NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nevíte někdo, kde se dá sehnat tubus, kam se dávají bombičky? Na radu jsem zkrátil závit, ale plyn utiká stejně dál. Pakliže se to sehnat nedá, tak tímto nabízím QB 78 5,5 mm za 800 Kč + přidávám přepouštěcí ventil. Doporučuji pouze na náhradní díly, páč po zmíněném zasahu je vyndávání došlých bombiček nebezpečná záležitost.
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
ale to je presne ten predajca, o ktorom som tu už pár krát písal viď http://forum.gunshop.cz/kriva-hlaven-co ... ml#p213192Sem ti říkal ať sleduješ allegro za ty prachy ať si ji pověsí na krktady je o poznání levnější http://allegro.pl/qb-79-ar-2079-match-c ... 96365.html a hned dvě
Informoval som aj políciu, snažíme sa s niekoľkými poliakmi zozbierať dôkazy a podať žalobu...
barel300 = arguns = bulit45 je jeden a ten istý hajzel, ktorému ja už budem robiť iba zlú reklamu, prípadne by som mu ešte rozbil hubu mať tú možnosť

Duroq: Máš sz. čus
Ahoj střelci 
neporadil by mi někdo jak se přidělávají nožičky na QBčko?
S nožičkama to vypadá velmi dobře tak bych chtěl nějaké koupit, např. tyto:
http://www.provsechny.com/index.php?mai ... ts_id=8698
Jenom nevím jestli jsou správně veliké popř. jak se přidělávají.
Díky za rady.

neporadil by mi někdo jak se přidělávají nožičky na QBčko?
S nožičkama to vypadá velmi dobře tak bych chtěl nějaké koupit, např. tyto:
http://www.provsechny.com/index.php?mai ... ts_id=8698
Jenom nevím jestli jsou správně veliké popř. jak se přidělávají.
Díky za rady.
ten bipod co je v odkazu je na RIS lištu 22mm, to znamená že na předpažbí musíš namontovat lištu a na ní potom ten bipod
jj díky to jsem ještě jakž takž pochopil 
A lišta bývá součástí nožiček, či se kupuje zvlášť ??
Aha už jsem něco našel ty se asi kupují zvlášť...
Doporučítě nějakou na QB ? všechny mi přijdou moc dlouhé (nebo se pak uřízne podle zbraně) ?

A lišta bývá součástí nožiček, či se kupuje zvlášť ??
Aha už jsem něco našel ty se asi kupují zvlášť...
Doporučítě nějakou na QB ? všechny mi přijdou moc dlouhé (nebo se pak uřízne podle zbraně) ?
Mám je ke svému QB , ale nepoužívám je . Jen když potřebuji flintu někam odložit , tak abych jí neválel. Hodně se kvrdlaj.
Vida, to mě nenapadlo, já myslel že jsou stabilní 
chtěl jsem je abych nemusel qbéčko opírat např o střechu auta nebo abych měl nějakou podpěru, když střílím ze země..

chtěl jsem je abych nemusel qbéčko opírat např o střechu auta nebo abych měl nějakou podpěru, když střílím ze země..
Tak si buď kup od Alexxxe kopie Harrisek, ten vozí celkem kvalitní za rozumnej peníz. No a nebo kup origo Harrisky, jsou to super nožky, neměnil bych.
Cogito ergo armatus sum.
-
Tu bych vzal jen když bych k tomu dostal jako dárek krabičku stříbrnejch diabolek.Tak 500ks/5,5.Divím se že nenachromovali i optiku...ale každý může mít jiný vkus...

Tak chlapy s QB 79, kteří to máte od Poláků, už máte nějáké postřehy?Jsem tu novej a taky o ní vážně uvažuju, tak sem zvědavej.Přemýšlíte to předělat na vzduch nebo zatím CO2?co tuning? atd.
QB79 od poláků mam měsíc. Ihned jsem koupil láhev na vzduch a udělal pár úprav. QB78 vlastním už asi dva roky tak rozebrání je dílem par minut. Zatím jsem jí zastřeloval pouze na deset metrů a tam puška dokáže chodit téměř jednou dírou, uvidím, jak to bude na větší vzdálenost. Výkon (po úpravách) je vyšší než u Slavie 634 ale zkoušeno pouze nástřelem do zlatých stránek. Na naplnění zásobníku 3000 – 1500PSI mi dá asi 80 ran. Co je na pušce strašný je pažba. Měl jsem doma jednu z QB78 deluxe tak jsem jí tam napasoval a je to určitě lepší
Díky za odpověď, no tak to by snad s ní mohlo být opravdu v pohodě.A jak je to s koupí z Polska, tos kupoval z Allegra nebo z nějákého obchodu? Co všecko jsi na ní upravoval? kolik tě stálo to předělat na vzduch? Cos všecko musel koupit?