Je to dobr? ku?e?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
miki004 : když myslíš brát Ti to hochu nebudu. Prošel jsem spoustu kušema a jediné co vím je to, že bych si jí rozhodně nekoupil. Ale pokud jsi spokojen, tak ti to velmi přeji.
Já jsem spojojen z Emaxem a Titanem.
Já jsem spojojen z Emaxem a Titanem.
Re: Je to dobrá kuše?
Zajímavé postřehy Martine T. Kdyby jsi to video našel tak dej odkaz prosím. Scotr, kvalit exc tahle kuš nedosahuje, jen jsem říkal co si myslím neboť vím o dalších dvou kuších Desetr Hawk a všichni jsou spokojení. Jinak kanadu mám taky v plánu a docela mě zajímá TAC 15 od PSE. Co vy na ní? Viděl jsem ji už na vlastní oči a vypadá impozantně. Nejsem sice zastáncem kladek ale vypadá dobře.
inu.. máš foťák tak to sem vrzni.. nějaké kvalitní fotky tvé kuše...
miki004-té tac15 od pse bych se raději vyhnul,navíc je drahá,až to páská dveřma.prý jsou s ní dost velké problémy,týká se to snad záchytného systému tětivy,pak ještě něco,ale co to bylo,si za boha nevzpomenu.její výkon je sice impozantní,ale nezapomínej,že tu v čechách je dost problém se servisem kladkových kuší.no co se týká desert hawku,to byla vlastně první kuše,o kterou jsem měl zájem,ale rozmluvili mi to
.nechci tě strašit,ale kamarád střílel víc jak půl roku absolutně v pohodě ze stingeru 330,a pak řešil reklamaci ohledně praskání ramen.ale jasně,nemusí se to stát u hawka.samozřejmě ti nepřeju nic zlého,doufám,že se ti nic nestane,ani tvé kuši.pokud bude bez problémů fungovat-bude to jen dobře,že je na trhu další použitelná kuše,navíc cenově dostupnější,než excalibur.četl jsem příspěvek MartinaT-tím zběhem jsi myslel asi Derricka Middletona,ten vyrábí kuše ála excalibur,no možná se už v base bojí ohnout pro mýdlo
.ten týpek prý chytal reflexní kuši,co udělá 400fts.

...no nezdá sa, že by sa v base sprchoval: middletoncrossbow.com/en/
thor6 díky za info, tac vypadá dobrře ale jestli má tyhle vady,... asi se vyplatí počkat určitě na tom budou dělat a cena půjde taky dolu. A s těma kladkama, víš kde je nějakej slušnej servis na ně? No doufám že se mi problémy s rameny vyhnou jestli ne tak snad mě to mine
, to nevim jestli se budu smát. Zatím je po cca 300 výstřelech dobrá, uvidíme jak to bude dál. V každym případě bych byl pěkně nas...., kdyby se mělo něco stát a obzvlášť jak je to u mě zvykem to přijde dva, tři měsíce po záruce.

http://kuse.cz/shop/cz/?102,pu%9Akohled ... xiom-scopeHANYKING píše:http://www.archery.cz/index.php?productID=880
Mám tuto optiku a i když je vyrobená v Čině tak je to origo exc. Nástřel drží absolutně. Můžu jen doporučit. Je to klišé, že cokoli od žlutých je šmejd. Logicky vzato je jedno kdo to vyrobí. Jde o preciznost a materiál. Dokonce si myslím, že pokud Čínský výrobce dělá velké série tak tam bude vyrovnanější kvalita než u kusové výroby v Kanadě nebo třeba v Německu. Mám na mysli výrobce co hledí na pověst a hlídá kvalitu.
čuč a žasni ten cenovej rozdíl...
3200,- kuse.cz / drahej to podnik /
miki004-tak to bohužel nevím,kde by dělali odborný servis kladkových kuší.taky proto jsem volil reflex.ono obecně je kladková kuše vhodná jen k lovu,na sport to není.ale takovou šlehu jako tac15 dokáže i stryker od bowtech,barnett ghost,ale i scorpyd,co používá "opačná" ramena,tyto kuše mají navíc kultivovanější výstřel,nekopou tolik jako kuše s klasickým provedením ramen.zajímavé je,že tento způsob vynalezl údajně leonardo da vinci.ale stejně-ta cena je dost vysoká,nevím,jestli to má cenu investovat tolik chechtáků do krátkodobého střílení.na tvém místě bych se věnoval tréningu s tvou kuší,časem ji asi budeš muset trochu "vytunit",první,co tě začne srát,bude kušohled,už pár střelců tady přešlo nakonec na varizone.časem budeš možná experimentovat s tětivou,nevím,jaké máš šípy,možná změníš značku,taky váhu hrotu-no prostě pořád je co objevovat... 

scootr-já už se ani těm cenovým rozdílům nedivím
,je to stejné,jako zdražování všeho v naší republice
,už mne to ani nenasere,tak nějak jsem si zvykl
.no ale asi by mne uzemnilo,kdyby šly rapidně dolů např. ceny bytů,plynu,pohonných hmot a v neposlední řadě ceny na www.kuse.cz
.jo a nějak jsem zaregistroval-ty jsi koupil toho titana?

nejsem až takovej zavodář abych kupoval nějakej předraženej model kterej je sestavenej vgaráži z čínskejch pekáčů ... ne ne .. ale tohle :
http://www.tenpointcrossbows.com/shop/s ... asp?id=338
mám ho na otestování...
http://www.tenpointcrossbows.com/shop/s ... asp?id=338
mám ho na otestování...
no já si hned říkal,že takový fajnšmekr nebudeš,aby jsi riskoval úraz
.TP mne napadl hned,ale musel jsem se zeptat.no a jak to střílí? když porovnáš TP a excal.?myslím výkon,rychlost,přesnost,ale i hluk,váha atd.já si časem chci taky pořídit kladku,ale straší mi v palici nějaká ta obrácená kuše,s něčím takovým jsi ještě nepřišel do styku?

kladka/reflex .. neporovnatelné...
je to malinká hračka se silnou účiností, velkej klad jsou ty ramena, která zaberou méně prostoru při otevření, je to klidnější výstřel. Zrovna TP má úžasné opracování kladek. Zajímavé je řešení ACU Driwe / natahování je příjemnější, máš to při ruce, ale při lovu bych měl strach že to magnet neudrří a bude dělat hluk/. Odhaduji že toto je novej model této firmy Titan<Lazer<?.
Hodnotím velmi kladně...
Jinak kuši s obráceným lučištěm jsem v ruce ještě neměl.
je to malinká hračka se silnou účiností, velkej klad jsou ty ramena, která zaberou méně prostoru při otevření, je to klidnější výstřel. Zrovna TP má úžasné opracování kladek. Zajímavé je řešení ACU Driwe / natahování je příjemnější, máš to při ruce, ale při lovu bych měl strach že to magnet neudrří a bude dělat hluk/. Odhaduji že toto je novej model této firmy Titan<Lazer<?.
Hodnotím velmi kladně...
Jinak kuši s obráceným lučištěm jsem v ruce ještě neměl.
Ahoj všichni,tak jsem po pár měsích zpět
,potřebuji radu ohledně kladky.Po vlastnictví 200lbs a 225lbs rexlexe,přemýšlím o kladce.Je mi jasné,že TP je špička,ale situace je taková,že vše věnuji lukostřelbě,čas i peníze,takže kuši bych rád jen na ty momenty kdy se zasteskne,tedy na občasné,velmi občasné střílení.Můžu si ze zahraničí dovézt Barnett Predator,nebo jeho výkonnostní modifikace(Penetrator a Buck)za cenu mírně nižší než v ČR.Zajímala by mě praxe,jak dlouho to vydrží střílet bez servisu,díly i servis si umím zajistit,jde mi o to,aby se to nedělalo 2x do roka,nebo přepočteno na výstřely-každých 200ran.Informace z US for se VELMI různí.Proto prosím přivítám jakékoli info a poznatky

Slavia 634 4.5mm + Nikko Stirling Air King 4x32 AO Gold Crown
Hatsan Ranger 99 5.5mm + Walther 6x42 AO
Hatsan Ranger 99 5.5mm + Walther 6x42 AO
Jak jsem Ti psal, Revolution Avi je skvělá kladková kuše cenově velmi dostupná. Vydrží ti léta a je skladná.
Chlapi jakou byste mě doporučili reflexní kuši, vím že nejlepší jsou asi Excalibry ale zase nechci dávat 15 000 Kč když nevím jak moc mě to bude bavit, dá se sehnat něco solidního do 5000 - 6000 Kč? Zas ale aby to nebyla pouťová hračka pro děti. Díky.