nejblissi sklopka z ft polohy 23m a 15mm killzona
14 stanovist - 40 sklopek
5 ve stoje ( dve z rozhleny smerem dolu cca 9m a 17m, dalsi tri ve vzdalenosti 10m(15mm dira), 26(25mm) a 35m(25mm)
v klece take 5 sklopek ...vzdalenosti od 15m po 35 tusim, ale opet killzony 15 a 25mm
teploty extremni jeden den vice jak 30stupnu a druhy den do 10stupnu, dest, ze jsem mel promokle i goretexove boty (to se mi nestalo ani v anglii) nicmene slunko bylo vetsi svina ... pekne se mi na nastrelovaci draze oprelo do optiky.... ja myslel, ze se mi zmenil nastrel prevozem nebo ja nevim cim, tak jsem udelal korekci 10-12 kliku na 30m po vstupu na druhu prvnich 4 stanoviste supr. Pak se mi, ale ochladila optika a az do konce zavodu jsem nemel predstavu kam strilim

Druhy den po technicke strance vse v poradku, nicmene opravdu velka narosnost trati, vitr, dest udelali sve a uplne takova diskoteka to taky nebyla

priznam se, mozna jsem tam jel i trochu bez respektu a dostal jsem moc pres prsty

vsechna cest kolegem ze slovenska jak to odstrileli ! opravdu smekam, udelali OBROVSKY krok do predu - jednak tim ze poradaji vse vlastni zavody podle OFIKO pravidel a take tim, ze se zucastnuji takovychto zavodu vcestne Mistrovstvi sveta.... coz je posunulo apsolutne nejak jinam. Navic jsou velice vstricni, ochotni, ...proste skvela parta lidi co si navzajem pomahaji aby se zlepsovali a hlavne zabavili...... takze respekt !
Abych nechvalil jen slovaky, tak smekam pred madary, kterym teda nerozumim ani slovo, ale postavili opravdu narocny zavod(podle slovaku nejnarocnejsi co videli, pokud jsem dobre pochopil) a to jak strili a jaka je tam konkurence to jsem ani ve snu necekal. Navic jejich vybaveni, nadherne custom pazby at uz Ginb, Gary Cane nebo po domacku delane ,spousty doplnky... byl jsem jak Alenka v risi divu......az tak je to s nama neporovnatelne. Navic jsem se znova zamiloval do jedne krasky