Flobertka Spielberg Brno
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já taky netrvdím,že ne. Ale přečti si tady co mají za problémy s touto vychvalovanou zbraní a pochopíš že v dohledné době to asi pravda nebude.
Re: Flobertka Spielberg Brno
U vás dvou problém zatím není, to by se řešilo až kdyby vzniklo podezření na duplaúčet, jen jsem tak projel tady flobertky protože se tu objevilo víc podezření na vícenásobné účty, většina z nich mylné.wo3 píše:Jindra užíval tenhle počítač dříve, ale už asi rok ho používám já. Jindru tedy můžete klidně zrušit, již je mimo.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Zespodu být zásobník nemůže, je tam vytahovač. Musela by se ta flinta dost zásadně překonstruovat. Jiný vytahovač a přibyl by vyhazovač.
Já jsem kouknul na Toz a nepřipadá mi to nějak konstrukčně složitý.Snad by to zvládnul i český výrobce.Spielberg je konstrukčně zjednodušený a kór v této době, kdy se vše dělá na strojích řízených počítačem si myslím,že by to nebyl problém vyrobit.Záleží pak na volbě materiálu-zinek a plast není ta správná volba.Nic nového se na těchto zbraní už asi nevymyslí, takže se jen kopíruje dle starších modelů a asi se kouká na čem ušetřit.Jestli se Spielberg vyváží i do jiných zemí,zajímalo by mě zda je stejné kvality jako pro domací trh.
A jak bys ten zasobbik resil?Nemyslim predelani vytahovace,ale aby opravdu zasoboval takhle kratke naboje,aby se nepretaceli.To je ten duvod proc byli vzdycky flobert pusky jednoranne.U flobertek je myslim mozny jen valec nebo posuvnej zasobnik jako u karabiny wolf od p.Dresslera.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Koukni na TOZ nebo předělaný Mosin na Flobert, mají klasický pružinový zásobník.Malorážka třeba ČZ je to stejný
Jenze Tozka je predelavka obycejne malorazky a funkce zasobniku s flobertama je spis diskutabilni.Kadeta jsem mel v ruce a byl jednorannej,tak nevim.A malorazky CZ jsou klasicke .22lr,coz znamena vic nez dvojnasobnou delku naboje.Nerikam ze by to neslo,ale nema to smysl.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
smysl to má, já bych si tedy raději vybral tu na zásobník,kdybych měl na výběr.Než cpát titěrně jednotlivě náboje,je to zdlouhavý a třeba by odpadl problém s vytahováním prázdných nábojnic, které u Spielberga je.A nic na tom nemění jestli je vytahovač drápek nebo půlměsíc.Po pár ranách se musí nábojnice ze zbraně vyndavat silou.
Tvoje přání jsou jedna věc a realita druhá, zatím by se měli zaměřit na odstranění všech problémů kolem stávajícího řešení.
Pokud se musí vyndávat nábojnice silou, je špatně udělaná komora. Nebo je špatně zalícovaný vytahovač, důležitá je přesnost výroby - musí jít vsuvně bez bočních vůlí.
Pokud se musí vyndávat nábojnice silou, je špatně udělaná komora. Nebo je špatně zalícovaný vytahovač, důležitá je přesnost výroby - musí jít vsuvně bez bočních vůlí.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Dnes dorazila flobertka, první pohled .... je to krásná puštička, zběžný pohled, vytakovač nábojnic je stajný jako u všech flobertek které jsem měl od firmy Anschutz, tedy "půl kruh". Kompletně celý system je ze železa, nikde žádný "zinkal" všechny díly se přitahují s magnetem. Jedíne co je ze slitiny je lučík spouště. Pažbu mám ořechovou s rybinou ( předpokládám že se jedná o luxusnější provedení ), pažba je od Klinského. No na výkend je co testovat, pár vzduchovek a flobertka.
Vzhledem k tomu že můžu vesele střílet v bytě tak mně to nedalo a puštičkou jsem prohnal 10 patronek. Ono to trefuje a ruce mám celé.
Vzhledem k tomu že můžu vesele střílet v bytě tak mně to nedalo a puštičkou jsem prohnal 10 patronek. Ono to trefuje a ruce mám celé.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Tak to je podraz/ čekal jsem to/ poslali Ti tu železnou. Tak jak původně byla. Tak co Ti, co mají tu zmršeninu? Na objektivní recenzi měli poslat tu druhou verzi.
alexxxus , už ses podíval dovnitř, kolik tam máš děr na snížení výkonu?Dáš sem pár fotek jak ta tvoje Flobertka vypadá? Pořád je lepší ten lučík ze zinku než jako já- plastový.Nemám rád cokoli když je na zbrani z plastu, takže jestli bude možnost tento díl dokoupit, jdu do toho.
To mi přijde jako krajně nefér poslat na recenzi vybraný kus, který se podle toho co tu čtu diametrálně liší od těch co se dají koupit..........
Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
- DrobasMirek
trochu to o něčem svědčí, když už tak měli poslat aspoň oba pro přímý porovnání, ale ono zase o příliš pravdivý recenze nedodělku žádný prodejce moc nestojí, že?
Nevím proč by měli posílat na recenzi zbraň v konfiguraci, která se už nevyrábí ...