Kam chodi strilet Brno?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Chodi tam Geocacheri, jsou tam nejaky cache.
To znamena vikendovy rodinky s detma co pobihaj po celym lomu a hledaj krabky...
To znamena vikendovy rodinky s detma co pobihaj po celym lomu a hledaj krabky...
Re: Kam chodi strilet Brno?
Jedna stará broková myslivecká nebo co střelnice je za olympii. Bylo to ohraničeny valem asi 70m. Nevim komu to patří. asi tam cvičí hasiči, sou tam budky jako posty, někdo tam střílel z pistole. Našel sem to náhodou když sem tam musel sednout z glajdem. http://www.mapy.cz/#x=16.658024&y=49.104388&z=15&l=3
Druhá možnost je tady:http://www.mapy.cz/#x=16.501179&y=49.211062&z=16&l=3 buď ta plocha v pravo a nebo si upravit to zbořenisko v levo. Je potřeba to domluvit s majitelem, bo je děsně nerudnej. ale pokud se tam nebude dělat bordel a chovat dle pravidel tak v tom nevidím problém
Druhá možnost je tady:http://www.mapy.cz/#x=16.501179&y=49.211062&z=16&l=3 buď ta plocha v pravo a nebo si upravit to zbořenisko v levo. Je potřeba to domluvit s majitelem, bo je děsně nerudnej. ale pokud se tam nebude dělat bordel a chovat dle pravidel tak v tom nevidím problém
To prvni misto vypada dost dobre, jak se zlepsi pocasi tak tam mrknu
já tam jedu zítra kolem 15 hod
Pres tyden vetsinou nemuzu. Tak to aspon nafot jak to tam vypada a dej to sem na forum.
musím zjistit komu to patří, nebo kdo to spravuje. nemám rád černoty.
Jinak, byl sem střílet v žebětíně.: 50m napříč proti valu, 110m podél do lesa
Jinak, byl sem střílet v žebětíně.: 50m napříč proti valu, 110m podél do lesa
takže ta první záležitost padá. nová okna a bydlí se tam. ... Takže žebětín
Co se zkusit poptat tady: http://xmisu.homeip.net/drupal/?q=node/59. Je to hala, takže na zimu by to nemuselo být špatné, otázka je kolik by chtěli vlezný.
Standa Hlaváček před pár roky ještě střílel závodně malorajdu u nás ve Velmezu. Je to jeden z nejlepších střelců mimo jiné je s ním rozumná řeč a myslím si, že se domluvíte! Otázka je právě o těch financích. Jestli si tam jak píše mákli tak to jistě nebude zadarmo jako u nás ve Velmezu.
-
Mám dotaz a nechci zakládat nové vlákno kam chodí střílet Prostějováci? Případně nevíte někdo jak to dopadlo s GESEM? Než jsem se tam dostal, tak to zavřeli, nevíte co je s objektem nyní?
no nevim co je s gesem ale je myslim ze strelnice funguju.jedine pak do drahan na otevrenou jestli ti jde o zbrane na ZP
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Ahoj borci,
mám velkou prosbičku na Brňáky......rád bych si přeměřil na chronu svýho PS....
Chtěl bych jen zjistit jak se hýbe výkon od posledního měření a jak se ne něm podepíše zima!!!
poslední měření cca 24J a konsistence +/- 2m...
Nepomůže mi někdo z Brna a okolí??? Nenajde se někdo, kdo by byl ochotnej se někde potkat a zapůjčit nějaký přístroj na přeměření??? A ještě si trošku prásknout před zimou by taky nebylo od věci!!!!
předem díky
mám velkou prosbičku na Brňáky......rád bych si přeměřil na chronu svýho PS....
Chtěl bych jen zjistit jak se hýbe výkon od posledního měření a jak se ne něm podepíše zima!!!
poslední měření cca 24J a konsistence +/- 2m...
Nepomůže mi někdo z Brna a okolí??? Nenajde se někdo, kdo by byl ochotnej se někde potkat a zapůjčit nějaký přístroj na přeměření??? A ještě si trošku prásknout před zimou by taky nebylo od věci!!!!
předem díky
Air Arms Pro Sport .22 (FAC) + Optisan Viper 10x44IR
Karabina Wolf .22 flob.(Dressler) + 3-7x20 Umarex
Revolver Rex L .22 flob.(Dressler)
Karabina Wolf .22 flob.(Dressler) + 3-7x20 Umarex
Revolver Rex L .22 flob.(Dressler)
- AntonČechov
Sehnat normalni chrono je problem. Taky to potrebuji jako sul. Combro je dobra vec, ale ne pro kazdou zbran, bohuzel... Ale az to budes mit, pak klidne muzeme to vyzkouset, misto mam, chodim uz 2 mesice aspon 2x tydne do toho kulateho lomu, pohoda, muze nas byt u toho klidne i vic. Nevim, zda pristi rok budou pokracovat zrazy ve Velmezu, ale
muzeme konecne jenou se sejit pohromede - brnenske "vzduchoborci" a zajistit nahradni variantu.
Ty srazy potrebujeme, strileni, konverzace, zkusenosti, tipy a triky... Je toho vic. Akor musime nejak zacit.
Nebudeme zakladat zvlastni vlakno pro tento pripad, bo stavajici nazev vlakna porad odpovida obsahu:)
Ludas, Pem, VSCh., Mantinel, Jindra828, Ichtyl, Joe.. Další???
Nejdriv zjistime mnozstvi potencialnich zajemcu, posleze urcime dalsi postup.
Nebo muzeme i nadale strilet kazdy u sebe v garazi nebo doma.
muzeme konecne jenou se sejit pohromede - brnenske "vzduchoborci" a zajistit nahradni variantu.
Ty srazy potrebujeme, strileni, konverzace, zkusenosti, tipy a triky... Je toho vic. Akor musime nejak zacit.
Nebudeme zakladat zvlastni vlakno pro tento pripad, bo stavajici nazev vlakna porad odpovida obsahu:)
Ludas, Pem, VSCh., Mantinel, Jindra828, Ichtyl, Joe.. Další???
Nejdriv zjistime mnozstvi potencialnich zajemcu, posleze urcime dalsi postup.
Nebo muzeme i nadale strilet kazdy u sebe v garazi nebo doma.
BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Proč jsi neřekl, VScharlie chrono má a už dvakrát ho měl u mě na srazu!
- AntonČechov
No jo, dokonce jsem pozadal sirokou verejnost - viz stranku zpet - na poslednim srazu jsem chtel zmerit NitroPistona, Cometu 220 s pruzinou od Gamo Hunter
a Atak Zoraki HP 01 co mam k odzkouseni... Asi zrovna nikdo po ruce chrono nemel... Tak jen pro zajimavost - Benjamin NP 4.5 s tou nekonecne dlouhou spousti
dava s JSB Exact Haevy
24 J, Cometa s pruzinou Hunter a stejnou munici 15.4 J a Zoraki HP na 3 pumpnuti 8.5 J.

24 J, Cometa s pruzinou Hunter a stejnou munici 15.4 J a Zoraki HP na 3 pumpnuti 8.5 J.
BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5