Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
pavel 54: jojo mas pravdu, blbě jsem si tvuj prispevek precetl, 22LR nevleze 22Short ano (ale i tak se me zda divny ze to zkusebna pustila)...
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dreslerovy flobertky
Ford79:
Doporučené střelivo je .22 FLOBERT , bez problémů lze také používat 6 mm ME FLOBERT s kuličkou.
Adler A:
Revolver TRAMP je celoocelový, nejsou použity žádné lehké slitiny. Jenom střenky jsou z ořechového dřeva.
Pufík:
Do komory nelze nabít delší náboj než .22 FLOBERT.
Redukce energie je provedena odvodem části hnacích plynů před střelu směrem dopředu do hlavně.
Doporučené střelivo je .22 FLOBERT , bez problémů lze také používat 6 mm ME FLOBERT s kuličkou.
Adler A:
Revolver TRAMP je celoocelový, nejsou použity žádné lehké slitiny. Jenom střenky jsou z ořechového dřeva.
Pufík:
Do komory nelze nabít delší náboj než .22 FLOBERT.
Redukce energie je provedena odvodem části hnacích plynů před střelu směrem dopředu do hlavně.
Děkuji za odpověď
Zaujala mě Dresslerova pistole Fox S, zajímalo by mě, jak funguje ten odpružený vytahovač nábojů. Jestli to funguje spolehlivě.
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Na mé pistoli FOX S funguje stoprocentně, vytahuje nábojnice naprosto spolehlivě. Ještě se mi nestalo, že by saelhal.
Dresslerovky, ZKM 451
Pistole FOX je dokonalá zbraň, funguje na ní všechno jak má, tedy i vytahovač. Mám z ní odstříleno asi 1500 ran a nikdy mě nezklamala. Spolehlivá a přesná.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Původně jsem chtěl pušku, ale když jsem viděl u kámoše spielbertku, uvědomil jsem si jak je velká a neskladná. Člověk je s ní nápadný a přitahuje pozornost okolí. Chci něco méně nápadného co se dá skrytě nosit, ale aby to bylo spolehlivé a přesně to střílelo. Ta Foxka má dlouhou hlaveň tak by mohla být docela přesná. Podle toho co jste mi napsali je spolehlivá.
Jak je to ale s přesností a jak dlouhou hlaveň má mít aby byla co nejpřesnější?
Jak je to ale s přesností a jak dlouhou hlaveň má mít aby byla co nejpřesnější?
Foxku strčíš pod bundu a nikdo nic nepozná, můžeš s ní chodit třeba celý den a nezatěžuje tě, je lehoučká. Dá se s ní přesně střílet na 25 až 35 metrů. Délka hlavně stačí 150 mm, přesnost fakt dobrá.
Dresslerovky, ZKM 451
- CzechJoker
Nemáte zkušenost s revolverem Tramp, resp. srovnání s Foxem?
Nejsou žádné zoufalé situace, jsou jen zoufalí lidé.
Vzhledem k tomu, že zatím ho nikdo nemá (na fotkách je prototyp), tak zkušenosti asi moc zatím nebudou 

Alfa 641
Byl jsem si ho přímo u pana Dresslera objednat a při té příležitosti jsem si ho dobře prohlédl. Je přibližně tak velký jako pistole Fox, má stejně velkou rukojeť a padne do ruky jako ulitý. Zjednodušeně by se dalo říci, že je to Foxka, která je vybavena bubínkem. V oblasti bubínku jsou samozřejmě změny i na těle revolveruCzechJoker píše:Nemáte zkušenost s revolverem Tramp, resp. srovnání s Foxem?

Dresslerovky, ZKM 451
mirekd:
Mám pistoli FOX S s 200 mm hlavní a s přesností jsem spokojen. Zatím nejlepší výsledek na 25 metrů na pistolový terč:
Devět desítek a jedna devítka...
Mám pistoli FOX S s 200 mm hlavní a s přesností jsem spokojen. Zatím nejlepší výsledek na 25 metrů na pistolový terč:
Devět desítek a jedna devítka...
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Výborný výsledek na 25 metrů.
Zajímalo by mě, jaký by byl soustřel, kdyby se Foxka upnula pevně do svěráku, aby se vyloučily chyby střelce.
Zajímalo by mě, jaký by byl soustřel, kdyby se Foxka upnula pevně do svěráku, aby se vyloučily chyby střelce.
Ahoj.Pokud ji tam upneš za hlaven bude kvalitní střelivo a opravdu se nic nehne(včetně větru)tak to bude na těch 25m jedna dirka.

Tak jsem to udělal jak píšeš, upnul jsem Foxku pevně za hlaveň a na lícní straně terče můžeš vidět rozptyl 15 ran na 25 m.
Není to sice jedna díra, ale na flobertku to myslím ujde. Není větší než dvacetikoruna.
Pistole FOX M 150 mm hlaveň, náboje s kuličkou 6 MM ME FLOBERT SaB, 25 m.
Není to sice jedna díra, ale na flobertku to myslím ujde. Není větší než dvacetikoruna.
Pistole FOX M 150 mm hlaveň, náboje s kuličkou 6 MM ME FLOBERT SaB, 25 m.
Dresslerovky, Špilas