H?mmerli Hunter Force 900 Combo

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:
Re: Hämmerli Hunter Force 900 Combo

Příspěvek od Kubajzz » 12 srp 2011 23:56

Tak zkus ten online terč na pouhých 30m... Je to problém?
A co ten cukr na 50m? Už jsi zkusil?

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 12 srp 2011 23:59

fakír píše:... a tady se prezentují pušky CZ-200 s nástřelem na 10m což mě trochu irituje. Ale podle gustu žádný dišputát.
Ty si srandista! :lol: :lol: :lol:
fakír píše:Jen mě irituje zášť vzduchovkářů (větrovkářů) kteří nemůžou přenést přes srdce, že se jim sem tam i ta levná vzduchovka za pár korun vyrovná a oni chudáci dali skoro 10krát tolik. :wink:(blbouni)
Jasně, jsou to blbci!! :lol:
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
fakír

Příspěvek od fakír » 13 srp 2011 00:14

Jo asi je to tak i když mám vzduchovku pro zábavnou střelbu tak mě zatím nenapadlo střílet na 10m,připadá mi to jako zbytečné.Pokud bych chtěl střílet na terč tak bych se tomu musel více věnovat a asi na větší vzdálenost.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 13 srp 2011 00:29

Ano, přesně tak, musel byses tomu více věnovat, pak bys pochopil o čem to tady mluvíme.
izak

Příspěvek od izak » 13 srp 2011 01:44

Kubajzz
ty nam to zde nectes:

Force 900 papagaj z kinder vajca na 50m ... to je to same, jako ta tvoje kostka cukru ;-))

... tak ja to treba ze stoje nedam, z leze tezko rict, ale ja jsem prdlajs strelec se vzduchovkou, mi to jde spis s vojenskou odstrelovackou s oporou ... teda jednooky mezi slepymi kralem o tom zadna, kazdy se bal, ze to kope ... a kazdy to zkousel ... ja si jen precet teorii a na praxi to bylo znat ;-)
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 13 srp 2011 02:21

Nekoukej na videa a střílej.
Kromě toho jak tady už zaznělo, autor toho videa přešel na Prosporta a pak na Steyra... Proč asi? Když je ta QB36 taková pecka...
izak

Příspěvek od izak » 13 srp 2011 02:44

Protoze jsou lepsi ... a beztak i drazsi ;-))
Vsak ja taky casem koupim Umarex 850 Air Magnum Classic ... ale tuhle perovku si taky necham do zasoby ;-))
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 13 srp 2011 08:51

izak píše:Kubajzz
ty nam to zde nectes:

Force 900 papagaj z kinder vajca na 50m ...
... a ty asi pořádně nevidíš, podívej se na to video ještě jednou, na 50 m trefoval víčko, papagaj je na 30 m.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 13 srp 2011 13:02

2fakír:
Já jsem se tě neptal na nějaký odhadovaný rozptyl, ale na to kolik jsi dal bodů.
PEPAN

Příspěvek od PEPAN » 13 srp 2011 15:48

Co takhle nakreslit na pauzák kolečko odpovídající rozptylu(25mm teda), přiložit na onlíne a příslušné body vynásobit počtem ran ať je klid :roll: když mam něco za šit tak tomu nelezu do vlákna.. je to marný a zbytečný k tomu.
tady test století http://forum.gunshop.cz/soustrel-zbrani ... 13568.html móžete se realizovat
Nejde!Prostě NNe
wiz007

Příspěvek od wiz007 » 13 srp 2011 20:51

fakire co se furt snazis dokazat ze cinsky crep je lepsi nez poctiva praca?
Libanon

Příspěvek od Libanon » 13 srp 2011 22:40

Až vám tady ukážu co stou vzduchárnou jde dělat tak se po....te!Na 48 metrů sejmu stéblo pampelišky na každou ránu!Jen jsem skusil koupi týdle lámačky a pohoda,ty cápkové s flusbrokama na CO2 ať se jdou vysrat!Kubajz kup si tu Hammerli,a ukaž tvůj nástřel,a pokud ne neser se do diskuze o vzduchovce kterou pohrdáš,jinak ti koule ustřelim!!Jasný!Táhni na fórum o větrovkách a sem se neser!Sráči!
PEPAN

Příspěvek od PEPAN » 13 srp 2011 23:10

jak duchaplné :roll:
sorry že tu škodim, už mlčim, mlčim
Nejde!Prostě NNe
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 13 srp 2011 23:31

Mi je celkem fuk jak to střílí. Se vsadím, že v soutěži ve střelbě do vzduchu by jistě excelovala. Akorát se musím ozvat, když to tady někdo porovnává s CZ200 a podobně.
Prostě ta QB36 alias Hammerli je šit podobně jako ty Hatsany atd. Jestli je s tím někdo spokojený, tak je to jeho věc, ale ať probůh nepíše ty kraviny, jakože to nastřílí stejně jako opravdové vzduchovky.
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 14 srp 2011 11:07

Už dost dlouho jsem nebyl na tomto foru a když jsem si přečetl co se tu děje, tak musím říct, že je to k pousmání ... :lol: :mrgreen:
Co se týká Hammerli HC900 Combo, jsem o ní začal psát své postřehy na 7. straně tohoto linku. Kdo chce, může si to přečíst. Není to hanění této vzduchovky, ale moje postřehy, protože jsem ji měl a vyzkoušel ji. Právě proto, jaká je, jak jsem s ní byl spokojen, šla asi po roce do světa.
Samozřejmě jsem po několika letech chtěl opět začít střílet, takže jsem ji našel na netu - líbila se mi celkem vzhledově, pevná hlavěň, v ceně optika, cena přijatelná - tak proč ne - koupil jsem ji. Ale jak říká přísloví - věc levná dvakrát placená.
Rozhodlo hlavně to, že tato vzduchovka je NEBEZPEČNÁ jak pro střelce, tak hlavně pro střelcovo okolí. Ale o tom jsem už psal a nebudu se opakovat.
Každopádně tato vzduchovka je dle mého názoru zaměřena na laiky a začátečníky. V žádném případě není určena pro střelbu na vzdálenost větší než 30m. Pak už je to vše jen o náhodě. Jen tak namátkou si vzpomínám - vyosená hlaveň vzhledem k tělu zbraně, puškohled se špatně seřizuje na různé vzdálenosti a po čase nedrží nástřel, řemeslné zpracování kovových i dřevěných částí dost špatné - otřepy, velmi důležitá věc - mechanismus spouště, který jsem měl několikrát rozbrán, je přinejmenším velmi zvláštní (viz mé nákresy) bez zámku spouště - proto ta nebezpečnost ... atd.. Tato vzduchovka možná snese srovnání s některými jinými značkami ve stejné cenové relaci, ale s jinými dražšími pružinovkami srovnání neexistuje. Dokonce si myslím, že Slávie, která má zlamovací hlaveň je daleko přesnější. Už vůbec nesnese srovnání s větrovkou jakékoli značky.
Ale, kdo ji chce a má ji, ať je s ní spokojen. Bude s ní však spokojen do té doby pokud sám nevyzkouší něco jiného a zažije ten rozdíl.
Proto mne překvapuje to, že někdo, kdo je na tomto foru registrován sotva půl roku, nevybíravými vulgarismy častuje Kubajzze, kterému se sám nemůže rovnat ani po kotníky ve zkušenostech se vzduchovými zbraněmi a za kažnou cenu si prosazuje svou.
Tak čeho se pánové bojíte???
Přijeďte na jakýkoliv sraz vzduchovkářů, porovnejte, ukažte své střelecké umění, ukažte kvality svých zbraní a pak teprve bude mít smysl to, o čem všem se tu bavíte.
Na těch srazech vám kdokoli velmi rád a ochotně půjčí svoji vzduchovku či větrovku na vyzkoušení a porovnání.
BSA Lightning XL + Vector 4-12x40E

http://pempem.rajce.idnes.cz/
Odpovědět