Vtipy
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Hamburgr v prášku... nejvíc mne dostala ta spešl příprava a k tomu ty proprietky, vlaječky, obracečka apod..
Haenel modIII-284, 311; ČZ vz.47; ČZ 803,801,800, 236, 236-1; ZB ZV4, ZV3 a Slávinky
AR 2079 tuned&modified + Leupold 4-12x40AO
AR 2079 tuned&modified + Leupold 4-12x40AO
Re: Vtipy
To bude možná tím, že se to prodává jako jedlá hračka pro děti, proto ty veškeré serepetičky. Je jasné, že je to samá chemie takže to ani japonec nebude jíst denně.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Jak se jim sáhne na sociálku, tak je zle:

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Kesi to je trefa na hřebík.
Já nejsem rasista,jen nesnáším cikány stejně jako rasismus
Jeden se nám tu procházel po dvoře,sběratel kovu,byl dost durazně upozorněn a vyhoštěn
Jo mít doma psa který byl vyšlechten na lov lvu a hlídání plantážníku je dobrý.

Já nejsem rasista,jen nesnáším cikány stejně jako rasismus

Jeden se nám tu procházel po dvoře,sběratel kovu,byl dost durazně upozorněn a vyhoštěn

Jo mít doma psa který byl vyšlechten na lov lvu a hlídání plantážníku je dobrý.

177
22
25
22
25
„Jít do války bez Francie je jako jít na lov jelenů bez harmoniky.“ – Norman Schwarzkopf
Cogito ergo armatus sum.
Jeden aktuální ze života: Podívám se na hodiny a tam 5:56:45 ... znamení? 

Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
"Pane doktore, vy jste mi minule předepsal nějaké nové léky!"
"Podle čeho tak soudíte?"
"Protože ty starý, když jsem je hodil do záchodu se potopily, a ty nový plavou."
"Podle čeho tak soudíte?"
"Protože ty starý, když jsem je hodil do záchodu se potopily, a ty nový plavou."
Nenabitou zbraní nemiř ani na tchýni.
-
Vyjdou si Nečas s Kalouskem na vycházku do přírody. Po chvíli uvidí Kalousek na cestě hada, rozběhne se k němu a začne po něm šlapat.
Nečas celý rozčílený mu na to říká: "Míro, ty vole, co to děláš! Máme demokracii - dneska si může každý svobodně jít kdy chce, jak chce a kam chce!"
Jdou dál a najednou Nečas uvidí po cestě skákat žábu. Rozběhne se k ní začne po ní šlapat a skákat až je žába úplně na kaši.
Příjde k němu Kalousek a říká: "Tak to mě teda vysvětli. Mě děláš kvůli hadovi kázání jakou že to máme demokracii, že si každej může svobodně jít kam chce a ty teď uděláš tohle!"
Nečas na to: "To si pleteš. PLAZIT SE MŮŽOU, ALE VYSKAKOVAT SI TADY NIKDO NEBUDE!"
(Veškerá podobnost se skutečností je čistě záměrná)
Nečas celý rozčílený mu na to říká: "Míro, ty vole, co to děláš! Máme demokracii - dneska si může každý svobodně jít kdy chce, jak chce a kam chce!"
Jdou dál a najednou Nečas uvidí po cestě skákat žábu. Rozběhne se k ní začne po ní šlapat a skákat až je žába úplně na kaši.
Příjde k němu Kalousek a říká: "Tak to mě teda vysvětli. Mě děláš kvůli hadovi kázání jakou že to máme demokracii, že si každej může svobodně jít kam chce a ty teď uděláš tohle!"
Nečas na to: "To si pleteš. PLAZIT SE MŮŽOU, ALE VYSKAKOVAT SI TADY NIKDO NEBUDE!"
(Veškerá podobnost se skutečností je čistě záměrná)
Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.
Jára Cimrman má na webu novou hru Ňadra dmoucí
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry ... mouci.html
http://cimrmanova.jarmara.at/
Věřím, se se mezi Vámi najdou i tací, kteří si odkaz rádi rozkliknou a nahlédnou do mistrovi "dílničky", já však v rámci časových úspor jen zapumpoval...
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry ... mouci.html
http://cimrmanova.jarmara.at/
Věřím, se se mezi Vámi najdou i tací, kteří si odkaz rádi rozkliknou a nahlédnou do mistrovi "dílničky", já však v rámci časových úspor jen zapumpoval...

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Do čtvrti plné katolíků se přistěhoval Žid. Každý pátek je pěkně naštval, protože zatímco oni dlabali rybu, Žid si na zahrádce griloval steaky. Rozhodli se, že jej obrátí na svou víru. Nakonec se jim to povedlo směsí výhrůžek a proseb jej přesvěšdčit. Odvedli jej do kostela a tam jej kněz pokropil svěcenou vodou a přitom pravil:
"Zrozen Žid, vychován Žid, teď se stává Katolíkem."
Sousedi se zaradovali, že je teď nebudou pronásledovat páteční útrapy nádherných vůní. Ale další pátek se opět přes ploty line vůně grilovaného hovězího. Vyběhnou, aby Zidovi připomněli jeho novou dietu, ale co nevidí?! Žid stojí na zahradě u grilu, kropí na hovězí vodu a říká:
"Zrozeno kráva, vychováno kráva, teď se stává rybou."
"Zrozen Žid, vychován Žid, teď se stává Katolíkem."
Sousedi se zaradovali, že je teď nebudou pronásledovat páteční útrapy nádherných vůní. Ale další pátek se opět přes ploty line vůně grilovaného hovězího. Vyběhnou, aby Zidovi připomněli jeho novou dietu, ale co nevidí?! Žid stojí na zahradě u grilu, kropí na hovězí vodu a říká:
"Zrozeno kráva, vychováno kráva, teď se stává rybou."
Nenabitou zbraní nemiř ani na tchýni.
nejrom: Přiznám se, že ten poslední vtip nechápu. Jó, kdyby si takhle dělal krkovičku nebo pekl králíka, to bych chápal 

Lidská práva zasluhují nejvyšší ochranu!
http://www.a-human-right.com/
http://www.a-human-right.com/