Flobertka Spielberg Brno
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
zdravim nedovedu si predstavit ani v nejhorsim snu ze by napriklad pavel 54 koupil nove auto byla by to haup trefa pro vyrobce i prodejce a beh na velmi dlouhou trat
Re: Flobertka Spielberg Brno
Myslim si že recenze co bude napsána od Alexxxuse, nebude jednostraná, ale celkem objektivní jako jeho všechny ostatní články, protože pokud ten kvér za něco stojí tak si myslim že to tam bude popsáno dost důkladně
a nechápu kdyby jakýkoliv výrobek ať už se to týká zbraní nebo jakéhokoliv jiného odvětví, který by byl vyroben nekvalitně měl být vynášen do nebes, když tomu tak není.

Jedna kapsa prázdná, druhá vysypaná :)
Objektivnější by bylo, kdyby to nebyl vychytaný a vybraný kus který pošle výrobce, ale normální kus ze seriové výroby odchycený při prodeji v obchodě.
Naposledy upravil(a) wo3 dne 11 bře 2012 23:40, celkem upraveno 1 x.
Pokud vim bylo psáno že bude mít zinkovou objímku a djápek jako vytahovač, to snad stačí,, třeba i když pošlou zdravý kousek, chtěj dát najevo že konstrukce funguje, jen se vloudila chyba.. nevim
ono popsáno už je tu dost, jsme dospělí, svéprávní, myslím že bude dobrý dát tomu čas, a ještě se nechat překvapit, a že je hodně skeptiků, tak už jenom příjemně
taky vim co umí být zákazníci za nevděčnej dobytek, zrovna dnes/včera jsem jednal taky s jednim dylinem co si myslí že je vše zadarmo, navíc dělám špatně, tak teď otravuje na základě nepodložených a absurdních domněnek i s kamarádíčkem ing. vylízancem.
tímto přeju firmě industrial pevné nervy
ono popsáno už je tu dost, jsme dospělí, svéprávní, myslím že bude dobrý dát tomu čas, a ještě se nechat překvapit, a že je hodně skeptiků, tak už jenom příjemně

taky vim co umí být zákazníci za nevděčnej dobytek, zrovna dnes/včera jsem jednal taky s jednim dylinem co si myslí že je vše zadarmo, navíc dělám špatně, tak teď otravuje na základě nepodložených a absurdních domněnek i s kamarádíčkem ing. vylízancem.
tímto přeju firmě industrial pevné nervy

Nejde!Prostě NNe
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Ano jsem domluven že dostanu kus který je ze serie těch co praskají. Až dodělam jednu recenzi dostanu pušku kde bude ocelová objímka.
Nehodlám nic předjímat.
Nehodlám nic předjímat.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
- menthon1974
Tak to se máme na co těšit.
Naposledy upravil(a) menthon1974 dne 05 kvě 2012 07:02, celkem upraveno 1 x.
Nevím zda tato otázka je přímo pro výrobce, ale snad někdo bude vědět.Botka pažby je prý z nějaké jiné zbraně a jen boky zbroušeny aby pasovala na pažbu.Je to pravda? Na mojí botce chyběl dokonce i kulatý znak zbrojovky- byla tam jen díra.Jak jste na tom Vy?
Já jsem na tom úplně stejně.
Tak už mi to nedá a napíšu sem můj osobní názor.
Pokud jakákoli firma v jakémkoli oboru dá na trh výrobek či produkt, měl by být dotažený do takového stavu, aby dokázal alespoň po dobu záruky plnit účel pro který je určen. Pokud se ale na trh dostávají betaverze a výrobce si vlastní vývoj zjednoduší na přeměnu zákazníků v pokusné králíky, nemůže se potom divit že se spolu s produktem začne šířit i kritika a ostrá slova zákazníků. Vždy se objeví nějaké procento nepovedených kusů, které utečou výstupní kontrole. Ty by však měly být v zájmu firmy a její dobré pověsti s úklonou a promptně uvedeny na pravou míru.
Po pravdě těch pár lidí kteří by spokojeně vyreklamovali nepovedenou věc by potom sotva rozpoutali vášnivou diskusi podobnou této.
Píšu to obecně, ono by to totiž mělo platit v každém oboru a je jedno jestli je výrobkem zbraň, lednice, nebo třeba software.
Pokud jakákoli firma v jakémkoli oboru dá na trh výrobek či produkt, měl by být dotažený do takového stavu, aby dokázal alespoň po dobu záruky plnit účel pro který je určen. Pokud se ale na trh dostávají betaverze a výrobce si vlastní vývoj zjednoduší na přeměnu zákazníků v pokusné králíky, nemůže se potom divit že se spolu s produktem začne šířit i kritika a ostrá slova zákazníků. Vždy se objeví nějaké procento nepovedených kusů, které utečou výstupní kontrole. Ty by však měly být v zájmu firmy a její dobré pověsti s úklonou a promptně uvedeny na pravou míru.
Po pravdě těch pár lidí kteří by spokojeně vyreklamovali nepovedenou věc by potom sotva rozpoutali vášnivou diskusi podobnou této.
Píšu to obecně, ono by to totiž mělo platit v každém oboru a je jedno jestli je výrobkem zbraň, lednice, nebo třeba software.
Ano ano co jsem psal já??? Jen se zastávejte těch zmrvenců. Já tu dal svůj názor a vy mě chcete ukřižovat!!
Je to srágora která je splichtěná z dílů co dům dal prostě czechšmejd !! A recenze od střel.revue?? ani od nikoho jinýho týhle zmršenině nepomůže !!
Tak si jich užijte ať vám to střílí !!
Je to srágora která je splichtěná z dílů co dům dal prostě czechšmejd !! A recenze od střel.revue?? ani od nikoho jinýho týhle zmršenině nepomůže !!
Tak si jich užijte ať vám to střílí !!

Arminius HW-4mm"2,5" ,ALFA 420, ALFA 461, Reck Mod.40 Peacemaker 4mm, TOZ 17-01,Slavia 631, Derringer GG .45, GG Eleanor .45, (Dikar)Ardesa Kentucky 45
a stále s ženou....
a stále s ženou....
2menthon1974
kolik jsi jich od toho prosince prodal a kolik jsi měl reklamací?
kolik jsi jich od toho prosince prodal a kolik jsi měl reklamací?
V sobotu jsme na střelnici testovali nového Spielberga. Stříleli jsme na 10 metrů na vzduchovkový terč náboji Flobert ME s kuličkou, s oporou v sedě deset ran. Porovnali jsme ho s flobertkou s nejdelší hlavní kterou jsme měli k dispozici - Dresslerovou pistolí FOX S 200 s hlavní dlouhou 200 mm. Spielberg má hlaveň 530 mm.
Z každé zbraně jsme ostříleli 5 x 10 ran a nejlepší výsledky jsou na fotce.
FOX fungoval bezvadně, to se o Spielbergu říct nedalo. Byly potíže s vytahováním nábojnic a kolem závěru (nebo někde jinde) to nepříjemně prskalo do obličeje. Jak je vidět na terči, zbraň evidentně nebyla výrobcem nastřelena a šlo to všechno poněkud vlevo.
Rozptyl byl ve všech případech o hodně horší než u Foxe, to je fakt špatný vzhledem k tomu že má mnohem delší hlaveň.
Potom jsme se Spielbergem stříleli jen tak na plechovky, třešničkou na sortě bylo to že se po asi 200 ranách na pažbě poblíž odfuků objevila prasklina.
Opravdu vydařený výrobek
Z každé zbraně jsme ostříleli 5 x 10 ran a nejlepší výsledky jsou na fotce.
FOX fungoval bezvadně, to se o Spielbergu říct nedalo. Byly potíže s vytahováním nábojnic a kolem závěru (nebo někde jinde) to nepříjemně prskalo do obličeje. Jak je vidět na terči, zbraň evidentně nebyla výrobcem nastřelena a šlo to všechno poněkud vlevo.
Rozptyl byl ve všech případech o hodně horší než u Foxe, to je fakt špatný vzhledem k tomu že má mnohem delší hlaveň.
Potom jsme se Spielbergem stříleli jen tak na plechovky, třešničkou na sortě bylo to že se po asi 200 ranách na pažbě poblíž odfuků objevila prasklina.
Opravdu vydařený výrobek

Naposledy upravil(a) Adler A dne 27 úno 2012 12:34, celkem upraveno 1 x.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
O zbraních pana Dresslera, je to známé! Pro spielberga- zase palec dolů.
to je asi první nástřel , kterej sem někdo dal .....a je to jako bys to tam házel lopatou
Dal bych sem všechny nástřely, je to ale zbytečné-všechny stejně špatné.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky