No já bych si už flobertku asi nekoupil,měl jsem ji a velice dlouho jsem přemýšlel a nakonec jsem jí prodal.Ano je udělaná moc pěkně to se musí nechat

ale nač mít na zdi flintu která je nepřesná,né že by to snad bylo zbraní ale spíše náboje dělají tu to zbraň nepřesnou,kolikrát se mě stalo že náhle střela ulétla až o několik centimetrů mimo cíl

Zásadně střílím s oporou,dále-musí se pokaždé střelbě čistit a zase na novou střelbu odmašťovat několika výstřely-když to není ucpané tak jsem musel střílet se sluchátky-když to bylo ucpané v plné síle 40 tak jsem se bál nějakého odrazu abych někoho nenapálil.
Teď mohu napsat že mám novou hračku se kterou jsem naprosto spokojený co se přesnosti týče a hlavně hned na první výstřel

.U flobertky mě náboje stály 100ks 200,-kč teď mám za 200,-kč 1000ks diabolek a odpadlo i čištění po každé střelbě a hlavně si libuji v
exkluzivní přesnosti
Kdo chce mít naprosto přesnou zbraň ať si pořídí větrovku ,já jsem zvolil CZ200S Hunter cal.4,5mm

Dodatek,viz.foto
uprostřed je mince 1,-kč A tam kde na fotce píšu seřízení puškohledu tak to je finální soustřel