Příspěvek
od MartinT » 21 srp 2011 11:38
Ahoj,
Na tomto fóru jsem nenašel žádnou, za sebou jdoucí skupinu slov, že kuše na Bipodu skáče metry vyskoko. 2x jsem na poslední dvoustránce napsal, že kuše na bipodu skáče jak potřefená husa. Pravda, nenapsal jsem, co to znamená. Oprava, Bupod b mém podání stabilitu kuše nezvýšil, ale několikráte zhoršil. Tento názor vychází z mé osobní zkušenosti a pokud te tento výsledek jedinečný, velmi rád se přiučím, co jsem dělal špatně.
Pokud moudrem myslýš mé hojné překlepy jako Karvonovej šíp, ano to je moje vlastnost, mel bych si velmi často raději nas..t na ruce, než něco takového napíšu. Já to o sobě vím, lidé kterým píšu to snad vezmou s humorem. Omlouvám se, pokud jsem někoho někdy nějakám zkomolením míchnul.
Ohledně 120 metrů a krabičky nevím komu toto patří, Thor6 se k takovému výsledku chtěl dostat. Ten zmiňoval 120 metrů a krabičku. Můj komentář o pár příspěvků níže jsem psal, že na to má zbraň. Stejně tak jsem psal, že mám několik jednotek šípů, které dobře znám a že se mi podaří s nimi dosílit takového rozptylu, ale jen za podmínek a předpokladů, které jsou v tom samém příspěvku zmíněny. Já jsem nepsal, že to dělám běžně a nebo že je to jasná věc, já psal, že je to možné.
Možná nastalo napochopení v rozdílu a významu slov velikost terče a velikost rozptylu přesně vybraných šípů.
Pro ty, kteří si chteějí udělat vlastní názor, zavítejte na příspěvky na 44 stránce tohoto tématu.
Naučil jsem se, že střelba v mém podání na velkou vzdálenost (v mém podání 80+) do malého terče bez přípravy je jistota ztráty investice.
No a na konec si nechám jeden nesouhlas. Dle mě to nebylo fajn, že to tu umřelo. Chodím sem rád a hodně jsem se tu naučil. Nevzpomeneš si na 2 nicky, které tady cca 2 až 3 stránky tématu o kuších vyplnili chlapskejma řečma?
Excalibur Exomax 225lb + DigitalHunterDN
Air Arms TX200 HC + Falcon Menace 4,5-18x56 SLR MilDot
Crossman 1377 Clasic .177
Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.