Dobrý den ve spolek,
vrátil jsem se z krátké dovolené a první co se dočtu na foru Gunshopu je, že Shiva opět dostal ban a opět od mistra Chlapka (nejspíš to byl on, protože se pod to nepodepsal).
Abych náhodou nekřivdil nikomu z obou stran, řádně jsem si prostudoval dostupné informace. Vzhledem k tomu, že jsou vymazány některé důležité pasáže (jedna Shivova reakce) z diskuze - nejspíš pro to, aby ..bylo.. nutné vysvětlovat důvod

, tak se na něj ptám!
Mám pocit, že se opakuje to samé, co bylo již před časem řádně probráno a dokonce kvůli tomu vznikl i blok - BAN tresty a další zásahy moderátoru, který byl asi před dvěma měsíci z mě neznámého důvodu uzamčen, přes to že měl svůj smysl a to po tom, co dostal trvalý ban pan Sportovec. Něco je zkažené ...........!
Ve článku ve SR jsem nic závadného a nepravdivého nenašel a ještě bych si dovolil jeden postřeh - Sidewinder pokud vím opustil forum s tím a teď cituji ".. já na foru končím, veškera dalši komunikace se mnou tedy prosím pouze na e-mail..", tak proč jeho dlouhé prsty stále tahají za nitky i v jiných blocích, svůj si přece pro veřejnost uzavřel. Že by snad znovu zasáhla spravedlivá ruka bohorovného mistra Chlapka, jako odveta za příkoří, které se podle mne neděje a to na základě vysnilého útoku na MaO? Nezlobte se, ale cenzura tohoto rázu a zbavování se domnělé konkurence tímto způsobem do dnešní doby prostě nepatří.
Proto se ptám na důvody, proč k něčemu takovému dochází?!
S pozdravem Kodiak