Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No a trefíš toho gonga na 50 metrů při tasení během 2 sekund, nebo je to záležitost dlouhýho míření a ještě delšího spouštění?ramires píše:Jo a trochu OT ,mám CZ 100, podle "odborníků" na zbraně je to pistole úplně na hovno a na střelbu tak max. do 5-10m, jinak se nedají trefit vrata od stodoly, já s ní na 25m nevylezu z 9tkového kruhu a na 50m trefuji v pohodě gongy o průměru 30cm, není to jen o spoušti,ale taky o tréninku,
To je nejrozumnější, co můžeš udělat. BTW Trigger půjčuje všechny zbraně 5.-11.9. zdarma - jinak platíš za kus 200-350kachlí, takže toto je ideální příležitost si víc zbraní osahat, instruktora bez ZP platíš tak jako tak, tak se na všecko vyptej a vyzkoušej. Nebo si tam domluv sraz s nějakým dobrovolníkem z Brna (já budu zrovna ten týden v Praze, a o víkendu pryč). A na podzim budou další akce. CZ, Ruger (třeba zjistíš, že seš skrytej revolverářvojtas.m píše:Jistě na používání, a nechci GLOCKA. Já nevím nejspíš budu muset najít nějký den otevřených dveří v hodně velké střelnici a pořádně vše vyzkoušet.
...