Flobertka Spielberg Brno
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Mosin jo,ale Tozka ma taky odfuky.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Re: Flobertka Spielberg Brno
teprve na jaře začnou asi reklamace a vylézat na povrch všechny vady, do teď se zatím moc nestřílelo.Podle toho co tady všechno čtu, abych měl strach jestli se mi nerozletí hlaveň.Doufám, že ta je s pořádnýho matroše, nebo ne? 

Po tom všem, bych si jistý nebyl.
To zas nepřehánějte, ta hlaveň by musela být ze zinku a tl. asi 1mm.
jsem měl v dětství pistolku ze dřeva a hlaveň z hliníku (modelářská trubička)a taky držela i shorta
jsem měl v dětství pistolku ze dřeva a hlaveň z hliníku (modelářská trubička)a taky držela i shorta
Nejde!Prostě NNe
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mně ze Spilasu odesali flobertku k zrecenzování, v puvodi versi s duralovou objimkou, já mám koupeno 200 flobert patron s kuličkou, 200 spitz kugeln, a 200 nějakých co je na dýnku vyražená hvězdička.
Na testování se vrhnu ihned.
Na testování se vrhnu ihned.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Ty jo tak to jsem zvědavej, kdy to asi tak bude u tebe na stránce baj oko? 

Jedna kapsa prázdná, druhá vysypaná :)
třeba budeme všichni překvapeni dobrým hodnocením testu
Taky to může dopadnout jinak...
Jestli se "alexxxus" do dvou dnů neozve, tak "Pražáci" prověří místní nemocnice a my ostatní začneme vybírat na věnec..

Jestli se "alexxxus" do dvou dnů neozve, tak "Pražáci" prověří místní nemocnice a my ostatní začneme vybírat na věnec..

Léčíme nákazu - "Pěkně KULKOU po KULCE".....
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
Tak toho bych se nebal,to by musela bejt ku.a raze co by porazila Alexxxuse
Co si budem povidat,neni to zadnej hobit

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Tak uvidíme, nechme se překvapit, co poreferuje jeden z nemála odborníků.
Jedna kapsa prázdná, druhá vysypaná :)
Já pak mám domluvenou tu vylepšenou verzi až bude na testy tak pak s Alexxusem porovnáme.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Uvídímě jak praská pažba a jak exploduje objímka hlavně, uvidím uvidím, sám vím že odpalím 6mm flobert patronu z trubičky od teleskopické antény.
Budu střílet ve sklepě na 10 a 25 metrů přez otevřená miřidla, budu to natáčet na web kameru.
Mně totiž příjde strašně módní hanět vše co je vyrobené v čechách , tím nechci řici že bych chtěl vlastnit Scarabeus nebo LM58 to je hnůj ale to patří jinam. Nad flobertkou ze Špilasu jsem uvažoval v provedení "lepená pažba".
Budu střílet ve sklepě na 10 a 25 metrů přez otevřená miřidla, budu to natáčet na web kameru.
Mně totiž příjde strašně módní hanět vše co je vyrobené v čechách , tím nechci řici že bych chtěl vlastnit Scarabeus nebo LM58 to je hnůj ale to patří jinam. Nad flobertkou ze Špilasu jsem uvažoval v provedení "lepená pažba".
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
alexxxus vem si taky raději na ty testy rukavice, to kvůli třískám až prdne pažba 

Osobně jsem velice rád,že se zrovna u nás našel výrobce podobného zboží.
Ačkoliv jsem skeptik ,tak v tomto případě negativní ohlasy podvědomě nechci "slyšet" ,protože doufám,že takhle špatné to ani být nemůže.
Přijde mi až absurdní,že by odfuk z hlavně trhal dřevěné pažby,že by se při střelbě trhala objímka z slitiny,že by vytahovač nevytahoval...
Ačkoliv jsem skeptik ,tak v tomto případě negativní ohlasy podvědomě nechci "slyšet" ,protože doufám,že takhle špatné to ani být nemůže.
Přijde mi až absurdní,že by odfuk z hlavně trhal dřevěné pažby,že by se při střelbě trhala objímka z slitiny,že by vytahovač nevytahoval...
Ze by vytahovac nevytahoval,tomu se neni co divit,ale ostatni veci me taky zarazi.Hergot cast uz takhle mizernyho vykonu foukne do predpazbi a tam praskne slusnej kousek masa,nebo ze by ta objimka praskala sama od sebe.
Nebo se musi tou pakou tak rumplovat,ze to vyvykla sroub v te objimce?Kazdopadne objimka ktera drzi system a i miridla,to je hodne zajimavej patent.Proste skoda,flinta je okulahodici a detske nemoci se projevuji ze zacatku u vseho.Uz renomovany svetovy firmy sbirali zbrane zpet od zakazniky a opravovali zavazne nedostatky,ktere ohrozovali zakaznika mnohem vic.
Nebo se musi tou pakou tak rumplovat,ze to vyvykla sroub v te objimce?Kazdopadne objimka ktera drzi system a i miridla,to je hodne zajimavej patent.Proste skoda,flinta je okulahodici a detske nemoci se projevuji ze zacatku u vseho.Uz renomovany svetovy firmy sbirali zbrane zpet od zakazniky a opravovali zavazne nedostatky,ktere ohrozovali zakaznika mnohem vic.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert