No já Ti nevim proč, ale když to vidim, vybaví se mi špagin nebo Thompson 1928 a ze vzduchovek kterejma se netrefíš by mi stačila vz.47
Kdybych potřeboval udělat průvan v peněžence tak bych taky věděl http://aukro.cz/anschutz-anschutz-8002- ... 46735.html
Kus je to rozhodně pěkný, ale podle mého názoru to tu cenu určitě nemá. Zas tak málo jich nebylo, aby byly za tolik. akorat tato je teda kompletni, mozna ten zasobnicek ma takovou cenu jak samotna vzduchovka. Ale mět ty peníze, tak beru Giffard. Ale berte to jako muj osobní názor
slavia 630,631, tau-6, drulov DU10, markham ''king''single shot, Webley Mk.III , Webley senior, BSA meteor, Diana mark IV a dalsi anglicanky
Na Anschutz 8002 jsem taky koukal ale ....
Je ve více inzerátech a nějak mi ta data nesedí:
- např. už ji nabízel m.j. v r. 2009 jako cca 2roky starou s 15000 odstřílen. diab.
Teď na Aukru píše 3 roky a 10.000 odstříleno.
Že by se to odečítalo???
Prostě to u mne nebudí důvěru.
Už jsem se ptal prodávajícího.
Dle mého to vypadá na "domo robo" upravovanou vzduchovku - stáři kolem cca 40 let.
Některé detaily jsou profi a některé docela kutilské.
Taky se mi líbila, ale ta cena je dost nahoře.
Možná se jedná o nějaký prototyp popř. závěrečnou práci puškaře - ale od toho bych si pak nic nenechal dělat
Přední část s hlavní, mířidly a "násypkou", pod kterou se otáčí nabíjecí klapka, jsou s největší pravděpodobností ze vzduchovky, vz. 47. Možná i část nabíjecí klapky. Pro Svazarm byl nějaký počet vz. 47 upraven na jednoranné provedení.
Taky za "dobrou cenu",dokonce prý "pěkný dárek".
Uražené hledí na revolveru bude pěkný dárek,jen se prodejce neobtěžuje na to upozornit
Někdo méně všímavý tak dostane poštou veliké překvapení.Standarty taky hodně pamatujou....