CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak jsem přes víkend opět ( podruhé) rozdělal kartuši , čisté zase vyčistil a hurá neuchází . Trochu jsem si zasřílel , ale stale čekám na svůj velký střelecký test ( jako , že provedu nástřely na 10 , 20,30 m.)
CZ200S/4,5/exact/NikkoStirling 4x32AO/ LÁHEV 7L,200BAR
Re: CZ200S
zdravím,dokázal by někdo spolehlivě změřit hloubku zářezu v pažbě, na objímku u cz 200fs resp.colour - to už jste to všichni vyměnili...... kdo to sem zvládne napsat do 19.00,má u mne 10mm leštěnou duralovou objímku za poštovné. 

Kdo si hraje..........nezlobí.
Na mojej colourke je to 19,5 mm
Josef1000 na mojej colour-ke tak isto 19,5mm
Vulcan 5,5 - Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
- menthon1974
Ahoj, tak jak to máš nakreslené to asi úplně nepůjde, ta tyčka u hatsana nedosáhne k úderníku v těle CZ,
bez toho aby se odvrtalo tělo CZ, a jestli se nepletu tak kartuše od hatsana je silnější (31mm) oproti 28mm u CZ a mezi hlavní a kartuší na CZ je tak sotva milimetřík, takže se nejspíš pod hlaveň nevejde.
bez toho aby se odvrtalo tělo CZ, a jestli se nepletu tak kartuše od hatsana je silnější (31mm) oproti 28mm u CZ a mezi hlavní a kartuší na CZ je tak sotva milimetřík, takže se nejspíš pod hlaveň nevejde.
- menthon1974
Kartuše Hatsan má venkovní průměr 30mm,také počítám s tím že kladívko nedosáhne na jehlu kartuše v AT a budu muset upravit i úderník.Celá koncovka kartuše AT se bude muset na průměru zmenšit zhruba o 2mm při pasování do CZ200
Jen mě mrzí že zkušený človíček josef1000 mě na to emailem neodpověděl zda by to dokázal vyrobit.
Jen mě mrzí že zkušený človíček josef1000 mě na to emailem neodpověděl zda by to dokázal vyrobit.

Jestli chces stocit koncovku kartuse z pr.30mm na treba jen 29mm tak to nejde, je tam opreny tesnici o-krouzek. Mam Hatsanovou kartusi nabastlenou na QBcku takze vim jak to je udelany... Je fakt ze z Hatsana se da dostat pekny vykon, ale ten rozmer bude problem.
jestli mohu....těžko se bude utěsňovat závit hned za kartuší, pokud by měl být výfuk mezi kroužky - tělo je 18 a závit 16mm a proto tato rychlá "svatba" těžko bude možná..druhý kroužek bez vrtání těla by tam taky nešel,pokud se tomu přidá hlaveň přímo narvaná na kartuši(je tam mezera doopravdy 1mm,resp.cca 1,02) co by z toho bylo při honbě na pár džaulů 
a kdyby se nechala trubka z cztky,pak platí stále řádek 1

a kdyby se nechala trubka z cztky,pak platí stále řádek 1
Kdo si hraje..........nezlobí.
- menthon1974
- HonzaH83
- Kontaktovat uživatele:
menthon1974 píše:Kartuše Hatsan má venkovní průměr 30mm,také počítám s tím že kladívko nedosáhne na jehlu kartuše v AT a budu muset upravit i úderník.Celá koncovka kartuše AT se bude muset na průměru zmenšit zhruba o 2mm při pasování do CZ200
Tak přesně tohle jsem s Josefem řešil. Když jsme to dali na papír, tak z toho vylezla taková suma, že jsem si koupil 2 kartuše a jednu mám s regulátorem na 16J a druhou s regulátorem na x joulů

Navíc jsme zjistili, že s AT kartuší není výtěžnost oproti kartuši z Huntera o moc větší. Prostě se ta práce nevyplatí....
naprosto s tebou souhlasím (samozřejmě x=přesně 12,35J s maximální konzistencí a minimální spotřebouHonzaH83 píše:
Tak přesně tohle jsem s Josefem řešil. Když jsme to dali na papír, tak z toho vylezla taková suma, že jsem si koupil 2 kartuše a jednu mám s regulátorem na 16J a druhou s regulátorem na x joulů
Navíc jsme zjistili, že s AT kartuší není výtěžnost oproti kartuši z Huntera o moc větší. Prostě se ta práce nevyplatí....

já to řeším: jedna kartuš ANALOG a druhá DIGITAL.
S200 HUNTER 5,5mm // E-bay: VECTOR OPTICS (Capricorn) 4,5-14x44 FFP MP reticle//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
Jde vyšroubovat kartuš když je na hlavni original "tlumič"?
Jestli myslíš ten černej plast. blbinec-tak ano.
ne myslim tlumič
http://www.schulzdiabolo.cz/images_zboz ... small2.jpg
http://www.schulzdiabolo.cz/images_zboz ... small2.jpg