Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
naskytla sa mi ponuka kupit model 135 z ruky no odradza ma dlžka hlavne je kratšia ako u 125ky ovplyvnuje to nejak presnost mate nejake skusenosti?
Re: Vzduchovky Hatsan
Dobrý den,
zvažuji koupi nové vzduchovky. Prvně jsem měl v merku Gamo, ale jak jsem tu četl tak to nemá zrovna dobre reference.... a tak zvažuji koupi Hatsan 150 Torpedo nebo 155... Mě v nich moc velký rozdíl nepřijde.. Tak se chci s váma chci poradit...
Děkuji všem za názor a radu
zvažuji koupi nové vzduchovky. Prvně jsem měl v merku Gamo, ale jak jsem tu četl tak to nemá zrovna dobre reference.... a tak zvažuji koupi Hatsan 150 Torpedo nebo 155... Mě v nich moc velký rozdíl nepřijde.. Tak se chci s váma chci poradit...
Děkuji všem za názor a radu

Dotaz,, jestli jde dostat nejakým zpusobem na Hatsan 125 sniper bipod dvojnožku,ale né na hlaveň.Zatím nemužu nic najít !!předem díky za radu
Nazdar, nedavno som kupil Hatsana 150 Torpedo v 5.5 mm. Zasekla sa mi v hlavni diabolka a par krat som strelil kym som si to uvedomil. Posuvna hlaven akoby stratila priliehavost, pri uzamknuti sa hybe v rozsahu cca 2 mm. Neviete ci je tam nejaka podlozka, lebo nezda sa mi ze by sa mohla ta hlaven nejako posunut. Pri rozoberani mi ostala mala suciastka - strieborny valcek, hribik, cca 3 mm a ani za svet neviem prist na to, kam ma pasovat, fotku prihodim. Dakujem za akukolvek radu 

pomôžte lebo ma porazi
stal som sa majitelom hafana 125 po kratkej dobe som ho vytunil a začal prve testy strielal som na dialku 30až 35m strelivo Jsb Monster 4,52 strielane cez optiku viem dostat sustrel do 3cm mne to uplne stači a som na to hrdy
ale problem je v tom že napr 1O ran ide na stred terča potom to začne hadzat vlavo ale všetko davam cca do 3cm nadstavim optiku ide dobre a po niekolkych ranach to zase niekde hadže hatsan je vraj vzduchovka že DODO tak čo môže byt na vine? toto som postrehol aj pri strelbe bez optiky na 10m menil som aj strelivo no už by som si chcel aj zastrielat z chuti nie len nervačit a štelovat dakujem za rady

NO "samuaz"?TO-! je slovo do pranice.Taky jsem nad tím kolikrát dumal.A dělá to i PCP.Že by hlaveň?
Som síce mimo témy ale mne to robí AA TX 200 MK III, na 35 m s ňou dám v pohode do 1,5 cm ale posúva sa to. Myslím si, že takáto puška nebude vadná. Skôr si myslím, že je to zmenou polohy, lebo sa to stane ked nastlelím v sede, potom zmením polohu a asi aj úchop a je posun. Klikaním sa to zhorší lebo sa to ešte viacej posunie akože od nastreleného bodu. Ked si všímam terčíky na presnosť na forach tiež im to v dobrých sústreloch behá do okolo zámerného krúžku. Tak neviem. Ja nemám pevné mieridlá ale pokiaľ to robí cez mechanické a hlaveň nie je vložka, musí byť na to vysvetlenie. Zmenou úchopu sa podľa názorov mení u výkonnej vzduchovky aj zámer, asi na tom niečo bude.
zajtra to vyskušam znovu mam požičany aj stojan tak sa pokusim strelit par ran aj z toho no hlavou mi teraz beha TH pažba včera som taku vzduchovku držal v rukach teraz lutujem že mam klasiku ak by niekto vymenil THčko za klasiku+moj doplatok jedna sa len o pažbu alebo poradte da sa niekde zohnat TH pažba ako nahradny diel?
-
Vzduchovky Hatsan
Zdravím Vás páni. Mám záujem o Hatsan 55 S, páči sa mi a myslím si že za tie prachy je to solídna vzdúša. Poprosím vás o akékolvek rady, skúsenosti, dobré či zlé poznatky s touto vzdúšou.
Ďakujem za všetky reakcie.
Slávia 634
Slávia 631
Slávia 630
Slávia 620
Slávia 622
Tex mod.3
Lov 21
Hammerli Hunter Force 750 Combo
Slávia 631
Slávia 630
Slávia 620
Slávia 622
Tex mod.3
Lov 21
Mal som ju čosi vyše dvoch rokov, dlho som si na ňu nevedel zvyknúť - "slušne" kopala, po výstrele riadne zacvendžala, nevedel som si spočiatku nastaviť poriadne mieridlá na vzdialenosť 10 metrov... Vypracovanie sa mi však zdalo veľmi slušné, hmotnosť príjemná, dobre vyvážená a zdala sa byť pomerne silná. Vzdialenosť od spúšte po botku pre moje ruky krátka, musel som čudne dvíhať lakeť ruky vzadu (mám 180 cm). Postupne sa buď pružina trochu unavila alebo som sa naučil Hatsana držať, skrátka, po roku som sa s puškou zmieril a strieľal som s ňou ku svojej spokojnosti - vždy s otvorenými mieridlami. Na cca 30-35 metrov v stoji bez opory trojdecové plechovky, na 20 metrov plastový obal z kindervajíčka, na 10 metrov v bežnom vzduchovkárskom terči (kde má 10-tka 14 mm) som "skóroval" okolo 85 bodov (najlepšie 92). Ale často som s ňou nestrieľal, lebo som mal aj HHF 900. Tohto roku som predal obidve, lebo medzitým mi pribudla AA TX 200 a HW. Ale na hlodavce a "blbnutie" by som si ju pokojne obstaral znova.
HW 50S (7,5 J)
Parkrát jsem s ní střílel a na můj vkus nato jak kope je moc lehká. Bral bych spíš něco s pevnou hlavní se spodním nátahem.Je trochu těžší, ale je to spíš výhoda. Nemám namysli to že pevná hlaveň je přesnější jak se píše a udává, ale tím že je těžší tím jsou kopance míň znát.Já měl například Gamo CF 30. Ta je s pevnouhlavní a se spodním nátahem a kamarád má Gamo hanter a s CF 30tkou se mě i jemu střílelo líp právě díky tomu že byla těžší.
Ale zase Torpeda jsou stavěný na vyšší výkon,při 16J má dost vliv na přesnost držení,co jinej úchop(síla) to jinej nástřel.Zase při origo výkonu je přesnost slušná 

LP 300
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
-
Nejaké skúsenosti?Miroslav631 píše:Zdravím Vás páni. Mám záujem o Hatsan 55 S, páči sa mi a myslím si že za tie prachy je to solídna vzdúša. Poprosím vás o akékolvek rady, skúsenosti, dobré či zlé poznatky s touto vzdúšou.
Slávia 634
Slávia 631
Slávia 630
Slávia 620
Slávia 622
Tex mod.3
Lov 21
Slávia 631
Slávia 630
Slávia 620
Slávia 622
Tex mod.3
Lov 21
zdravim,nemá někdo vzduchovku hatsan 99 nebo hatsan 95 v ráží 5,5mm.....nebo hatsan 90 v ráži 6,35mm...?první dva modely by měly udávanou rychlost v 5,5 kolem 245m/s...?
Podle toho, co jsem tu zatím četl, tak Hatsan má problém s kvalitou použitých materiálů, což se projevuje zejména při maximálním výkonu. Na jaký druh střelby potřebujete takový výkon, který navíc spadá po úpravě do oblasti držení takové vzduchovky nad 18 let s nutností vlastnit zbrojní průkaz a s možností střelby pouze na schválené střelnici?
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD