NO A JE TO TADY!!! PRVN? EVANIX V ?R....
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Tak jsem rozebral tlumič Evanix (ten šroubovatelný na hlaveň) a ten je vyskládaný z kuželových přepážek. Takže hoši používají obojí řešení.
Mám otázku pro majitele Rainstormu. Jak je uchycena a zajištěna proti pootočení hlaveň? Případně máte někdo výkres s rozpadem na jednotlivé díly?
Mám otázku pro majitele Rainstormu. Jak je uchycena a zajištěna proti pootočení hlaveň? Případně máte někdo výkres s rozpadem na jednotlivé díly?
RÖHM TWINMASTER Competitor .177
Evanix Rainstorm SL-SHB .22 + Leapers Accushot® 4 3-12x44 Full IE
Slavia 631
LOV 2
Slavia 631
LOV 2
Re: NO A JE TO TADY!!! PRVNÍ EVANIX V ČR....
Nevíte, zda jde na Evanix Blizzard regulátor při zachování funkce manometru ?
Prober to s Altarosem,pokud ho ještě na Evanix nedělal tak budeš první.
LP 300
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
Zdarec kluci.Mohl bych někoho z vás kdo má Evanixe poprosit o recenzičku a nebo nějaký odkaz v češtině.Co Evanix dovede,jak je přesný,štelování výkonu atd.Konkrétně-mě se zamlouvá Evanix Rainstorm SL-SHB 4,5mm.Tak nějak,tu toho je stále málo.Nikdo se v tom pořádně nevrtal.
.A nebo,nenašel by se někdo v okolí Nového Jičína kdo by mi dal prásknout?Předem děkuji.
http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... lshb-45mm/

http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... lshb-45mm/
Ceny a ten češtin tam mají teda fakt bohovsky
-
RZ CZ> Z Nového Jičína do Zlína to není zase tak daleko. Klidně přijeď.
RÖHM TWINMASTER Competitor .177
Slavia 631
LOV 2
Slavia 631
LOV 2
kdyby chtel nekdo prodat ar6 tak bych mel zajem 

Zdravím, pánové.
Po pár střeleckých dnech s vypůjčenou CZ200 jsem se rozhodl, že půjdu do vlastní PCP; původně jsem pokukoval po AA410, pak krátce po Benjamin Marauder a nakonec na mne pozitivně zapůsobil Evanix Rainstorm. Kamarád z Holandska mi psal, že zpracování je prý dobré, jen měli dřív problém s revolverovým ústrojím, které se ale modelu Rainstorm netýká.
Tak jsem pročetl celé toto vlákno - a už si nejsem tak jistý. Je to takové "samo-domo", jako tady píší 3-4 nespokojení majitelé, nebo šla kvalita nahoru?
Protože pokud je Evanix nedodělek pro fandy do broušení a úprav, samozřejmě bych se ve výběrovém procesu vrátil k předchozím dvěma kandidátům; jsem ajťák a ne mechanik.
Po pár střeleckých dnech s vypůjčenou CZ200 jsem se rozhodl, že půjdu do vlastní PCP; původně jsem pokukoval po AA410, pak krátce po Benjamin Marauder a nakonec na mne pozitivně zapůsobil Evanix Rainstorm. Kamarád z Holandska mi psal, že zpracování je prý dobré, jen měli dřív problém s revolverovým ústrojím, které se ale modelu Rainstorm netýká.
Tak jsem pročetl celé toto vlákno - a už si nejsem tak jistý. Je to takové "samo-domo", jako tady píší 3-4 nespokojení majitelé, nebo šla kvalita nahoru?
Protože pokud je Evanix nedodělek pro fandy do broušení a úprav, samozřejmě bych se ve výběrovém procesu vrátil k předchozím dvěma kandidátům; jsem ajťák a ne mechanik.
K poslední větě: es kommt der Tag.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
A sakra.A já uvažoval nad Evanix Hunting Master AR4.Takže zase abych řešil co dál.Fakt je Evanix tak špatný?
Jak jsem psal Coverovi, v poslední době na ně v NL neregistruju žádné stížnosti. Steyr nebo Daystate to není, ale taky to tolik nestojí.
Edit: je ovšem pravda, že tady to snad nikdo nemá v 16 Joulech, takže i kdybych sem hodil obrázky terčů, tak to o přesnosti přiškrcené verse nic moc neříká.
Edit: je ovšem pravda, že tady to snad nikdo nemá v 16 Joulech, takže i kdybych sem hodil obrázky terčů, tak to o přesnosti přiškrcené verse nic moc neříká.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Jak moc je pravděpodobné, že šulí jen 16J verze (viz příspěvek o zbrani sestavené "hrubou silou" navzdory šponám)? Nebo máš za to, že zmetky byly dány tím, že "ladili za chodu" a že na řekněme rok vyráběných zbraních už jsou všechny mouchy vychytané a starají se o to pečlivě?
Vím sice, že mám do 14 dnů nárok na odstoupení od smlouvy, ale stejně nemám rád komplikace. A musím říct, že po přečtení vlákna se rázem výrazně zvedla atraktivita Marauderu. Mít tak jen zdroj informací o 16J Rainstormech...
Vím sice, že mám do 14 dnů nárok na odstoupení od smlouvy, ale stejně nemám rád komplikace. A musím říct, že po přečtení vlákna se rázem výrazně zvedla atraktivita Marauderu. Mít tak jen zdroj informací o 16J Rainstormech...
Já nemám na mysli to, že se šestnáctijoulové verse šidí a silnější ne. Takže asi takhle: Evanixy v 60 J dokážou na 50 metrů nastřílet velmi pěkné skupinky. Co dokážou v 16 J nevím.
Zrovna teď si někdo na luchtbuks.net pořídil Blizarda a má pro to jen slova chvály.
Zrovna teď si někdo na luchtbuks.net pořídil Blizarda a má pro to jen slova chvály.
Mají Evanixy na konci hlavně závit?