Flobertka Spielberg Brno

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
spielbergbrno
Re: Flobertka Spielberg Brno

Příspěvek od spielbergbrno » 10 kvě 2012 09:45

Hali píše:Pro spielbergbrno:tady snad nejde o sdělování nějaké firemní strategie když se někdo zeptá jestli si konečný zákazník může nebo nemůže koupit flobertku přímo u vás :roll:
Pokud Vás zajímá, kde lze naše zbraně zakoupit, pošlete mi prosím SZ nebo email na krikava@spielbergbrno.cz. Uveďte místo Vašeho bydliště a sdělím Vám nejbližší prodejnu.

S pozdravem,
Křikava

monikash

Příspěvek od monikash » 10 kvě 2012 15:57

menthone1974 - ale on nemůže napsat, že ano, to by pak před závodem stály fronty koupěchtivých lidí...., protože, nekup to bez obchodníkovy marže. :lol: (ale pochybuji, že by je prodávali za výrobní cenu, spíš za VOC + nějakou tu přirážku).
Ale taky by museli, co by prodejci, řešit reklamace rovnou se zákazníky. Takhle to nechávají na prodejcích, kteří na to mají 30 dnů. Oni zase vyřizují reklamaci s prodejcem podle obchodního zákoníku 60 dnů.
Umarex Smith&Wesson M&P R8,
Zoraki M906
pufik

Příspěvek od pufik » 10 kvě 2012 16:16

Sorry za OT: ale pokud ma vyrobce 60 dnu na reklamaci prodejci (dle obch.zak.) tak jak muze prodejce vyridit reklamaci zakaznikovi do 30 dnu?
deef

Příspěvek od deef » 10 kvě 2012 16:21

OT: Obchodní zákoník nestanovuje lhůtu pro vyřízení reklamace - toto se ošetřuje zpravidla smluvně.

Pokud by Spielberg prodával flobertku i sám, tak samozřejmě za stejnou cenu jako u jakéhokoliv obchodníka, jinak by byl sám proti sobě. Prostě každý dělá to co umí - Spielberg vyrábí a o prodej se mu starají obchodníci. Prodávat si svoje produkty sám, to se dá tak max v nějaké one man show a ne v plnotučným byznyse.

Myslím, že tohle vlákno se ubírá špatným směrem, když sem někdo zavítá, tak prvních 30 stránek je o tom je konkurence na Spielberga plive, dalších 30 stran se řeší jak vede Spielberg obchodní strategii a o samotné flobertce se nedozví skoro nic.
CzechJoker

Příspěvek od CzechJoker » 10 kvě 2012 16:42

Jo, je to tak. Tak jsem Špilase držel v ruce a mám smíšené pocity. Na jednu stranu je to moc pěkně udělaná zbraň, vše chodí tak, jak má a kromě toho šroubu vespod (kterému by slušelo zapuštění do pažby) je designově jednoduchá a čistá. Na druhou stranu je táááákhle malinká ;) No prostě prcek, ve srovnání se vzduchovkami drobeček co do velikosti i hmotnosti. Za zvážení ale rozhodně stojí, protože je opravdu parádní.
Nejsou žádné zoufalé situace, jsou jen zoufalí lidé.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 10 kvě 2012 16:44

K tomu šroubu, flobertka by měla být snadno rozebiratelná na pažbu a železo. Ten šroub je naprosto v pohodě, nepotřebuješ žádný nářadí.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
menthon1974

Příspěvek od menthon1974 » 10 kvě 2012 18:33

No já bych si už flobertku asi nekoupil,měl jsem ji a velice dlouho jsem přemýšlel a nakonec jsem jí prodal.Ano je udělaná moc pěkně to se musí nechat :P ale nač mít na zdi flintu která je nepřesná,né že by to snad bylo zbraní ale spíše náboje dělají tu to zbraň nepřesnou,kolikrát se mě stalo že náhle střela ulétla až o několik centimetrů mimo cíl :!: Zásadně střílím s oporou,dále-musí se pokaždé střelbě čistit a zase na novou střelbu odmašťovat několika výstřely-když to není ucpané tak jsem musel střílet se sluchátky-když to bylo ucpané v plné síle 40 tak jsem se bál nějakého odrazu abych někoho nenapálil.
Teď mohu napsat že mám novou hračku se kterou jsem naprosto spokojený co se přesnosti týče a hlavně hned na první výstřel :!: .U flobertky mě náboje stály 100ks 200,-kč teď mám za 200,-kč 1000ks diabolek a odpadlo i čištění po každé střelbě a hlavně si libuji v exkluzivní přesnosti :!:
Kdo chce mít naprosto přesnou zbraň ať si pořídí větrovku ,já jsem zvolil CZ200S Hunter cal.4,5mm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Dodatek,viz.foto uprostřed je mince 1,-kč A tam kde na fotce píšu seřízení puškohledu tak to je finální soustřel :lol:
Přílohy
Nástřel CZ200S Hunter 004.JPG
Naposledy upravil(a) menthon1974 dne 10 kvě 2012 18:52, celkem upraveno 1 x.
CzechJoker

Příspěvek od CzechJoker » 10 kvě 2012 18:50

Menthone, oprav mě, jestli se mýlím, ale na předchozí straně jsi se dožadoval odpovědi, je-li možné si Špilase koupit ve fabrice. Teď píšeš, že ho stejně nechceš, protože je k ničemu. Proč jsi tedy dělal ty vlny?

2Alexxxxus: já vím, k čemu ten šroub slouží. Přesto si myslím, že by mohl být celý zapuštěný a šlic by mohl být na pětikačku. Jde o design.
menthon1974

Příspěvek od menthon1974 » 10 kvě 2012 18:59

CzechJoker Ptal jsem se z důvodu,že jsem se doslechl jak od lidí kolem tak i zde na foru to někdo napsal, že se dá koupit přímo u výrobce,ta otázka mě opravdu zajímala protože bouhužel né všichni dosud mají PC a kolega z práce má oni zájem a bydlí kousek od Brna (a nemá PC) tak jsem to zde zjišťoval.Jinak už to vím,protože jsem volal přímo do Špilasu kde mě řekli odkud kolega je a poradili nejbližší prodejnu a je pravdou že sám výrobce neprodává.
CzechJoker

Příspěvek od CzechJoker » 10 kvě 2012 19:52

Pokud je z Brna, pak je asi nejlepší pazba.cz na Křídlovické. Mívají je skladem.
menthon1974

Příspěvek od menthon1974 » 10 kvě 2012 19:58

CzechJoker Díky,to samé vzkázali kolegovi ze Špilasu
xvvirago

Příspěvek od xvvirago » 10 kvě 2012 20:07

menthon1974 -No já bych si už flobertku asi nekoupil,..... ale nač mít na zdi flintu která je nepřesná....
koukám že "menthon" , svoje příspěvky vymazal , včetně těch kde sliboval super nástřel . .... rychle otočil :lol:
... po přečtení "Alexovi" recenze -jsem se rozhodl - koupím si ji
menthon1974

Příspěvek od menthon1974 » 10 kvě 2012 20:21

xvvirago Jo rychle jsem otočil viz.jak píšu že jsem jí prodal a pořídil si něco přesnějšího ke střílení.Klidně si jí kup :D
menthon1974

Příspěvek od menthon1974 » 10 kvě 2012 20:30

.Klidně si jí kup [/quote]
ale jo koupím n přesný střílení mám větrovici a na pi****ny si pořídím tohle
Hele mě je to jedno jestli si jí koupíš nebo ne a nemusíš mě to psát přes SZ 8)
greywolf

Příspěvek od greywolf » 10 kvě 2012 20:50

Kdyby špilas byl takovej shit,tak by se nejspíš tak neprodával..No a kdo si ho kupuje,tak zřejmě ví co je to flobertka a co od ní očekávat...Žádný honění desítek po terči na 40m,ale plinkajda do všeho možnýho na kratší vzdálenost a fůra srandy a že to občas ulítne?No a co,nejsme na olympiádě :)
...No,menthon už ho nemá,tak bude oblažovat fórum o své postřehy na vlákně o CZ200S :lol:
Snad se dočkáme nějakých plodných příspěvků :roll:
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Odpovědět