airsoftky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Smažím taky doma a hluk je přijatelný, sousedi nic neříkají :O) Zhotovil jsem lapače, někdy sem šoupnu návod a je vše OK. U COčka nevím o kolik se zvýší hladina hluku. Provozoval jsem kdysi pistolku, tuším že od CZ na CO2 a bylo to na stejno.
Jinak pro další info zkus http://www.airsoft-forum.cz/
K tomu natlakovanému zásobníku, někdo nechává někdo ne. V nejhorším přetěsníš zásobník.
Jinak pro další info zkus http://www.airsoft-forum.cz/
K tomu natlakovanému zásobníku, někdo nechává někdo ne. V nejhorším přetěsníš zásobník.
Re: airsoftky
Co jsem četl recenzi, tak soustřel měla údajně dobrý, problém se závěrem se u ní občas asi vyskytne. Slyšel jsem o tom.
Nejlepší airsoftky jsou přímo z krabice Tokyo Marui a Western ARMS (cena je u WA poněkud vyšší). Soustřel na 5 m do 2 cm, záleží hodně na rukou. Možnosti mají i vyšší.
Nejlepší airsoftky jsou přímo z krabice Tokyo Marui a Western ARMS (cena je u WA poněkud vyšší). Soustřel na 5 m do 2 cm, záleží hodně na rukou. Možnosti mají i vyšší.
takže myslíš že mužu šáhnout po jakékoli co2 z produkce Tokyo Marui a Western ARMS?budu rád za každé doporučení.podmínka je jen ta Co2 a cena do 3tis.
tak me dneska dorazila ocekavana TM MEU Pistol 1911
jen pro ty kteri se terba rozhoduji je to nadhera neskutecna.provedeni jak u prave .davam foto jen pro porovnani s GSGckem.zitra budu testovat a pak jde k jeziskovi do kose je to pro mladyho i kdyz asi ji bude muset pujcit tatousovi
je to mobilem tak kvalita tak 50 procent
mladej bude muset prominout ale ty strenky jdou na GSGko
jen pozor na prehmatnuti je to fakt k nepoznani od ostre
jen pro ty kteri se terba rozhoduji je to nadhera neskutecna.provedeni jak u prave .davam foto jen pro porovnani s GSGckem.zitra budu testovat a pak jde k jeziskovi do kose je to pro mladyho i kdyz asi ji bude muset pujcit tatousovi

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Lukas: od TM ani od WA nic na co2 nekupis, ani jeden z tychto vyrobcov neodporuca pouzivat vo svojich zbraniach nic ine ako HFC134A
Pech je, že tyhle firmy COčka nedělají, pohonem je jen 134a nebo Gren Gas.Lukáš píše:takže myslíš že mužu šáhnout po jakékoli co2 z produkce Tokyo Marui a Western ARMS?budu rád za každé doporučení.podmínka je jen ta Co2 a cena do 3tis.
COčko dělá STTI (je jen jiná značka KJ WORKS), WE, KJ WORKS....
U COčka bývá problém s prudkým ochlazením hop-up gumy a gas route, včetně těsnění ventilu, tudíž pak klesá přesnost, neb není stejný výkon. Podstatně lépe na tom je Green Gas. I když v čechách jsou dva tábory
Gren Gasové zbraně tím až tak netrpí.
Jinak co jsem zjišťoval, jak jsou na tom v zahraničí, tak u COčkových zbraní přecházejí na green gasové zásobníky. Když mají štěstí, tak tam pasují zásobníky od Tokyo Marui, neb je v současné době nejvíce kopírovaná, neb má nejlepší systém. Ti, co šli vlastní cestou, nakonec skončili u kopie TMka (třeba KJ WORKS).
Taky si to kluci užijte. Jinak jdou sehnat za pár dolarů, kdyby jsi po nich toužil, nekaz vzhled MEUnypalong74 píše:tak me dneska dorazila ocekavana TM MEU Pistol 1911

Tak díky za obsáhlé info, vypadá to že se poohlédnu po manuálu
nejlépe nějaký celokov, je to fakt jen na domácí střílení, než zas bude trochu počasí věnovat se vzduchovkám. 12g bombičky jsem chtěl hlavně proto, že se mi jich tu válí desítky, ale teď jak jsi mi to objasnil, tak to vypadá, že airsoftky trpí důsledkem působení co2 víc než vzduchovky.

Nevím, jestli vůbec manuál v celokovu dělají, nejlepší manuály opět děla Tokyo Marui. Ostatní ....
Doporučil bych ti Green Gasového mazlíčka od Tokyo Marui. Mám hi capu a když se zavřu, tak to není slyšet vedle v pokoji. Ještě se k tomu může vyjádřit PALONG74, šťastný to majitel MEU 1911.
Pavle mojhl bys taky hodit fotečku GSG s novými střenkami na web

Doporučil bych ti Green Gasového mazlíčka od Tokyo Marui. Mám hi capu a když se zavřu, tak to není slyšet vedle v pokoji. Ještě se k tomu může vyjádřit PALONG74, šťastný to majitel MEU 1911.
Pavle mojhl bys taky hodit fotečku GSG s novými střenkami na web

CZ 75 CO2 na 5m chodí dobře, ale na 15m to už lítá na všechny strany, metr žádná míra, fakt. Také hop up je tam z příšerné gumy.. CZ 75 s blowback střílí stejně špatně, jen navíc uletí zadní část závěru, která není jeden celek, ale zadní část je tam vložena a zajištěna třemi šroubky, které se poměrně rychle vytrhnou.
Green Gas se mi jeví slabý a manuálka je špatný výběr.
Nyní mám Taurus PT99 CyberGun na CO2, střílí to parádně přesně i na 30m a blowback je fakt rána.
Poradil jsem, co jsem mohl
Green Gas se mi jeví slabý a manuálka je špatný výběr.
Nyní mám Taurus PT99 CyberGun na CO2, střílí to parádně přesně i na 30m a blowback je fakt rána.
Poradil jsem, co jsem mohl

Naposledy upravil(a) Asot dne 15 pro 2011 08:53, celkem upraveno 1 x.
Pls. a ten Tauris je aj s reálnou rozborkou?
na kolik vystrelu ti da zasobnik u taurusu PT99 naplneny plynem?nevim co by vas zajimalo ale dej otazku ja se budu snazit ti ji splnit co se tyce meho noveho TM MEU Pistol 1911pokud by mel nekdo o ni zajem .ze je krasny a k nepoznani od dospele uz jsem rikal 

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Pls. aký rozdiel je v týchto dvoch zbraniach? Samozrejme že tá RSS používa "nábojnice"?
http://www.gunshop.cz/cs/asg-cz-75-rss-4392.html
http://www.gunshop.cz/cs/asg-cz-75-celo ... -3495.html
Dik
http://www.gunshop.cz/cs/asg-cz-75-rss-4392.html
http://www.gunshop.cz/cs/asg-cz-75-celo ... -3495.html
Dik
Zásadní rozdíl je v tom, že ta první má rám a závěr z plastu + pevný HopUp a ta druhá je celokovová + má stavitelný HoUp.
Výhodou je celokov + stavitelný HopUp.
Tá na ty náboje vypadá dobře při střelbě, ale je nutno mít nábojů víc, takže ještě hromádku jich dokoupit. Otázkou je, jak to je z přesností?
Tady je v akci od výrobce Marushin.
Většinou u replik jdou použít některé origo díly z ostrých, šachta, pažba.
Výhodou je celokov + stavitelný HopUp.
Tá na ty náboje vypadá dobře při střelbě, ale je nutno mít nábojů víc, takže ještě hromádku jich dokoupit. Otázkou je, jak to je z přesností?
Tady je v akci od výrobce Marushin.
Většinou u replik jdou použít některé origo díly z ostrých, šachta, pažba.
A ako je tá prvá (celokov) s kvalitou? Čítal som Alexovu recenziu a tam ju do nebies vyniesol...
Na webe som našiel, že ich pre ASG vyrába KWA.
Na webe som našiel, že ich pre ASG vyrába KWA.