tak cely den jsem se ovladal abych sem nic nepsal, ale martine nezlob se na me, pises strasny chujoviny. Jestli si dobre cetl, tak transportem to nebylo, protoze jsem pusku nastreloval tesne pred zavodem a to na primem slunicku a odchazel jako posledni s Palem.
dalsi vec je, tim v zadnem pripade neomlouvam svuj vysledek(prvni den bylo temer idealni pocasi a druhy den silny vitr,dest,optika vecne zamtena nebo na ni kapky atd a presto jsem nastrilel lepsi vysledek jak prvni den....neni to divny?) daval jsem to sem jako svou zkusenost (podotykam, ze se mi to stalo poprve a koukal jsem na to jak z jara) Ale hlavne jsem to sem nedalval abych se tu s tebou hadal...nechapes zakladni principy jako je roztaznost materialu notabene ruznych. Sam pises, ze ti steyr v zime strili jinak no a proc asi? Jako ze hlinik, nerez, atd nepracuje? oboji to jsou mechanizmy na ktere ma teplota vliv(napr v regulator, pruzinky , tesneni, atd).
No a jsi si jisty, ze na tech zavodech jak se ti to stalo to nemohlo byt optikou???? Ze to bylo puskou? Ja myslim, ze obojim, kdyz to vezmu kolem a kolem. A vlaste si si sam odpovedel

Takze se nad ti zamysli prosimte. Tohle mi prislo vcera od cloveka, ktery big nikko pouziva uz roky .....
Co se týka Nika Big, máš úplnou pravdu, ten kluk tam mluví z neznalosti. Mám NSD tři a je to tak jak píšeš. Dalsi sz byli podobneho razu,ale taky co jsme si udelali, ze se do me vsude jebes. Jezdime spolu strilet a misto toho aby si mi napsal sz nebo zavolal, tak tu zakladas vlakna jak Kuba. Otevri si stanek a rozdavej odznaky - neposlouchejte Tomaya nebo si vymysli podobnou chujovinu

. Uz jednou jsem ti psal, at se na to napadani me vyse..s, ze proc to delas. Trosku se nad tim zamysli.
Puskohled sis skoro upekl jen aby si ze me udelal vola, ale nastrel si nezkusil

Ja ti fakt nerozumim.
Tyhle fotky te snad presvedci