Drulov Rada 5,5 mm CO2
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
Re: Drulov Rada 5,5 mm CO2
A tady se ptal tedy na co? Na QB nebo Radu ?blackamon píše:A kde se dá koupit? Nikde ji nemůžu najít...

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
Tak vysvětleno, je to upravená puška, je pak jasné, že pistole přímo z výroby neexistuje, proto jsem ji nemohl najít. A do toho drulovu asi zavolám. Nemá někdo tel.? Jinak jsem někde četl, že drulov ukončil výrobu a je v konkurzu, tak doufám, že to není pravda a jde jenom o fámu. Byla by hrozná škoda, kdyby už drulov neexistoval, vyrábí super zbraně.
Air Arms Pro Sport 5,5mm
Nebo dokázal by mně někdo tu QB 78 upravit na pistoli?
Air Arms Pro Sport 5,5mm
Telefon na drulov jsem už našel, zkusím tam v úterý zavolat a napíšu sem jak jsem dopadl.
Air Arms Pro Sport 5,5mm
Re:
tolik si to nevezme já sem ji měl a vycházelo to cca na ten 1g(možná ani ne) co2 se silnější pružinou úderníku,a to se zaručeně do 16J nevejde,protože už od výroby je to nahraně a omezené je to právě tou kratší pružinou.S panem Hánělem sem se o tom bavil á sám mi k tomu tu pružinu dal jako náhradní.Zkoušel sem tu radu vyšponovat na co největší výkon,a to že sem tam nacpal ty pružiny 2 a bylo to bez tý zpomalovací co je vydět zvenku a prošilo to navrstvený papír o tloušťce cca 1,5 pardubických zlatých stránek,ale vycuclo to vpodstatě celou nádržku plynu najednougandik píše:ja myslim ze dobre vytunena rada by mohla zrat tak 2-3 gramy co2 na vystrel , mozna trochu vic [ale pozor je to vic jak 16j takze na ZP ] vetsi mnozstvi uz je asi zbytecnost. myslim ze to je nekde v tomto topicu uz popsane...
jinak zajimalo by mne kolik ma spotrebu rada bez uprav.ja ji kupoval uz upravenou

Oprašuji toto téma.
Dnes jsem si totiž z Barrandova (od koho asi
) přivezl tramvají č.12 Radu v 5,5mm.
Móc hezká věcička, kterou jsem sháněl m.j. kdysi i u p.Háněla

Dnes jsem si totiž z Barrandova (od koho asi

Móc hezká věcička, kterou jsem sháněl m.j. kdysi i u p.Háněla

skvela hracka,taky jsem ji mel. asi nejvikonejsi co2 co jsem kdy drzel v ruce. skoda jen toho systemu nabijeni diky kterymu na to nejde nasadit poradna optika,nebyt toho mel bych ji do dnes.mikiki píše:Oprašuji toto téma.
Dnes jsem si totiž z Barrandova (od koho asi) přivezl tramvají č.12 Radu v 5,5mm.
Móc hezká věcička, kterou jsem sháněl m.j. kdysi i u p.Háněla![]()
![]()
Slusi ji to.
zdravim ve spolek,měl bych skromny dotaz da se někde sehnat tahle pistol? jde mi o neco takoveho jak je hned v prvním příspěvku od Alexxuse,nikde jsem nic nenašel. budu rad za každou informaci děkuji...K
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se že se dá sehnat už jen z druhé ruky - určitě se více než 3 roky nevyrábí - maximálně koupit narkotizační pušku a přehlavňovat ji
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
diky za rychlou odpověd je to v pr....,markotizační puška stojí 14 litru+hlavnovina+práce asi se poohlédnu po něčem jiném ale děkuji mnohokrát...K
Možná bych ten kanón prodal