Tlakov? lahve a pln?n?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
ZPčko na 300 bar v Hradci Králové někdy za 50 někdy 60 .... ale teď jsem si sehnal plnění 300 bar dusíkem
Re: Tlakové lahve a plnění
No jo no ... tak vidím, že ta cena 150 Kč je opravdu nestydatá / a to jde vlastně jen o "dofouknutí", jak píše Kubajzz - taky jsem tam měl cca 170 bar / ... už mě tam neuviděj!!!
Tak dejte prosím tipy na nějakou solidní plnírnu v Plzni či okolí ... díky ...
Jestli tam někdy ještě půjdeš, tak se ho schválně zeptej, kolik chtějí za litr vzduchu. To jsem zvědav co ti řekne, protože 150/4= 37,50 korun, tak jestli to vůbec z hlavy spočítá.
Spíš je to nějaký nenažranec, co si tipnul, že vypadáš jako někdo z koho se dají vytáhnout prachy.
Spíš je to nějaký nenažranec, co si tipnul, že vypadáš jako někdo z koho se dají vytáhnout prachy.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Už tam určitě nepůjdu ... už jenom z principu, že nechci a nebudu podporovat takové nenažrance, kteří si řeknou za litr vzduchu skoro 40 Kč...
snad mi tu někdo hodí doporučení na nějakou solidní plnírnu v Plzni či okolí, abych už k nenažranci nemusel ...
snad mi tu někdo hodí doporučení na nějakou solidní plnírnu v Plzni či okolí, abych už k nenažranci nemusel ...
V Lobzích střelecký portál,mluvil jsem po tel.přímo s majitelem.Ale je třeba tam radši zavolat.Pak ještě na Mik. náměstí,potapěči.
Nikde jsem osobně nebyl,jen z doslechu.
Nikde jsem osobně nebyl,jen z doslechu.
LP 300
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
no ja jsem plnil v te same prodejneale uz cena je za 7litru 140kc 300baružabák píše:7l flašu v Olomouci jsem plnil za 100kč a teď v Lanškrouně plním za 50kč
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Jezdím plnit do Pňovan,ZP za 30kč ale jenom 200bar.Holly píše:No jo no ... tak vidím, že ta cena 150 Kč je opravdu nestydatá / a to jde vlastně jen o "dofouknutí", jak píše Kubajzz - taky jsem tam měl cca 170 bar / ... už mě tam neuviděj!!!
Ten co začal pumpovat.
Není od věci v plnírně připomenout, že jde jen o dofouknutí - přece jen jsou víc zvyklí na plnění lahví pro potápění, kdy to tam lidé nosí skoro prázdné a mají tedy tendenci účtovat částku automaticky podle objemu lahve. A když člověk řekne, že to má na střílení, jsou občas ochotnější pustit tam o nějaký ten bar víc, aby se to na nominálním pracovním tlaku srovnalo po vychladnutí.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
To dofukování bude asi ten problém. Mě je nadhazováno, že plní prázdné lahve pro potápění a mě je jenom dofukují, což prý normálně nedělají ??? Ale nakonec jsem to vždycky ukecal a dobře jim zaplatil. Dvakrát do roka to jde. Taky mě napadlo dát jim lahve k plnění skoro vyfouknuté. Jenom že se budou více hřát a po vychladnutí tam nebude to co má být.
Taky jsem zkoušel poprosit a uplatit aby mě tam foukli víc právě k vůli poklesu tlaku po vychladnutí, bylo mě řečeno, že je nutný zásah do pojišťováku a to prý nedělají...
Taky jsem zkoušel poprosit a uplatit aby mě tam foukli víc právě k vůli poklesu tlaku po vychladnutí, bylo mě řečeno, že je nutný zásah do pojišťováku a to prý nedělají...
jedna veselá příhoda z dofukování v Trygonu.
chodím tam plnit už dlouho, napřed 2l, pak dvojčata, pak dvojčata 6l a teď 18l flašku.
takže už tam ví, že dofukuju.
když jsem poprvní plnil tu osmnáctilitrovou flašku, tak na dotaz pokladní, kolik budu platit,
hláší plnič - něco mu napočítej, však on jen doplňuje. a v ten moment nastoupila ta moje povaha
a bonznul jsem se, že je nová a platil plnou cenu
chodím tam plnit už dlouho, napřed 2l, pak dvojčata, pak dvojčata 6l a teď 18l flašku.
takže už tam ví, že dofukuju.
když jsem poprvní plnil tu osmnáctilitrovou flašku, tak na dotaz pokladní, kolik budu platit,
hláší plnič - něco mu napočítej, však on jen doplňuje. a v ten moment nastoupila ta moje povaha
a bonznul jsem se, že je nová a platil plnou cenu

http://david_holub.sweb.cz/
V Trygonu jsou hodně v pohodě. 

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Právě mě doma nevydrželo těsnění na nové tlakové lahvi. Vzduch, který jsem víc jak měsíc naháněl po známém s opravdu velkým rachotem začal skrz těsnění unikat ven! Nasranej su jak sviňa a pes se jede projet s mladou autem ven, aby se přestal klepat.
Tady je jedno krátké video, vzduch uniká už asi 15min (tohle už je vyloženě slabota):
Flaška je orosená a zmrzlá.

Tady je jedno krátké video, vzduch uniká už asi 15min (tohle už je vyloženě slabota):
Flaška je orosená a zmrzlá.

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Jestli Ti to utíká pod sedlem ( mezi láhví a ventilem ) tak to chce lepší "O" kroužek, jestli Ti to utíká přez ventil tak to chce novou jehlu ventilu. A nedotahovat velkou silou čím víc tím hůř.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Mluvil jsem s Michalem S. a ten mi řekl, že "O" kroužek by měl být v pořádku, na ten ventil mají prý ve Vítkovicích nějakej klíč a utahujou to na krev. Taky bych to potřeboval utáhnout co nejvíc, ale čím? Svěrák? Ten zrovna po ruce nemám...
Měl jsem to problém znovu povolit, takže utažené to bylo.
Měl jsem to problém znovu povolit, takže utažené to bylo.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD