze posoudit podle obrázku. Většina mých výrobků- zbraní nemá klasický tvar, což souvisí s mou filosofií mít v souladu užitné, výrobní a cenové relace. Ostatně i mnoho jiných „dospělých“ zbraní se už nepodobá klasickým a nikdo se nad tím nepozastavuje. U zesměšňovaného „pádla“ považuji názor designéra, který tvar i ergonomii vytvořil, nadřazený nad laické názory diskutérů. Reprodukce obrázku bez mého svolení je porušení autorských práv. Požádal jsem Alexxxuse-Cihláře o identifikaci zbraně ,která se mu „blbě držela“. Dodnes tak neučinil, je to jeho fabulace.
Po celou dobu existence mé firmy jsou zbraně kategorie D (7,5 J) vyráběny a prodávány v maximálních počtech, povolených zákonem k ověření kusovou zkouškou (bez homologace). Cena standardních zbraní je cca 60 až 80% ceny „konkurenčních“. Za 12 roků činily opravitelné reklamace na služby a výrobky ve finančním vyjádření jen cca 0,7 % z obratu. Neopravitelné reklamace nebyly.

Závěr
Téma fóra bylo Flobertka Spielberg Brno. Proto jsou všechny příspěvky, týkající se zbraní TOROP, OT. Kromě toho jsou podloženy naprosto nedostatečnými obecnými důkazy, statisticky nevýznamnými, vycházející z obrázku a neprokázaných kupř. uvedením identifikace aspoň jedné zbraně.
Příspěvky svým generalizovaným, obecným, velmi subjektivním a emočně podbarveným obsahem poškozují mé dobré jméno , mají daleko k dobrým mravům a nedodržují pravidla fóra č. 2, 5, 6. Proto žádám administrátora o odstranění příspěvků nebo jejich částí, týkajících se TOROPu a to:
17.3.2012 Beaver, 08:29, 09:23, 09:41, 10:24,
17.3. karelschafer, 07:09,
17.3. Warthog, 10:32,
17.3. derringer, 11:20,
17.3. JERY, 19:39,
20.3. Alexxxus, 10:56.
bSir

Příspěvek od bSir » 21 kvě 2012 14:37

Tak jsme taky stasnym majitelem flobertky spielberk s rozstipnutou pazbou :roll:

Je to moje prvni flobertka atak jsme dal na prodejce a na otazku ktere flobert naboje do ni patri mi rekli, ze jezto se jedna o maloseriovou vyrobu tak nekterym chutna spicata strela a nekterym kulicka a ze mam vyzkouset.
Z obchodu jsem si tedy odnesl flobertku v kartovove krabici a 100ks nabojy 6mm ME FLOBERT a 100ks 22 FLOBERT.

Pazba (telo) se rozstiplo po cca 3 - 4 vystrelech ale vsiml jsme si toho az po dalsich cca 4ech. Jednak me triska pichla do ruky a druhak v praskline u "odfukovych" otvoru je "cerny bordel" prolezly prasklinou az ven.
Pochopitelne jsme ji chtel jit reklamovat, ale po procteni tohoto vlakna a naslednem duslednem studiu vsech oznaceni na zbrani jsme s eujistil, ze do ni patri kulicka a mam obavu, z eby mi tedy reklamace nebyla uznana... tak holt to musim spravit sam lepidlem na drevo :?

I tak, asi dam maly plysek od plechovek pod odfukove otvory aby ta odfukova sila nesla primo do pazby ale lepe se rozprostrela - nemenim tim zadne z vlastnoisti zbrane, tak si myslim, ze se stezi bude jednat o nezakonou upravu.

Prvni flobertka a hned takove zklamani?
Beaver

Příspěvek od Beaver » 21 kvě 2012 20:03

Pažu bych rozhodně reklamoval nehledě na střelivo - oboje má zhruba stejný výkon, liší se jen přesnost.
Alfa 641
greywolf

Příspěvek od greywolf » 21 kvě 2012 20:29

Naprosto bez debat-reklamace...
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Kavy

Příspěvek od Kavy » 22 kvě 2012 07:20

Klvaňová píše:V souladu s ustanovením § 11 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku, v platném znění a v souladu s § 50 a 50a a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění, se na Vás obracím jako právní zástupce pana Ing. Pejčocha, s jeho následujícím prohlášením:

Stanovisko k některým příspěvkům na téma Flobertka Spielberg Brno ve Fórum GunShop.cz.
Na stránkách fóra jsem našel OT příspěvky k výrobkům zn. TOROP. Podivnou shodou náhod tyto příspěvky vznikly poté, co jsem ustoupil od zámyslu zadat práci Alexxxusovi-Cihlářovi po přečtení jeho povídky o Spielbergu, vydávanou za recenzi. Mimochodem: flobertka Spielberg je velmi zdařilá a pěkná a že tento názor mám od počátku, může potvrdit pan Křikava na základě vzájemné korespondence.
IMO každá diskuze má být odbornou, věcnou, bez emocí a pokud je to v možnostech intelektu diskutujících, i bez vulgarizmu ,deformované češtiny a anonymity. (K tomu odpovědně prohlašuji, že nejsem nick wo3, jak mi je přisuzováno). Příspěvky k výrobkům TOROP by měly seriózní vypovídací hodnotu, pokud by byly psány uživateli jako zkušenosti z provozu ke konkrétní zbrani . Je velmi pravděpodobné, že z diskutujících nikdo žádnou konkrétní zbraň nevlastnil a ani neviděl a proto si úmyslně a tendenčně zjednodušil názory jen na základě příkladů některých výrobků ze stránek http://www.torop.wz.cz, ale „posudky“ diskutérů svou obecnosti vzbuzují u náhodného čtenáře dojem, že se jedná o jakýkoliv výrobek TOROP. Obsah OT příspěvků k mým výrobkům je možné slovníkem diskutérů anonýmů shrnout: Vzhled ošklivý, podivný, blbě vypadá, dost strašný…Zpracování otřesné, šmirglpapírem, dřevo smrk…Vlastnosti-blbě se drží….Cena, realizace- za draho, neprodejné…
U těchto velmi subjektivních, netechnických názorů, vyplývajícím pouze ze shlédnutí obrázků, obdivuji vlastnosti diskutérů, které jim umožňují poznat jen podle obrázků (ne moc kvalitních) kupř. kvalitu opracování, použité materiály, způsob výroby apod. K tomu uvádím:
Souhlasím, že obrysový vzhled (ale jen tento) lze posoudit podle obrázku. Většina mých výrobků- zbraní nemá klasický tvar, což souvisí s mou filosofií mít v souladu užitné, výrobní a cenové relace. Ostatně i mnoho jiných „dospělých“ zbraní se už nepodobá klasickým a nikdo se nad tím nepozastavuje. U zesměšňovaného „pádla“ považuji názor designéra, který tvar i ergonomii vytvořil, nadřazený nad laické názory diskutérů. Reprodukce obrázku bez mého svolení je porušení autorských práv. Požádal jsem Alexxxuse-Cihláře o identifikaci zbraně ,která se mu „blbě držela“. Dodnes tak neučinil, je to jeho fabulace.
Po celou dobu existence mé firmy jsou zbraně kategorie D (7,5 J) vyráběny a prodávány v maximálních počtech, povolených zákonem k ověření kusovou zkouškou (bez homologace). Cena standardních zbraní je cca 60 až 80% ceny „konkurenčních“. Za 12 roků činily opravitelné reklamace na služby a výrobky ve finančním vyjádření jen cca 0,7 % z obratu. Neopravitelné reklamace nebyly.

Závěr
Téma fóra bylo Flobertka Spielberg Brno. Proto jsou všechny příspěvky, týkající se zbraní TOROP, OT. Kromě toho jsou podloženy naprosto nedostatečnými obecnými důkazy, statisticky nevýznamnými, vycházející z obrázku a neprokázaných kupř. uvedením identifikace aspoň jedné zbraně.
Příspěvky svým generalizovaným, obecným, velmi subjektivním a emočně podbarveným obsahem poškozují mé dobré jméno , mají daleko k dobrým mravům a nedodržují pravidla fóra č. 2, 5, 6. Proto žádám administrátora o odstranění příspěvků nebo jejich částí, týkajících se TOROPu a to:
17.3.2012 Beaver, 08:29, 09:23, 09:41, 10:24,
17.3. karelschafer, 07:09,
17.3. Warthog, 10:32,
17.3. derringer, 11:20,
17.3. JERY, 19:39,
20.3. Alexxxus, 10:56.
Co to jako je ? Cenzurou proti konkurenci ?
derringer

Příspěvek od derringer » 22 kvě 2012 10:13

pro Klvaňová, napsal jsem toto

tak to je legrace - pokud wo3=pejčoch(a pro admina by asi nebyl problém to zjistit), tak docela chápu tu zášť a kritiku, ale na rovinu - pejčochovi zbraně jsou dle mého neprodejné, protože nejsou prostě oku milé, hrubě zpracované a škaredé. spilberk si doved představit jako zbraň, kterou předá táta synovi a bude pořád pěkná, byť třeba otlučená,ale stále na ni bude na zdi pěkný pohled

to co dělá pan pejčoch je k vidění i mezi zabavenými samodomo zbraněmi na policejních výstavách, s puškařskou tradicí a umem to nemá nic společného, byť je to asi funkční - něco podobného dělá i pavelkrab na zbraněkvalitne

je to vyjádření názoru na veřejném fóru, nechám na adminech jak se ke smazání postaví. pokud s mým názorem máte problém, předám vám kontakt na mého právního zástupce a můžete podiskutovat spolu

za neprodejnost se omlouvám, děkuji za sdělení, že zbraně jsou prodávány v maximálních možných počtech = 5ks za rok

za ostatním si stojím
JERY

Příspěvek od JERY » 22 kvě 2012 10:14

Moc nechápu autora(Klvaňová) toho dlouhého románu, ta zbraň (Torop)nebo co to obhajuje je prostě hnus a za tím si stojím.Pravda je, že soudím podle obrázku, neboť bych si ji nepořídil ani do sbírky na zeď. Zlatý Spielberg
Mr.Handy

Příspěvek od Mr.Handy » 22 kvě 2012 11:02

V rámci všeobecné spravedlnosti žádám o odstranění příspěvků uživetele Klvaňová (čtv kvě 17, 2012 11:26 am), neboť se jedná o OT jak řemen a s tímto tématem (Flobertka Spielberg Brno) nijak nesouvisí a poškozují tak dobré jméno GunShop.cz fóra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Ale teď vážně:

to bSir: Mohl by jsi sem prosím dát fotku prasklé pažby?
deef

Příspěvek od deef » 22 kvě 2012 11:09

Původně jsem si dal práci s právním rozborem, ale lepší bude ignorace, jinak by to zavánělo Korejí :lol:

Takže zpět ke Spielbergovi.
bSir

Příspěvek od bSir » 22 kvě 2012 11:15

Reakce je spise usmevna.

Osobne ve smem podnikani jsem byl rad, pokud s ena nejakem diskuznim foru mluvi o mych produktech.
Kdyz se pomlouvaji, tak mne to mrzi a muzu trebas doplnit svuj nazor, ale to je tak vse.

A odvolani se na autorska prava na fotky? Von jako neni rad, kdyz se jeho fotky, jez jsou vlastne marketingovym nastrojem propagace, nekdo sdili?

Spise z toho citim nejakou zatrpklost a presvedcenost o sve vlastni dokonalosti.

Pokud bych mel neco vytknout?
Fotky na webu jsou nevyrazne. Vzhled "zbrani" nehodnotim, kazdy ma svuj vkus.
Web lezi na domene tretiho radu, proc? V dnesni dobe tech par stokorun za rok kazdy da, a lip se to propaguje.
Pokud mam pocit, z eme produkty jsou hodnoceny zaujate, tak hrozit zalobami "dobremu jmenu" neprospiva.
To jen tak naokraj ocima nezaujateho pozorovatele...
xvvirago

Příspěvek od xvvirago » 22 kvě 2012 11:20

předem se omlouvám za OT , .....aby to ještě pan Pejčoch nehnal k ústavnímu soudu nebo rovnou do Štrasburgu - aby se smazalo celé vlákno . Jestě jednou omluva za OT .....ale silně mi to připomělo časy dávno minulé
bSir

Příspěvek od bSir » 22 kvě 2012 13:53

Mr.Handy píše: to bSir: Mohl by jsi sem prosím dát fotku prasklé pažby?
Ahoj,
registraci tu mam kratce, tak si nejsme jisty jak se vkladaji fotky a proto pripojuji externi odkaz na fotky:
https://plus.google.com/photos/10502367 ... 9616056177

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Odpovědět