Mohol som mať 9 rokov. Moj strýko nam (bratanec a ja) chcel urobit radost tak nam ako oporu dal a-čkový rebrík (v stoji) nabil 630-ku a isiel nasadit terč no a ako som sa tam steloval a hladal polohu tak som nahodou stlačil spušt, samozrejme som ho trafil rovno do zadku (to som zistil až po výkriku). V nervoch všetko zbalil a bolo po strielaní....

Ked tu boli spominane tie slepice, nastreloval som si optiku a skusal strielat do trubky na plote. V tom podskočila s v reskotom slepica vo voliere a hned mi došlo že sa to odrazilo.
Išiel som ju pozriet (aby otec nevedel) a zhodou okolnosti to dostala tiez do zadku.
Naštastie to rozchodila.....

Ešte niečo nerozvažne primerane veku 13 rokov. Boli sme na vidieku u rodiny a samozrejme som s kamosom nemal kde strielat tak na cca 20 metrov sme si vyhladli slepicu.
Pácilo sa nám ako podskakuje pri zásahu a asi po dvoch dnoch došla tetka v ruke s diabolkami STANDARD (hovorim si odkial ich má) že či nám nechíbaju, my že jasne a uz som jej ich bral. Hovorim, odkial sú a ona zo slepice ktora mi dva dni nežrala tak som ju musela dat do polievky. Vtedy by som sa najradsej nevidel....