Vystřílel jsem tuhle 150ks hrozně levných Federalů a až potom se koukl na krabičku a ony to byly HV. Tak jsem se lekl (jak jsme se Seveřanem došli k závěru, že to asi moc nesvědčí) a pro jistotu napsal na podporu, co mi řeknou k HV střelivu. Odpověď:
Use High velocity ammo or Standard velocity, preferably copper coated, for best performance. We do not recommend using subsonic ammo.
Takže příjemné překvapení, HV nakonec nevadí, ačkoli se to nikde v návodu explicitně nepíše.
A jinak
Harpplayer, měl jsi pravdu, je to úchopem. Trochu jsem experimentoval, svůj dosavadní úchop zahodil, převzal něco z netu a ještě se zhoršil

, jen aby se mi to jednou povedlo chytit tak šikovně, že na 10m šlo 10 ran do desítek. Ale prozměnu jsem měl úchop nějak měkce v rameni, takže ačkoli jsem pistoli tiskl jak ďas a snažil se mít ruce napjaté, měla problémy s přebíjením. Vážně si budu muset nechat od někoho poradit, jak to chytnout. Mám trochu problém tam naskládat prsty aniž bych překážel buď ukazováku na spoušti, nebo nepřibržďoval závěr... Tak snad ve Stárkově.