Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Díky moc ale hlaveň 200mm tam stejně není-cena.
Re: Dreslerovy flobertky
Má už někdo nový model Tramp SA-zajímalo by mě jak dobře funguje otáčení bubnu.silně o něm přemýšlím-tak potřebuji trochu nakopnout 

QB78 DEluxe .177,optika Nikko Stirling 3-9x40AO - Mountmaster-derringer Rex L 3",Slavia 631 .177
-
- Kontaktovat uživatele:
Jedná se o nestandartní provedení s hlavní 200 mm, cena je o 300 Kč vyšší než pistole FOX S 150 http://www.dressler.ic.cz/pistole%20FOX%20S.htmpavel 54 píše:Díky moc ale hlaveň 200mm tam stejně není-cena.
Začíná mě lákat revolver Tramp
Zatím mám z flobertek akorát dlouhého Špilase,tak by krátkej brácha nebyl marnej..
Jediný,co mě teď vrtá hlavou je,že si tu nikdo nestěžuje na úlety způsobené střelivem SaB..
Že by se nekonaly?
U Špilase se objevují pravidelně,tak by mě zajímalo,jestli je to v rukách,ve střelivu,nebo ve zbrani
..Propátral jsem trochu fórum a nenašel jsem přesvědčivý důkaz,že by se na 100%jednalo o nekonzistenci střeliva.Nedalo mě to a napsal jsem do SaB...Čekám na odpoveď,ale nejsem zase tak naivní,že mi napíšou"jojo,to víte..sem tam nám ulítne plnění,tak to trochu potom lítá do pr..e,ale jiný stejně neseženete,takže je to vlastně o.k.." ...Třeba překvapí a napíšou něco objektivního..
Takže se zkusím zeptat i spokojených majitelů flobertek od p.Dresslera...,vážně netrpíte na chronické potíže s "úlety"

Zatím mám z flobertek akorát dlouhého Špilase,tak by krátkej brácha nebyl marnej..
Jediný,co mě teď vrtá hlavou je,že si tu nikdo nestěžuje na úlety způsobené střelivem SaB..
Že by se nekonaly?
U Špilase se objevují pravidelně,tak by mě zajímalo,jestli je to v rukách,ve střelivu,nebo ve zbrani

Takže se zkusím zeptat i spokojených majitelů flobertek od p.Dresslera...,vážně netrpíte na chronické potíže s "úlety"

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Urevolveru REX ani u pistole FOX jsem zatím žádné úlety nezaznamenal. Jen se občas stane, asi tak jedna z padesáti, že je zásah o něco níže, ale není to nic zvláštního. Asi je to způsobené slabší nálpní v náboji, nevím.
Dresslerovky, ZKM 451
Už brzy bude hotová první serie revolverů TRAMP, mám objednáno a nemohu se dočkat. Když jsem si u pana Dresslera prohlížel prototyp, otáčení bubínku a všechno ostatní fungovalo bezvadně, a to mi bylo řečeno, že má za saebou zkoušku životnosti 5000 ran.Zakk píše:Má už někdo nový model Tramp SA-zajímalo by mě jak dobře funguje otáčení bubnu.silně o něm přemýšlím-tak potřebuji trochu nakopnout
Dresslerovky, ZKM 451
No já blbec už už objednával a nakonec jsem si to blbec rozmyslelmvoracek píše:Už brzy bude hotová první serie revolverů TRAMP, mám objednáno a nemohu se dočkat. Když jsem si u pana Dresslera prohlížel prototyp, otáčení bubínku a všechno ostatní fungovalo bezvadně, a to mi bylo řečeno, že má za saebou zkoušku životnosti 5000 ran.Zakk píše:Má už někdo nový model Tramp SA-zajímalo by mě jak dobře funguje otáčení bubnu.silně o něm přemýšlím-tak potřebuji trochu nakopnout

QB78 DEluxe .177,optika Nikko Stirling 3-9x40AO - Mountmaster-derringer Rex L 3",Slavia 631 .177
Děkuji panu Dresslerovy za odpověď.
Ano, přední část lučíku slouží jako páka k odemčení zámku hlavně. Je to velmi důmyslné, jen zmáčkneš lučík směrem k sobě a sklopíš hlaveň. Toto originální řešení jsem zatím nikde jinde neviděl. Jednoduché na ovládání a velmi pevné a účinné uzamčení.pufik píše:Děkuji, může mi prosím někdo zkusit vysvětlit jak funguje ta předpokládám uzamykací páčka co tvoří přední část lučíku?
Pistole Foxka je snad moje nejoblíbenější hračka

Dresslerovky, Špilas
- Hieronymus
Pane Dresslere,
Vaše flobertky se mi velmi líbí. Chtěl bych se zeptat, jaký je praktický rozdíl (je-li nějaký) v přesnosti mezi TRAMPem a FOXem za předpokladu stejně dlouhých hlavní a pominutí rozdílných mířidel.
Děkuji
Vaše flobertky se mi velmi líbí. Chtěl bych se zeptat, jaký je praktický rozdíl (je-li nějaký) v přesnosti mezi TRAMPem a FOXem za předpokladu stejně dlouhých hlavní a pominutí rozdílných mířidel.
Děkuji
"Je dobře, že je válka tak děsivá. Jinak by se nám to začalo líbit." (Gen. R. E. Lee)
-
- Kontaktovat uživatele:
Velký rozdíl není, ale pistole FOX je o něco přesnější, pozná se to především na větší vzdálenosti (25-40 m).
- Hieronymus
Mnohokrát děkuji
"Je dobře, že je válka tak děsivá. Jinak by se nám to začalo líbit." (Gen. R. E. Lee)
Já bych si taky dovolil oslovit pana Dresslera a to ohledně délky hlavně na Trampa....
A i názory ostatních by mě zajímali
Prosím pěkně, jaká délka hlavně má ještě smysl....uvažuji o minimální délce 150mm, ale navadila by mi i delší
předem děkuji za odpověď....tydýýýt...
A i názory ostatních by mě zajímali

Prosím pěkně, jaká délka hlavně má ještě smysl....uvažuji o minimální délce 150mm, ale navadila by mi i delší

předem děkuji za odpověď....tydýýýt...
Mám FOXku S s hlavní 200 mm dlouhou a na 25 m s ní trefuji i desítky na pistolové terči. Zatím nejpřesnější floberta z jaké jsem střílel.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Podobnost čistě náhodná,ale plnotučná verze a malá inspirace...
....

- Přílohy
-
- lrcb.jpg (28.92KiB)Zobrazeno 1681 x
-
- sllnaa_3.jpg (7.35KiB)Zobrazeno 1681 x
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill