Muzu mit svuj nazor at mam gamo nebo 20 vetrovek za 30tis jako vy dva

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
WohlmuthOta píše:No jo, takovejch už bylo co todle remcali a stejně nikdy nepřijeli ze strachu. A mimochodem máš napomenutí za nevhodný chování.Tomayo píše:Musim se smat kdyz se kouknu na vysledky a vidim jak to na foru nekomu lita jednou dirou a pak pri zavodech nastrili treba 80 ze 100neco bodupokud to ma zapotrebi? ja ne. Pokud bychom meli strilet ze stejne zbrane treba z toho strasneho Gama jsem zvedavy kdo by nastrilel vic chytraku. Klidne budu strilet ve stoje a ty si mezes lehnout
piku píše:
jen tak aby řeč nestála....
Myslím,že si našel jakéhosi svého favorita a bráníš ho a chceš slyšet jen do nebe vychvalující příspěvky.To je tvoje věc.Pokud ale nesneseš kritiku,která je v každé diskusi,tak se tu nemáš co bavit.Tomayo píše:milius milius zase si se predvedl![]()
podle toho co jsi mel vsechno za zbrane, tak ti musi byt alespon 50let nebo ses tak bkbej a nedokazes si vybrat poradnou zbran kdyz mas takove zkusenosti ?? Nebo je tu dalsi moznost, ze jen kecas! Osobne si myslim, ze od kazdeho kus... velky kus pravdy.
Az jednou pojedu na vas sraz a na ty zbrane se podivam a osaham si je s vasim dovolenim, tak jsem zvedavy co budes rikat pak...porad meles to same dokola jak dite ,,mama mama mama,,
Ja ma sice gamo, ale zjistil jsem, ze i s nim se da strilet presne kdyz se to clovek nauci - jak a kde to drzet,jak ji tisknout do ramene, atd..... samozrejme jsem nemel jen tu vlastne jsem ji koupil dedoj,ale to neni podstatne. Se strilenim nejake zkusenosti mam ( sice ne s vetrovkama) ale strilel jsem od te doby co jsem ji unesl. Musim se smat kdyz se kouknu na vysledky a vidim jak to na foru nekomu lita jednou dirou a pak pri zavodech nastrili treba 80 ze 100neco bodupokud to ma zapotrebi? ja ne. Pokud bychom meli strilet ze stejne zbrane treba z toho strasneho Gama jsem zvedavy kdo by nastrilel vic chytraku. Klidne budu strilet ve stoje a ty si mezes lehnout
FX independence nestoji 30tis a 5-7litrova lahev na 300baru take nestoji 3tis + 1500 plnici set nebo jak se tomu rika + naplneni,plneni a dalsi starosti s tim navic, takze tu nedelej chymery. Soustrel myslim,ze je dobry alespon podle videi od lidi co strilet umi. O zasobniku nic nevim ale system nabijeni je stejny jako u Royal 400 a clovek co ji mel s tim zadne problemy nemel.
Možno keby ti došlo že porovnávaš dva rôzne spôsoby streľby tak by si zistil že nie je na čom sa smiať.Tomayo píše:Musim se smat kdyz se kouknu na vysledky a vidim jak to na foru nekomu lita jednou dirou a pak pri zavodech nastrili treba 80 ze 100neco bodu
Jabberwocky píše:Myslím, že aron01 to shrnul dobře. Záleží hodně na tom, kdo je případný kupec a jaké má požadavky. Mně osobně by Independence vyhovovala – nechci mít doma (z mého pohledu nepotřebné) krámy a chodím často střílet tak, že si vezmu jenom pušku přes rameno, dojedu někam vlakem, tam si zalezu do polí nebo třeba do lomu a dvě tři hodinky pálím na sklopku z různých vzdáleností. Proto střílím z pružinovky a proto jsem si k ní koupil za pár šupů ještě pumpu Crosman 2100. Jak někde napsal Kubajzz, na vzduchovkách je nádherná ta nezávislost – člověk nemusí na střelnici. Nezávislost pro mě znamená i to, že se nemusím starat o to, kolik mám ještě vzduchu v kartuši, a že doma nezakopávám o hadice a nemusím po schodech tahat těžkou flašku. Naopak natahování mezi výstřely mi nevadí, jsem na to zvyklý. Independence by mě zajímala, ale upřímně říkám, že ne za tuhle cenu. Což je samozřejmě problém můj, nikoli výrobce. Tož tak nějak