CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Info mám z hlavy. Popis máš třeba tady: http://www.rucevzhuru.cz/index.php/tech ... brzda.html Plus mám za to, že to co popisoval Z@nek je navíc spíš klasická úsťová brzda, protože stabilizuje spíš stranově (on u vzduchovky zpětnej ráz moc roli nehraje).
Alfa 641
Re: CZ200S
Při střelbě z větrovky (PCP) snad, záleží i na úsťové rychlosti a ráži.Beaver píše:... (on u vzduchovky zpětnej ráz moc roli nehraje).
"... se vyznačují přesností, konzistencí rychlosti střel a minimálním zpětným rázem." info czub CZ 200 S.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Tak nakonec jsem koupil NikkoStirling 4x32AO z důvodu :
1. málo financí
2.střelba z počátku na krátké vzdálenosti .
3.odolnost
4.střelba s dětmi 6 a 10 let
5.z fyzického nedostatku zboží na prodejnách
6.časem bude co vylepšovat
CZ200S -4,5/NikkoStirling 4x32AO/Exact/vzduch 7l,200bar
A už se těším na víkend.
1. málo financí
2.střelba z počátku na krátké vzdálenosti .
3.odolnost
4.střelba s dětmi 6 a 10 let

5.z fyzického nedostatku zboží na prodejnách

6.časem bude co vylepšovat

CZ200S -4,5/NikkoStirling 4x32AO/Exact/vzduch 7l,200bar
A už se těším na víkend.

CZ200S/4,5/exact/NikkoStirling 4x32AO/ LÁHEV 7L,200BAR
Tak přece jenom mi to uchází , když je kontejner zašroubován v pušce (nejvíc je to slyšet , když otevřu komoru).
Je tam nějaké těsnění na výměnu ?? Za 12 hodin asi 20 bar. Díky za radu. Ještě pro upřesnění je to fungl nová cz200s , ale koupená jako výprodej v CZUB podniková prodejna Praha. Datum výroby pušky tuším r. 98.
Je tam nějaké těsnění na výměnu ?? Za 12 hodin asi 20 bar. Díky za radu. Ještě pro upřesnění je to fungl nová cz200s , ale koupená jako výprodej v CZUB podniková prodejna Praha. Datum výroby pušky tuším r. 98.
Jestli ti to uchází přez komoru, tak to může být jedině ventil v kartuši. Tam těsní kužel do kužele, žádné těsnění tam není. Mohla se tam dostat nějaká nečistota, nebo zapomenutá šponka a je to. Opravit to jde, ale musí to dělat někdo, kdo to umí.
Normálně zkus strčit kartuši do sklenice s vodou (stačí konce) a uvidíš kudy to utíká.
Normálně zkus strčit kartuši do sklenice s vodou (stačí konce) a uvidíš kudy to utíká.

S200 HUNTER 5,5mm // E-bay: VECTOR OPTICS (Capricorn) 4,5-14x44 FFP MP reticle//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
Taky jsem jednu kartuši reklamoval a čekal na ni 45 dnů !!! Ale dodnes drží.
Navrh:
V podnikové prodejně prodávají náhradní kartuše ... delší na HUNTERa.
Krátkou reklamuj, kup si druhou delší.
Po vyřízení reklamace si necháš delší = lepší (více ran)
nebo ji prodáš ... koupim za původní cenu na paragonu.
V podnikové prodejně prodávají náhradní kartuše ... delší na HUNTERa.
Krátkou reklamuj, kup si druhou delší.
Po vyřízení reklamace si necháš delší = lepší (více ran)
nebo ji prodáš ... koupim za původní cenu na paragonu.
S200 HUNTER 5,5mm // E-bay: VECTOR OPTICS (Capricorn) 4,5-14x44 FFP MP reticle//
může se mi prosím ozvat troj , nějak jsem si omylem vymazal jeho e-mail. díky . Jinak jsem si zastřílel a je to paráda a je hned poznat jak se mi ztrácejí z kapse diabolky . Dnes se jdu zeptan na nabíjecí zařízení (mám ho objednané) pak ten fikot bude ještě o něco větší. ALE JE TO PARÁDA. Zatím spokojenost , až na tu kartuši.
návykové, že?
jednou zkusíš a už jsi ftom.

- HonzaH83
- Kontaktovat uživatele:
Já mám Huntera. Mám 2 kartuše s QF od Josefa1000 a regulátory od altarose. Jedna kartuš naladěná na 16J - na českou sklopku a druhá.... Hm, o tom se tu nesmí v rámci legislativy ČR mluvit 

jo jo je to tak, kdysi jsem nomohl pochopit jak je možné vystřílet tolik diabolek (podle toho co jsem tu četl) UŽ TO CHÁPUKUBA71 píše:návykové, že?

to makumar:
mě to taky ucházelo přes ten plastový kužel na konci kartuše - zvenku z něj vidíš jen takový plastový profil křížku a okolo něj je z vněšku ta těsnící gumička.
jednoduše jsem ten konec odšrouboval:
1) do bočních dírek toho mosazného konce dáš malé šroubky (nejlépe z PC krabice - padnou tam jak ulité) pak omotáš hadrou a uchytíš do svěráku nebo do blicek a povolíš - pokud to správně chytíš za ty šroubky, tak se nemusíš bát otlaků na mosazi
2) potom vytáhneš ten plastový kužel a opucuješ díru i kužel
3) já je ještě jemně potřel stolním olejem na vaření - není agresivní - a zase složíš
Celé to trvalo cca 20min. a kartuš drží a nepropouští už asi měsíc
mě to taky ucházelo přes ten plastový kužel na konci kartuše - zvenku z něj vidíš jen takový plastový profil křížku a okolo něj je z vněšku ta těsnící gumička.
jednoduše jsem ten konec odšrouboval:
1) do bočních dírek toho mosazného konce dáš malé šroubky (nejlépe z PC krabice - padnou tam jak ulité) pak omotáš hadrou a uchytíš do svěráku nebo do blicek a povolíš - pokud to správně chytíš za ty šroubky, tak se nemusíš bát otlaků na mosazi
2) potom vytáhneš ten plastový kužel a opucuješ díru i kužel
3) já je ještě jemně potřel stolním olejem na vaření - není agresivní - a zase složíš
Celé to trvalo cca 20min. a kartuš drží a nepropouští už asi měsíc
- Přílohy
-
- 13_p3.jpg (5.34KiB)Zobrazeno 1437 x
HW100 .177/SIII 10x42MMD
Nejde-li o život, jde o hovno.
Nejde-li o život, jde o hovno.

To musím , ale ještě tedy rozdělat a potom se dostanu k tomu kuželu.(musím vyšroubovat ti tyčinku nebo čelý ten stříbrný díl??)
OT. jen k tomu oleji, kdysi nás někdo naučil když uchází kolo a jsme líní opravit pořádně, nalít do duše mlíko..
funguje celkem spolehlivě, ale po následující zkušenosti už takové kolo nikdo nechtěl zouvat(smrad jak když propíchneš mrtvolu
) stolní olej taky žádná sláva, ale asi taky záleží na množství a za měsíc se asi taky nic nestane když neni slunce
funguje celkem spolehlivě, ale po následující zkušenosti už takové kolo nikdo nechtěl zouvat(smrad jak když propíchneš mrtvolu

Nejde!Prostě NNe