PRUZINY (Vyroba,predaj,miery)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
závaží pístu mám doma, koupil jsem ho někde na netu. Zatím jsem ho tam nedával. Mám jen novou pružinu, s ní a s JSB Exact, RS a Expres má úsťovku okolo 260 m/s. Vyměnil jsem origo spoušť za GRT III, ale jak jsem zjistil, stačí vyndat pružinku spouště a je to skoro to samé.
Ta úsťovka mi stačí. Po nějakém čase klesne na těch 16 J. Je to způsobeno tím, že je ta pružina docela dost stlačená.
mám dojem že jsem to kupoval zde shop@prolov.net
Ta úsťovka mi stačí. Po nějakém čase klesne na těch 16 J. Je to způsobeno tím, že je ta pružina docela dost stlačená.
mám dojem že jsem to kupoval zde shop@prolov.net
Naposledy upravil(a) phantomls dne 15 črc 2011 16:36, celkem upraveno 1 x.
Gamo Hunter 440 .177,
Slavia 631 de Luxe,
Slavia 630,
ČZ 236,
LOV 21,
DU -10 Condor
Slavia 631 de Luxe,
Slavia 630,
ČZ 236,
LOV 21,
DU -10 Condor
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: PRUZINY (Vyroba,predaj,miery)
To jsem z toho jelen, koupil sem si do zálohy u zbrane-vzduchovky.cz náhradní pružinu do mojeho Hatsana 80 a měřím ji tu před sebou a délka je 26cm, drát 3.2mm a funkčních závitů 32 nebo 33
Ale někde sem tu četl v jiném vláknu, že pružina je 30cm a origoš dokonce 40cm, tak teď jak to je?
Už tu někdo rozdělával 80-ku? jak má tedy být dlouhá?
Ale někde sem tu četl v jiném vláknu, že pružina je 30cm a origoš dokonce 40cm, tak teď jak to je?
Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Aneb na každou svini už se vaří voda.
Ta pružina by měla mít délku 30 cm.
Gamo Hunter 440 .177,
Slavia 631 de Luxe,
Slavia 630,
ČZ 236,
LOV 21,
DU -10 Condor
Slavia 631 de Luxe,
Slavia 630,
ČZ 236,
LOV 21,
DU -10 Condor
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm tak to abych si vždy, když si půjdu něco koupit bral metr a šupleru.
Tak ono záleží jakýho Hatsana máš ono totiž je jich nepřeberné množství a nezáleží jen na délce ale i na průměru ,já mám třeba průměr pružiny 19mm u 55s, ale někdo u stejného typu myslím 21mm a není jedno kterou koupíš délku mám kolem 28 cm.U torpéda je jistě delší až 40cm atd.Ale záleží na jaký typ narazíš atd.Nejlépe to poznáš když to umíš rozdělat a změříš si to.
Mě se stalo na Hatsanovi 150 TH,že pružina měla 430 mm a po deseti výstřelech mi odkraglovala části spouště.Zase jsem musel dělat nové z nástrojářské oceli.Nehledě na uložení čepů,které spoušť drží (bortil se materiál pístové části).To jsem řešil obvařením tvrdým CO drátem a udělal v těle pístu nové díry pro čepy i pro doraz pružiny.
A originál míry.Hatsan 150TH Torpedo.
49 závítů + 2x1.5 zakončovací opracované.
Délka celková: 430mm
Průměr venkovní: 20,6
Průměr vnitřní: 13,6
Průměr drátu: 3,5mm
Drát:Ventilový drát
A originál míry.Hatsan 150TH Torpedo.
49 závítů + 2x1.5 zakončovací opracované.
Délka celková: 430mm
Průměr venkovní: 20,6
Průměr vnitřní: 13,6
Průměr drátu: 3,5mm
Drát:Ventilový drát
Ta pružina byla origoš nebo to byl tuning?
Originál.Koupená v Colosusu.
No a jak víš že materiál je ventilový drát?To Hatsan nakoupil u nějaké automobilky drát na ventilové pružiny a z toho to točí?Né ale vážně dnes není problém koupit cokoliv-jak je to v jedné písničce- nabídka určuje poptávku.Takže jestliže nějakým divočákům nestačí pružina na Hatsana origo s délkou 400 mm,tak není problém jim vyrobit o tři centimetry delší ,co na tom že jim to rozfláká celou vzduchovku,jak se říká kdo chce kam pomozme mu tam,a klidně ti ji budou vydávat za origo holt byznys je byznys.
-
čawte, kde by som mohol zohnať silnejšiu pružinu do Slávie 631? Alebo kto ju predá? Vďaka...
Slávia 634
Slávia 631
Slávia 630
Slávia 620
Slávia 622
Tex mod.3
Lov 21
Hammerli Hunter Force 750 Combo
Slávia 631
Slávia 630
Slávia 620
Slávia 622
Tex mod.3
Lov 21
Měl jsi toho svýho hatsana rozdělanýho?Jen tak asi poznáš jaký typ máš.Jak už jsem tu psal je jich vícero modifikací stejného typu.Takže se může stát že do stejného typu Hatsana -třeba 80-tky,dáš jen pružinu o průměru 19mm a pružinu o průměru 21 mm už tam nenarveš a přitom jsou obě do Hatsana 80 ale různých modifikací.Já mám H-55s což je v podstatě to samý jako 80 jen s dřevěnou pažbou a mám tam pružinu 19mm a délka kolem 27-28mm.Základ je vědět jakou modifikaci vlastně máš ale to většinou zjistíž až to rozebereš,což v případě záruky je problém.Motobassak píše:To jsem z toho jelen, koupil sem si do zálohy u zbrane-vzduchovky.cz náhradní pružinu do mojeho Hatsana 80 a měřím ji tu před sebou a délka je 26cm, drát 3.2mm a funkčních závitů 32 nebo 33
-
- Kontaktovat uživatele:
No právě, chtěl sem ji jako náhradní až rupne, kupoval sem ji u stejného prodejce jako flintu a říkal jim že to mám do té nové 80-ky kterou sem kupoval nedávno u nich.
Rozdělávat se mi to nechce když je vpoho a jen kvůli tomu abych zjistil jaká struna tam je
Holt budu doufat že je to ona.
Rozdělávat se mi to nechce když je vpoho a jen kvůli tomu abych zjistil jaká struna tam je

Holt budu doufat že je to ona.
Kup pružinu zo 634-ky a je to. Ja ju tam mam tiez.Miroslav631 píše:čawte, kde by som mohol zohnať silnejšiu pružinu do Slávie 631? Alebo kto ju predá? Vďaka...

Skorej ti pomoze odrezat z piestu kolicek na ktorom drzí tesnenie a zbrusit osadenie za nim do kuzela na priemer 634-koveho tesnenia a dat ho tam. Zbrusit asi 4-5 mm z natahovej paky a mas light tuning.

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
-
Vdaka...
Kup pružinu zo 634-ky a je to. Ja ju tam mam tiez.
Skorej ti pomoze odrezat z piestu kolicek na ktorom drzí tesnenie a zbrusit osadenie za nim do kuzela na priemer 634-koveho tesnenia a dat ho tam. Zbrusit asi 4-5 mm z natahovej paky a mas light tuning.
(da sa to aj doma na kolene ale sustruh je lepsí)[/quote]
Kup pružinu zo 634-ky a je to. Ja ju tam mam tiez.

Slávia 634
Slávia 631
Slávia 630
Slávia 620
Slávia 622
Tex mod.3
Lov 21
Slávia 631
Slávia 630
Slávia 620
Slávia 622
Tex mod.3
Lov 21
- marekzcke
- Kontaktovat uživatele:
mám doma NOVÚ pružinu, pre ktorú asi nenájdem využitie. jedná sa o originál Vortek pružinu pre TX200, ProSport, B40 / 15+ft/lb novej, vylepšenej série po opätovnom spustení prevádzky v USA. Výkon v TX200 a AAPS zodpovedá asi 20 až 23J.
parametre sú:

Týmto by som vás chcel poprosiť do akej vzduchovky by som ju ešte mohol osadiť? Prípadne kto by mal záujem tak mu ju ochotne prepustím za cca 4 stovečky.
parametre sú:
- dĺžka - 212mm
vonkajší priemer - 19,7mm
hrúbka drôtu - 3mm
počet závitov - 27
Týmto by som vás chcel poprosiť do akej vzduchovky by som ju ešte mohol osadiť? Prípadne kto by mal záujem tak mu ju ochotne prepustím za cca 4 stovečky.