HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
http://www.hatsan.com.tr/PCP_at44_w_10.asp predlzena verzia
Re: HATSAN AT44 PCP
Mal niekto problém vytiahnuť hlaveň? Červíky sú vonku, no hlaveň sa nepohne ani o mm. Ťahali sme ju dvaja
Treba ešte viac sily, alebo je na to nejaká finta? Tento to robí jednou rukou

A povolil jsi i třetí červík kde je nasazeno hledí?Hlavní se musí otáčet.A už si zrovna kup o-kroužky 7,66x1,78.Ty co tam jsou půjdou do kytek.
Tretí? Hledí (mieridlá) mám dole, mal som tam puškohľad. Sú tam dva červíky - zvrchu na rybine. Kde je tretí?
Tady jsou ty červíky,ale mám jednoranku ve dřevě.Kupováno v Kozapu.Když to nejde ven,musí to tam být sakramentsky napresované.Nastříkej do všech direk nějaký olej,nech přes noc působit.Pak to vraž (hlaveň) do svěráku,samo že s "cipem" a snaž se hlaveň otáčením povolit a vytáhnout.
No ja tam mám iba tie dva červíky vľavo. Ballistol som striekal hneď. Zverák som si nechával ako poslednú možnosť, ale zjavne príde aj na ňu. Vďaka za ochotu
cerviky su dva nad sebou kukni lepsie
Jo a tam kde je ta prázdná dirka se šrubuje hledí.Ten druhý červík zleva nebo i chcete li zprava (uprostřed),je trošku vyšší (čouhá ven) a slouží ikdyž je utažený,jako vystředění hledí,neboli-drží hledí v ose..Hledí (z umělé hmoty) tam má pro ten červík dirku.

Pokud ti nejde demontovat hlaven,je take dost mozne,ze je otrep nekde v mistech,kde jsou cerviky.Stalo se mi to take.Pokud hlaven dostanes vem,je treba radne zkontrolovat vsechny mozna mista,kde by mohlo dojit k nejakemu zaneseni sponou ci jinym podobnym svinstvem.Pak vse radne vicistot ci prelestit a opet smontovat.Pokud dojde k poskrabani,jako,ze dojde,je treba vse prelestit a pak nasledne promazat a sesadit.Ver tomu,ze najdes sponku.Turci si s ohrotovanim hlavu nedelaji.
tak přátelé, akce v Kozapu nejspíš pokračuje, jelikož už mi PPLko veze odtamtud jeden kus AT44-10/5.5 i s dopravou bratru za 4.450 Kc
. za ty prachy proč ne 

mám dotaz: bez moderátoru mi ATčko střílí v pohodě, ale jakmile nasadím moderátor tak je něco špatně: 3 rány v pohodě, další ulítne nahoru, další dolu- prostě střílí si to kam chce
a to prosím na 20 metrů. Čím to? zkoušel jsem dva druhy moderátorů a u obou stejné...

Ked nasadis ten moderator, nie je nahodou volny ? Nevykla Ti do stran ?
Moze byt, ze Ti diabolka skrtne o otvor na vystupe z moderatora.
Skus dat dole gumene tesnenie z hlavne a dotiahnut moderator na doraz.
Moze byt, ze Ti diabolka skrtne o otvor na vystupe z moderatora.
Skus dat dole gumene tesnenie z hlavne a dotiahnut moderator na doraz.
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
Jak jsi to udělal ? Když se podívám na stránky Kozapu, jsou ceny stejné jako dříve tj. cca 8000,-markr.5 píše:tak přátelé, akce v Kozapu nejspíš pokračuje, jelikož už mi PPLko veze odtamtud jeden kus AT44-10/5.5 i s dopravou bratru za 4.450 Kc. za ty prachy proč ne
nesmíš se dívat na stránky, ale rovnou volat. 

a to maj takovou "akci" jen na tenhle model nebo i na lámačky?