Zoraki HP-01
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jo tak to zase de no, ale je zajímavý stejnak sledovat jak přidávaj na ceně když viděj že o to má někdo zájem parchanti. A odkud jí budeš mít? Z JGS?
Jedna kapsa prázdná, druhá vysypaná :)
Re: Zoraki HP-01
Tak sem to stim olejem posledně zmrvil, tak mi to teď při střílení jakoby ještě po výstřelu flusne, a na tom ventilu s tim o kroužkem je trochu maziva, zřejmě to ten válec natlačil i do toho ventilu, tak uvidim buď to po pár výstřelech přestane, nebo to budu muset zase celý rozebrat a odmastit a promazat jen tak kde se má a s citem, kdyby nenechavost nadnášela tak levituju po pokoji jak dalaj láma
Ale zas chybama se člověk učí 

Sem zkrátil hlaven na délku co má cca Ultra a ustovka stejná nachlup jako před tím s dlouhou.
177
22
25
22
25
Tak to je docela zajímavý, takže pár centimetrů zas tolik na rychlosti nepřidá.
-
Je to asi spíš triton, když ta rukojeť má jinou barvu
Ale jinak to vypadá fajn. Cos použil za barvy? Myslim kůli otěru.

-
Je to moja praca.A pouzil som zakladnu farbu na plasty,je to taky priesvitny lak.Nasledovala zakladna biela na telo, zakladna cervena na pazbicky.A naposledy vrchne akrylatove farby.Kazda farba v troch vrstvach.Po posladnom nastriekani try vrstvy acetonoveho laku.Tato kombinacia je hodne odolna lebo po prvom nastriekani kompletnej pistole sa mi nepacili odtiene farby.Tak som cely nastrek zoskrabal ostrym skalpelom a islo to hodne stuha.Takze mam vyskusane ze tato kombynacia je perfektna.Neda sa beznym pouzivanim znicit.Vlastne skusenosti.Farebnym odtienom sa medze nekladu takze co sa komu paci tak si to moze upravit, zalezi len na konkretnom vkuse majitela tejto zbrane.To je vsetko pani co som chcel k tejto teme povedat.
- adiohombre
tý jo kdy já už ji seženu. tady stale neni skladem http://www.pushka.eu/product/Air-pistol ... 177-4.5-mm
z polska neposilaj, a z JGS neodpovidaj ,dnes jim cinknu, ma ji tam jeste nekdo domluvenou verzi ultra ?
JInak pekny forum hodne sem se tu o ni dozvedel . hlavne od Frantisek69 ji pekne rozebral a udelal z ni dobrou zbraň.
Puvodne sem chtel objednavat z USA Crosman C21 na CO2 nebo Daisy Powerline 617X http://www.simplybbguns.com/Crosman-C21 ... -P228.aspx .ale nakonek sem se procet forama az k Zoraki
a jinou nechci. jenom jeste premejslim o 5.5mm kuli holubum ve strese
. Jo a tady sem nasel snad vsechny nahradni dily na ni ,nevim jestli se daj koupit i v ČR nekde
http://www.gunspares.co.uk/shopdisplayp ... es&sppp=10
vyplati se ultra uz 5.5mm? i na strelbu na terč a strileni flašek na 20metrů ? zkusenosti zatim jen z Airsoftu.
z polska neposilaj, a z JGS neodpovidaj ,dnes jim cinknu, ma ji tam jeste nekdo domluvenou verzi ultra ?
JInak pekny forum hodne sem se tu o ni dozvedel . hlavne od Frantisek69 ji pekne rozebral a udelal z ni dobrou zbraň.
Puvodne sem chtel objednavat z USA Crosman C21 na CO2 nebo Daisy Powerline 617X http://www.simplybbguns.com/Crosman-C21 ... -P228.aspx .ale nakonek sem se procet forama az k Zoraki

vyplati se ultra uz 5.5mm? i na strelbu na terč a strileni flašek na 20metrů ? zkusenosti zatim jen z Airsoftu.
- mtarnovsky
tak HP 01 za 163e sa nepodarilo zohnat,v predajni som pred mesiacom zlozil zalohu a slubili do 10 dni,po dnesnom tel. dalsie dva tyzne a cena sa dvihla o 25 e!!!!. Pistol kupim inde,len som sa chcel opytat,preco je na tej pistoli na pazbe ten (hnusny podstavec,tusim aj na lov 21 to bolo) da sa to dat dole? je to len na vyvazenie,alebo to ma aj iny vyznam? Dakujem.
Hatsan AT44-10w 5,5 + Leupold 4-24x50e+pumpa
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620
A je doma.ATAK ARMS - ZORAKI HP-01, Ultra cal: 4,5mm (.177)
.Okamžitě jsem se s ní sžil a budeme velcí kamarádi.Je to šikovná věcička
.Pumpuje 4x,šlupky pjekné,bude to chtít tlumidlo.Kolimátor časem.Došla týden po telefonátu a v pondělí prý byla ještě na letišti a ještě musela na schválení a nástřel.Poštou za 4950Kč.Tímto děkuji firmě JGSTRADE,že mě nenechala dlouho čekat 

No jak jsem poprvé volal bylo mi řečeno 5200Kč+pošta.No a jak došla poštou tak jsem zaplatil těch 4950Kč je to i s DPH.Nevím čím jsem si tu slevu zasloužil,přesto znovu JGSTRADE děkuji.Udělala mi radost a té mám v poslední době dost málo.