Pro Prima : Neřekl jsem, že to je nebezpečnější než u jiných zbraní, to je otázka jiných polemik. Pro zkušeného střelce, který svoji zbraň zná a umí s ní zacházet je to taky možnost. Ale fakt nechápu důvod, asi jsem se nikdy necítil tak ohrožený, abych byl k tomu nucený.
bofy píše:Skutečně si vyzkoušej, co ti jak sedne do ruky, hlavně při střelbě. Na krásu koukej u ženských. Glock je určitě kvalitní zbraň ale když 26-ku porovnám s Makarovem, tak bych volil to druhé. Je to samozřejmě otázka názoru ale mě prostě lépe sedí v ruce a v tvém případě, kde jsou limitující i peníze bych asi nic jiného nevymýšlel. PM je prostě zbraň osvědčená, poměrně malá, s dostatečným výkonem a spolehlivá. A co se týče bezpečnosti, jsou takoví cvoci, kteří nosí zbraň s nábojem v komoře ale skutečně netuším, co je k tomu nutí.
asi to , že u makarova jde závěr dost blbě natáhnout.Nedej bože ze zraněnou rukou.
Some people think they can outsmart me.Maybe,maybe.I've yet to meet one that can outsmart bullet.
Chlapi to jste takový natvrdlý sra*ky , že nepochopíte jak jsem to myslel.
když ti někdo pořeže ruku nebo něco zlomí tak se to natahuje blbě,protože to jde těžko
Some people think they can outsmart me.Maybe,maybe.I've yet to meet one that can outsmart bullet.
Chtěl bych zde požádat o doporučení na pistoli k sebeobraně. Krátké zbraně jsou mi kromě perkusních cizí, takže nemám přehled a navíc docela spěchám. Mé požadavky jsou malá hmotnost, ráže 9 mm Luger nabo 45 ACP (bylo mi doporučeno), šířka zbraně co nejmenší. Předpokládaný rozpočet do 25 tis. Zbraň nemá být určena ke každodennímu nošení. Ne Glock. Děkuji.