Je to dobr? ku?e?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
zachutnalo jí u nás... 

-
Re: Je to dobrá kuše?
tak ich strielaj.ak potrebuješ poradiť s vábením, napíš mi pm
scootr -> zkoušel jsi maximální mířený dostřel toho tvého excaliburu??
jj, mám ho druhý den.. takže střílím šípy maximálně do terče
.. navíc dneska v tak krásný den zadírám v práci... takže jsem stále u 50metrů na terč...
ale pokud něco budu testovat - přemejšlel jsem o velkém chemickém světlu na šípu a na nějakém obrovském lánu při úhlu cca 43° / svítí to cca 20 hodin tak by se dal snad dohledat /.. jinak můj odhad je cca 1,2 km neřízeného letu....

ale pokud něco budu testovat - přemejšlel jsem o velkém chemickém světlu na šípu a na nějakém obrovském lánu při úhlu cca 43° / svítí to cca 20 hodin tak by se dal snad dohledat /.. jinak můj odhad je cca 1,2 km neřízeného letu....
-
ako je vidieť, je to už staršieho dáta
ale je tu môj exocet 200 s lumi-zone a originál príslušenstvom od excalibur
ale je tu môj exocet 200 s lumi-zone a originál príslušenstvom od excalibur
scootr-ten test dostřelu,no nevím,ale ten šíp už nikdy neuvidíš,bude tak metr v zemi,teď je všechno podmáčené po deštích,já jsem v zimě sem tam minul terč a šíp jsem doloval celý ze zmrzlé země,trčel ven jen končík.
cvicubis ale myslel "mířený" dostřel,na cíl v max.vzdálenosti,tam ti varizone umožní 50y,na větší vzdálenost je lepší náklop.těch 50y je maximum pro efektivní lov.
jj, pardon .. chybně jsem to pobral
pouze 50 metrů--
chtěl bych jít do 100 ale tohle jsou zastím ohromné cíle na které nemám
to je doopravdy ta montáž tak skvělá??
asi se jí někdo nezbavujete co ?

chtěl bych jít do 100 ale tohle jsou zastím ohromné cíle na které nemám

to je doopravdy ta montáž tak skvělá??
asi se jí někdo nezbavujete co ?

crossbowhunter - ty tlumiče na teťivě fungují??
-
samozrejme že fungujú, uberú ti asi 12 fps ale zvuk je o niečo slabší a poznatelne iný.no už strielam bez nich
scootr- zaznamenávám u tebe rychlý vývoj. Včera jsi se holedbal, že se loveckých hrotů trochu bojíš a dnes se chystáš kosit lišky.
Aby jsme o tobě ale neslyšeli třeba ve zprávách. Jinak lovu zdar. 

Barnett Delta Storm - Excalibur Vari Zone - jednodílná montáž
Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB
crossbowhunter- jak vábíš lišky? Máš zkušenosti i s jezevci? Bavíme se o poplatkovém lovu na Ukrajině tak to můžeš dát na síť.
Barnett Delta Storm - Excalibur Vari Zone - jednodílná montáž
-
Bude to sice ot jak blazon no odpoviem ti na tvoju otazku.
1. Ziadna seriozna agentura ti lov na ukraine nesprostredkuje bez platnej loveckej licencie.Takze ti odporucam vyhladat pz a spravit si kurz,skusky a vsetky tieto formality.
2. Na poplatkovom love v zahranici sa o vabenie zvere stara tvoj sprievod nie ty.
3. Ako biliog by si mal vediet ze sa pouziva vabenie zvukom a teda zajacie vrestadlo bude pre zaciatok ta spravna volba.
4. Pokial som to spravne pochopil tak scooter je myslivec a tak tie lisky moze lovit legalne,dokonca som mu doporucil raz na to ako stvorenu.Je to nadherny lov hlavne na jesen a v zime.
5. Trenuj a sprav si papiere co na lov v zahranici potrebujes.Prides na to ze rozptyl 8cm na 30 yardov je moc vela.Studuj na nete podklady ohladne zvere,jej spravania,mrkni videa ohladne loveckych hrotov,balistiky ...
A hlavne zbehni na hory s fotakom/pozorovacim dalekohladom a zver lov takto.Ked uz tam budes aj v zime potom by bolo fajn jej za odmenu za krasne zazitky nechat aj chutnu odmenu.Nikdy nezabudnem ako som stal po pas v snehu a pozoroval jelena ako sa brodil zavejmi.
Potom pochopis ze vrchol toho vsetkeho nie je lov ale vsetko to co tomu predchadza a kto vie mozno zazijes aj to vo ja na niekolkych poplatkovych lovoch ze pre krasu danej chvile nebudes schopny vystrelit.
1. Ziadna seriozna agentura ti lov na ukraine nesprostredkuje bez platnej loveckej licencie.Takze ti odporucam vyhladat pz a spravit si kurz,skusky a vsetky tieto formality.
2. Na poplatkovom love v zahranici sa o vabenie zvere stara tvoj sprievod nie ty.
3. Ako biliog by si mal vediet ze sa pouziva vabenie zvukom a teda zajacie vrestadlo bude pre zaciatok ta spravna volba.
4. Pokial som to spravne pochopil tak scooter je myslivec a tak tie lisky moze lovit legalne,dokonca som mu doporucil raz na to ako stvorenu.Je to nadherny lov hlavne na jesen a v zime.
5. Trenuj a sprav si papiere co na lov v zahranici potrebujes.Prides na to ze rozptyl 8cm na 30 yardov je moc vela.Studuj na nete podklady ohladne zvere,jej spravania,mrkni videa ohladne loveckych hrotov,balistiky ...
A hlavne zbehni na hory s fotakom/pozorovacim dalekohladom a zver lov takto.Ked uz tam budes aj v zime potom by bolo fajn jej za odmenu za krasne zazitky nechat aj chutnu odmenu.Nikdy nezabudnem ako som stal po pas v snehu a pozoroval jelena ako sa brodil zavejmi.
Potom pochopis ze vrchol toho vsetkeho nie je lov ale vsetko to co tomu predchadza a kto vie mozno zazijes aj to vo ja na niekolkych poplatkovych lovoch ze pre krasu danej chvile nebudes schopny vystrelit.
HANYKING : lovu zdar...tak není to zrovna můj plán, ale lišce zachutnalo u nás slepičí maso, tak jí to musím nějak odnaučit 
jináč ty s tím máš nějaký ten exp či s něčím jinám co by se mohlo hodit ?

jináč ty s tím máš nějaký ten exp či s něčím jinám co by se mohlo hodit ?