Ak? n?? do lesa?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ahoj jo koval já se tím živím
můžes si projít mou galerii na knifu.cz http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid= ... =2650&p=70

Re: Do lesa
ale šlo by vybrat
Bych si umněl představit nessmuk, v akci na prasátku při lovu:-)

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Vitek87 píše:Ahoj jo koval já se tím živímmůžes si projít mou galerii na knifu.cz http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid= ... =2650&p=70
JJ. Mám od Tebe buřkudlu "čundrák" . Galerku krom posledních výtvorů jsem dávno prošel. Krásná práce.
Walther LG 400 Anatomic 4,5mm , OPTISAN CP 10X32P MIL-MH10X
edelweiss- nešmuka mám co chvíle na vláknu v galérce ale jde se i domluvit na výrobě přímo konkrétního nože...
a hele čundrák já si říkal kde asi zkončil tahal jsem jej s kámoši tejden na čundru až pak jsem jej dal na prodej nedávno jsem koukal na pár fotek jak ho svírám v pazouře
at ti dobře slouží.
a hele čundrák já si říkal kde asi zkončil tahal jsem jej s kámoši tejden na čundru až pak jsem jej dal na prodej nedávno jsem koukal na pár fotek jak ho svírám v pazouře

Děkuji. Slouží dobře neb je to " kvalitka od mistra"... 

Walther LG 400 Anatomic 4,5mm , OPTISAN CP 10X32P MIL-MH10X
Tak to mě těší 

Tak som si spravil. Ocel 695 kalene v Narexu, drevo Wenge a Thuya.
Naposledy upravil(a) suter dne 19 úno 2012 12:30, celkem upraveno 2 x.
FN FAL L1A1 308 Win. Hoyt Dorado 60 Lb, Ruger SR1911 .45, AKS 74U, Benelli SuperNova
to vypadá jako bolo od blacka?
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Já to moje Bolo mám jiné. A používám pérovinu na čepel.
Udějte co můžete, s tím co máte, tam kde jste. T. Roosevelt
No vidíš Romane - tak jsi se dočkal - teď už jsi Mistr nožíř (nejenom "nástrojář"), když se Tě snaží kopírovat. Ale máš pravdu - Tvoje bolo je jiný (a to dost podstatně - i když pro méně zkušené oko to nemusí být tak vidět), nicméně ta snaha ho co nejvíce napodobit tam je vcelku jasná...
Ja som si chcel len vyrobit vlastny noz podla toho co sa mi paci a vyhovuje.
FN FAL L1A1 308 Win. Hoyt Dorado 60 Lb, Ruger SR1911 .45, AKS 74U, Benelli SuperNova
A povedlo se Ti to.
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.

Ale vsak jo - to nebylo nic proti Tobe a hezky to mas, o tom zadna...
Tak dalsia mašinka do lesa, zatial v stadiu rozpracovania. Ocel praskovy ELMAX. Pekne za dlhych zimnych vecerov šmirgel na rovnom špalku a pohyb tam a spatky. Pasovku nemam. Casom musim kupit. Len uvazujem nad špickou, ci ju hodit do tvaru Bowie, alebo vybrusit falosne ostrie, a do tretice to nechat tak ako to je.
- Přílohy
-
- noz3.jpg (5.38KiB)Zobrazeno 17744 x