Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No , na US fórech ji dost znosili , za sebe kdyby něco v plastu , tak Géčko . Nejsem příznivec plastu a proto jedině kus železa.Když se netrefím , pořád s tím můžu hodit...ramires píše:Uvažoval jsem i o této,doporučil mi jí p.Pekařík a jemu věřím, ale momentálně na to kašlu
Vecna - co Ti prijde u PM nebezpecneho na noseni s nabojem v komore? Navic az pro kategorie "pro cvoky"? Osobne ji tak nosim, nevnimam zadnej vyraznej bezpecnostni nedostatek proti modernim zbranim, ktery by Makarona limitoval v tom, nosit ho nadrcnuty. Mozna mi jen neco uniklo.bofy píše:Skutečně si vyzkoušej, co ti jak sedne do ruky, hlavně při střelbě. Na krásu koukej u ženských. Glock je určitě kvalitní zbraň ale když 26-ku porovnám s Makarovem, tak bych volil to druhé. Je to samozřejmě otázka názoru ale mě prostě lépe sedí v ruce a v tvém případě, kde jsou limitující i peníze bych asi nic jiného nevymýšlel. PM je prostě zbraň osvědčená, poměrně malá, s dostatečným výkonem a spolehlivá. A co se týče bezpečnosti, jsou takoví cvoci, kteří nosí zbraň s nábojem v komoře ale skutečně netuším, co je k tomu nutí.