Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
"JaK"
Tiše závidím, takové Jericho bych si chtěl také jednou pořídit. Bohužel to zatím není v mých možnostech, jelikož jsem ještě student.

Má-li někdo zbraň a snaží se vás zabít, je přiměřené bránit se střelbou z vlastní zbraně.
Re: Foto Zbraní alias Pro milovníky fotografie II.
Kde by se dala ta pěkná pevná pažba sehnat.Je to origo,nebo je dělaná ze samopalu vz.58.
-
- Moderátor
Origo, používalo to MV, prodávali ji na zelenýmsportu za neuvěřitelných 1500,-. Nesmyslná cena. 

-
Byla ta pažba použita vůbec někdy v praxi? Pod Vnitro spadala PS, VMV (předtím VS) a SNB. U PS jsem to nikdy nezaznamenal, situaci u dalších složek neznám, ale předpokládám, že to tam bylo asi obdobné. Nějaké dobové fotky máte? Velmi by mě to zajímalo. Samozřejmě netvrdím, že je to výmysl prodejce. Každopádně to vypadá zajímavě, jak se s tím střílí oproti "sklopce"?
Díky, Jericho sice nemám dlouho, ale nedám na něj dopustit. Taky jsem student a musel jsem šetřit po koruncetslaby píše:"JaK"
Tiše závidím, takové Jericho bych si chtěl také jednou pořídit. Bohužel to zatím není v mých možnostech, jelikož jsem ještě student.

2x magnum
Taurus 617 .357 Magnum & Gilbert de Montsalvat Magnum

Taurus 617 .357 Magnum & Gilbert de Montsalvat Magnum

"PO ČEM STŘÍLÍTE?" "PO ČEM SE DÁ!"
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
-
Nadhera,paradni kousek.Jestli to neni tajny kolik te ta krasa stala se vsim vsudy?
Opravdu krasa aji ti zavidim.
Opravdu krasa aji ti zavidim.
-
Ahoj, dík chválu:-), je hezká i přesná, uděla jsem si s ní s manželky souhlasem radost před rokem k Vánocům. Nepamatuji se už přesně, ale nebylo to nějak moc, vešel jsem se nějak do 20ti tisíc. Střílím s ní Lapua rifle match a s tím je velice přesná, ale zkoušel jsem i hávéčka a taky to jde i když už to není úplně ono, co se týče přesnosti. Akorát mě mrzí že se ke střílení moc často nedosatnu, jestli jsem s ní za tu dobu vystřílel 500-600 nábojů, tak je to hodně, je to spíš uloženka:-)
Moc hezké foto vz.58 a vz.52 od Olega Volka. Držák je zjevně amerikánského původu..

Je to pěkný tojo, i ta zbraň, ale mohla si aspoň tu sukni vyžehlit 

Pekna fotka.Ten drzak je mozna americkeho puvodu,ale urcite narozena v evrope,pac tohle se rodi v americe jen zazrakem.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Jojo, američanka by byla jak dvě: Musilová-Vébrová 

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.