Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- wolf00
- Kontaktovat uživatele:
walther pp super[9x18 police nebo 9x17]
"hatsan 90 .177"
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
Re: Foto Zbraní alias Pro milovníky fotografie II.
Aj ja zas niečo malinkého pridám. Colt magnum carry, je velkostou ako Detectiv ale v nereze a kal.357 mag. Vyrábal sa iba jediný rok od 99 do 2000.
Tentokrát 75 zo 78 roku, nádherná pištolka bez jedinkej chybičky a môj názor je, keby takéto krásne 75 vyrábali do dnes, tak by G mohlo zavrieť fabriku
Měl jsem Mausera 1934 asi před 15 roky,pak jsem ho prodal a dodnes mně to štvalo.Teď jsem se finančně trochu vzpamatoval a musel jsem si ho znovu pořídit,myslím že je to fešák.Chybí mně k němu náhradní zásobník,tak jestli má někdo zbytečný tak koupím (7,65 browning) 

pekny na kolik prijde takovy krasavec?de se nekde koupit nebo je to na inzerat?
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
- bradek džon
- Kontaktovat uživatele:
luxusní kousek. Ty střenky mají opravdu každá jinou barvu nebo to udělal foťák? Připojuji se k dotazu na cenu!
Má-li někdo zbraň a snaží se vás zabít, je přiměřené bránit se střelbou z vlastní zbraně.
Dalajláma
Dalajláma
Koupil jsem ho na inzerát,cena byla trošku vyšší - 12000,-kousky v horším stavu se dají pořídit už od 8000,-ale byla to srdeční záležitost.Podle stavu v jakém je,bez vůlí a škrábanců z něj bylo vystřeleno jen několikrát,zásobník bez známek častého zasunování do pistole atd.Už se těším na střelnici ale to ještě chvíli potrvá,od minulého týdne mám nové koleno a tak to vidím až na jaře.Ty střenky jsou samozřejmě stejné,je to foťákem.
http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/17 ... 34-7-65mm/

http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/17 ... 34-7-65mm/
Moje první
- dlohou jsem přemýšlel co koupit - žádná jiná mě tak nepřesvědčila - dokonce v nezvyklé ráži 9mm "což oceňuji" - spokojenost

King: pokud je tvoje první,tak klobouk dolů - super volba! 1911 v 9luger jsou pro mě srdcovka,měl jsem už tři,prodal jsem je a doteď toho lituju...
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Mazlyk po totálním tuningu 

CZH 2003 total Gunexpert, Gazela, Walther P22Q, Remigton 870, Glock 17, Glock 30 Gen4.1.
"Všechno co má význam být střeleno, má význam být střeleno i vícekrát. Střelivo je levné. To život je drahý."
"Všechno co má význam být střeleno, má význam být střeleno i vícekrát. Střelivo je levné. To život je drahý."
Mezinárodní jednání Izraele a Itálie
Jericho 941 + Lionsteel SR1A (+ DLC povlak čepele)

Jericho 941 + Lionsteel SR1A (+ DLC povlak čepele)

Walther dostal k Mikuláši nové pažbičky

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Pažba mu sluší.