Flobertka Spielberg Brno
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
jen ve zkratce odpovim na posledni otazku. puska, co ji testovali pro zbrane a naboje, je z letosni emise, vyrobena koncem ledna 2012.
pavel 54- vy jste mel 3 reklamace? pokud vim, tak nikoho takoveho v evidenci reklamaci nemame, takze prosim nesirte nepravdy. jinak spravny postup je, vratit zbran prodejci, a ten vyridi vse ostatni ve spolupraci s vyrobcem.
fesoj - nebudu reagovat na urazky, ani na Vasi mizernou cestinu, pokud Vas bude zajimat neco konkretniho, tak to zkuste znovu.
artifex - nemame zatim v planu menit odlitek luciku, za ostatni postrehy diky, zitra se jim budu venovat
diky za Vase pripominky,
V. Krikava
pavel 54- vy jste mel 3 reklamace? pokud vim, tak nikoho takoveho v evidenci reklamaci nemame, takze prosim nesirte nepravdy. jinak spravny postup je, vratit zbran prodejci, a ten vyridi vse ostatni ve spolupraci s vyrobcem.
fesoj - nebudu reagovat na urazky, ani na Vasi mizernou cestinu, pokud Vas bude zajimat neco konkretniho, tak to zkuste znovu.
artifex - nemame zatim v planu menit odlitek luciku, za ostatni postrehy diky, zitra se jim budu venovat
diky za Vase pripominky,
V. Krikava
Re: Flobertka Spielberg Brno
Samozrejme, v klidu a bez emoci.Na co se rozcilovat,kvuli nesmyslum.Vratit prodejci a pockat si na zjednani napravy,vzdyt je to pravo kazdeho spotrebitele a povinnost prodejce/vyrobce.Je zbytecny tu utocit na cloveka,ktery nabizi pomoc.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Chci se zetat od kdy bude tedy možná výměna té litinové objímky?Stačí sundat objímku- tedy kus za kus, nebo se musí dávat celá zbraň?Díky za odpověď
-
Dobrý den, ocelové objímky by měly začít padat z výroby podle plánu v 9. týdnu. Pokud půjde vše podle předpokladů, tak v 10. týdnu bychom měli být schopní tyto kusy měnit. Určitě zde dám bližší informace. Není nutné posílat celou zbraň, pro výměnu je však potřeba odmontovat mušku, ale to by nemělo činit problémy.
Díky,
S pozdravem,
V. Křikava
Díky,
S pozdravem,
V. Křikava
To spielbergbrno: Nehledej mojí třetí reklamaci-žádnou jsem neuplatňoval. Jenom si říkám: Vyrobit něco blbě, hnedle to dát do prodeje a asi po necelém čtvrt roce podávat pomocnou ruku mě připadá zvláštní. Ale i tak bohudík. Jenom jsem byl trošku rychlejší a objímku jsem si nechal vyrobit ocelovou u zkušeného frézaře.
Jenom zůstává otázka: Nešlo to hned vyrábět poctivě?
Jenom zůstává otázka: Nešlo to hned vyrábět poctivě?
To ně právě taky zajímá, jak je možné že zbraň s tolika nedostatky prošla přez zkušebnu zbraní v Praze.
Naposledy upravil(a) wo3 dne 11 bře 2012 23:36, celkem upraveno 2 x.
Chudáci od "Spielberga".... Ano lidi jen kupujte ZMETKY jim to udělá jen radost...
bych raději začal podporovat číňany než tyhle lidičky co Vás mají za pokusný králíky... No nic jako obhajobu si pán bere špatnou češtinu hmmm... Dobrý tak to sem hoďte pane opravené, když se nedokážete obhájit na mou reakci vůči VAŠEMU ZMRVENCI alá Spielberg.
Nejsem jedinej kterýmu se výrobek těžce nelíbí jen nikdo nechce nic napsat poněvadž se tu vyhrožuje BANEM
Jestli někdo chce utrácet prašule tak si prohlídněte raději vyzkoušený a normální zbraně třebas zde : http://www.afg-obrana.cz/
No jo reklama
ale oprávněná a zde na puškách nejsou mizérie a jen blafy výrobce !!

Nejsem jedinej kterýmu se výrobek těžce nelíbí jen nikdo nechce nic napsat poněvadž se tu vyhrožuje BANEM

Jestli někdo chce utrácet prašule tak si prohlídněte raději vyzkoušený a normální zbraně třebas zde : http://www.afg-obrana.cz/
No jo reklama

Arminius HW-4mm"2,5" ,ALFA 420, ALFA 461, Reck Mod.40 Peacemaker 4mm, TOZ 17-01,Slavia 631, Derringer GG .45, GG Eleanor .45, (Dikar)Ardesa Kentucky 45
a stále s ženou....
a stále s ženou....
A nejsou ty objímky u takový zbraně kontraproduktivní? nějak mi to přijde jak pěst na oko, a když už tak jen nanápadný plech a ne takovou obludu a stejnak je to zbytečný.
mě drží pažba na 1 šroubu, hádejte na kterým
. beztak je to i jednodužší
mě drží pažba na 1 šroubu, hádejte na kterým

Nejde!Prostě NNe
fesoji vychladni nebo tě raní
ta stránka co jsi sem dal je zajímavá, ale ty zbraně co tam nabízí mohou prodávat volně jen po slovensku
ta stránka co jsi sem dal je zajímavá, ale ty zbraně co tam nabízí mohou prodávat volně jen po slovensku
-
wo3, fesoj: můžete být tedy konkrétní, jaké konkrétní problémy se zbraní u Vás nastaly?
pepan: byla by to určitě taky cesta, nicméně tak velký zásah do konstrukce už je teď spíše nepravděpodobný.
pepan: byla by to určitě taky cesta, nicméně tak velký zásah do konstrukce už je teď spíše nepravděpodobný.
spielbergbrno: Malý dotaz. Objímky začnou padat v desátém týdnu. To se musí čekat do března? A čím by jste nahradil případnou reklamaci dosud? Zase tím blátem? A pořád dokola. Mě ta objímka praskla už třetí den po zakoupení!
spielbergbrno:
Nedočkal jsem se odpovědi na dotaz, tak ho opakuji:
Jak je možné že zbraň s tolika nedostatky prošla přez zkušebnu zbraní v Praze?
Nedočkal jsem se odpovědi na dotaz, tak ho opakuji:
Jak je možné že zbraň s tolika nedostatky prošla přez zkušebnu zbraní v Praze?
Naposledy upravil(a) wo3 dne 11 bře 2012 23:39, celkem upraveno 2 x.
pro neznalé něco ke zkušebně - zkušebna dostane výkresy a kus k zařazení do kategorizace, toto provede a tím to pro ni končí. zbraň schválí s výkonem do 7,5J, vydá rozhodnutí, žádné dlouhodobé testování ani zkoušky zkušebna nechce
výrobce pak vezme řekněme 20-30ks zbraní, zaveze je do prahy, tam ze 2-3ks vystřelí a zbraně mu všechny vrátí otormentované
na této zbrani navíc žádné z dokumentace vyplývající nedostatky nejsou
výrobce pak vezme řekněme 20-30ks zbraní, zaveze je do prahy, tam ze 2-3ks vystřelí a zbraně mu všechny vrátí otormentované
na této zbrani navíc žádné z dokumentace vyplývající nedostatky nejsou
Přesně jak píše derringer, státní zkušebna je "velice důležitý institut" a slouží pouze k vybírání peněz... Pokud dovezete jako prodejce airsoftovou hračku, zaplatíte za homologaci 20tis na dva roky. A homologace spočívá pouze v tom že si tam nechají dva kusy uložený, nic neprověřují. Kdyby prověřovali, tak by se na našem trhu nemohlo objevit takové množství tureckých a čínských sr*ček.
Derringer:
Nemáš pravdu, zkušebna střílí z každé předložené zbraně zkušebními náboji, v tomhle případě dvěna, potom zbraň prohlédne jestli je všechno v pořádku a teprve poté na ni vyrazí zkušební značku. Pokud zbraň nevyhoví, vrátí ji výrobci bez označení.
Že by z 30 kusů odzkoušela jen 3 kusy zkušebními náboji a zbytek označila bez zkušební střelby - to sis vycucal z prstu
Nemáš pravdu, zkušebna střílí z každé předložené zbraně zkušebními náboji, v tomhle případě dvěna, potom zbraň prohlédne jestli je všechno v pořádku a teprve poté na ni vyrazí zkušební značku. Pokud zbraň nevyhoví, vrátí ji výrobci bez označení.
Že by z 30 kusů odzkoušela jen 3 kusy zkušebními náboji a zbytek označila bez zkušební střelby - to sis vycucal z prstu