Nech se překvapit už máme něco otestovaný a fungujeto

Taky jsem dneska sehnal baterku z dosvitem 150m ,už jí mám namontovanou ,ale ted naní dodělávám kamufláž ,tak až bude hodim sem foto.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
hoši, prosím Vás, já Vám neupírám vaše nadšení z této zbraně, klidně si s ní hrajte na snipery, na vojáky a já nevím na co, ale přestaňte sem psát pohádky... tady se střílí s hammerli na 30 metrů rozptyl do 1 cm, svítí na terč 100 metrů, na 50 metrů se sundavají stébla trávy a další blablabla.peters gekon píše:Taky jsem dneska sehnal baterku z dosvitem 150m, krasavec na 100m krásně osvícenej terč.
Pokiaľ viem, tak nikto tu zatiaľ na 30m do 1cm nestrieľa. Ja som iba písal, že sa mi to podarilo s 3 ranami. Takže predpokladám, že dobrý strelec by to mohol dať aj 10 ranami. Prikladám tri terče z piatich z posledného strieľania, keď som nastreľoval puškohľad. Strieľané v sede bez opory 30m / 10 rán. Zatiaľ som vystrieľal 600 diaboliek v mraze alebo v daždi, tak dúfam, že som už nedosiahol vrcholmarkr.5 píše: přestaňte sem psát pohádky... tady se střílí s hammerli na 30 metrů rozptyl do 1 cm,
Já už jsem z toho střílel několikrát.Tomayo píše:.... opravdu rad si z toho vystrelim, alespon nebudu muset kupovat HW 97 nebo AAPS
Chujovina je reagovať bez toho, aby si si to tu prečítal. Keby si to urobil, tak by si vedel, že som vždy hodnotil presnosť pušky a nie moju. Len predpokladám, že keď ako absolútny začiatočník sa dokážem pomerne často zmestiť do 2 cm, tak keď budem profík ako vy, podarí sa mi nastrieľať aj do 1 cmTomayo píše:
delat zavery ze 3 ran je cista chujovina...
dej to do bagu nebo to upni dej pet tercu po 10 ranach a bude jasne ceho je puska schopna...netestuj svou presnost, ale presnost pusky kdyz se chces bavit o soustrelech