CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jestli to máš od josef1000, tak písni jemu. Určitě ti pomůže.
Re: CZ200S
mě to někdy taky dělá,roztrhne se těsnění pod hrotem tý malý kuželky uvnitř QF, tak jednou za dva měsíce ho měním,
teď tam zkouším rozměr 2,5x1,5 a zatím dobrý
teď tam zkouším rozměr 2,5x1,5 a zatím dobrý
Re: Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí
trošku se vmísím ... ona se měla sériově vyrábět už měli v czub prototyp ale sešlo z toho .... mam ji na nějakem plagatu ....mikiki píše:No nikdo ještě nedal ty fotky krátkých![]()
Tak je tady - nejvíce mne uchvátila pistole upravená z CZ200
To byla CZ260.
Prý měla problém s regulátorem, tak z toho nakonec nějak sešlo. Ale pár kusů se vyrobilo.
Prý měla problém s regulátorem, tak z toho nakonec nějak sešlo. Ale pár kusů se vyrobilo.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
O CZ 260 jsem něco našel http://stevespages.com/pdf/cz260.pdf
CZ 200s 4,5 NS 12x50
AA S400 Valiant 10x44
AA S400 Valiant 10x44
-
Ještě jsem upravenou CZ 200 zkoušel i s optikou, bohužel doma nemám pistolovou, tak jsem na ni nasadil klasiku.
Ještě dodělám nějakou sklopnou ramení opěrku a pak to bude super
Ještě dodělám nějakou sklopnou ramení opěrku a pak to bude super
CZ 200s 4,5 NS 12x50
AA S400 Valiant 10x44
AA S400 Valiant 10x44
zdravím pánové sháním zásobník na CZ 200s otočný ale aby se otáčel sám po každém přebití, a zaručoval 100% funkčnost a nebyl problém s ořezem diabol předem děkuji za vaše odpovědi.
pokud můžete přiložte i nějaké odkazy kde se dá zakoupit
pokud můžete přiložte i nějaké odkazy kde se dá zakoupit

Gamo cfx 5,5mm optika gamo 4x25
Slavia 630 4,5mm
CZ 200 S 4,5mm optika delta titanium 4-16x42
Slavia 630 4,5mm
CZ 200 S 4,5mm optika delta titanium 4-16x42
http://shop.czub.cz/zasobnik-cz-200-r-4 ... y/d-70595/
Jediná a zároveň ideální volba
Jediná a zároveň ideální volba
No nevím, jen dnes mi ta svině servala tři o-kroužky z podavače a to jsem se fakt snažil a nastavoval velmi poctivě
(

Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Já tam už mám jeden kroužek tak 1-2 roky. Vždy je možné, že se může objevit nepovedené kus, ale co jsem zatím měl, tak se vždy daly vyladit tak, že kroužek neodíraly.
Dle zadaných parametrů to je ale stále jediná možnost, jiné se sami neotáčí a podlé mého to je tak 50% požadavku na funkci zásobníku.
Dle zadaných parametrů to je ale stále jediná možnost, jiné se sami neotáčí a podlé mého to je tak 50% požadavku na funkci zásobníku.
Mně se zdá, že kroužek se ničí odíráním o ten o-kroužek v zásobníku. Divné, ale asi je to tak. Ještě to vyzkouším nějak nabarvit, ale nezdá se, že by cokoli drhlo o vlastní zásobník (kov). Kroužky používám 3x1 mm z Rubeny, zásobníky mám originál i druhovýrobu od Josefa1000 a nepozoruju tam rozdíl. Posici bubínku jsem ladil při vyndaném nabíječi tak, aby otvor pro diabolu v bubínku byl co možná nejpřesněji uprostřed navazujícího otvoru v těle nabíječe.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Konečne som dokončil svoj pokus o prerobenie klasickej cz-ky na bullpup.
Tech.parametre:dlžka 76cm, s ozdobou 94cm
výška 26cm s optikou
hlaveň 60 cm nerez LW
kartuša 54 cm
pažba orech
Ak bude záujem ,rozpíšem viac aj o ostatných úpravách:)Foto,zatiaľ len z mobilu...
Tech.parametre:dlžka 76cm, s ozdobou 94cm
výška 26cm s optikou
hlaveň 60 cm nerez LW
kartuša 54 cm
pažba orech
Ak bude záujem ,rozpíšem viac aj o ostatných úpravách:)Foto,zatiaľ len z mobilu...
- igi_79
- Kontaktovat uživatele:
Na lucik si zabudol?
nie, samozrejme bude kvôli bezpečnosti...len ho ešte vyrábam....aj montáž optiky po poslednom meraní bude nižšia o 1-1.5cm
Naposledy upravil(a) darkall dne 08 črc 2011 15:52, celkem upraveno 2 x.
Nádhera
Jo,mít tak možnost strojů na výrobu ok/montáží apod..
Na lučík nezapomeň,když jsem měl flintu ještě bez něj,stačilo při sedání lehce zavadit spouští o "bag" a mohlo být o starost navíc.

Na lučík nezapomeň,když jsem měl flintu ještě bez něj,stačilo při sedání lehce zavadit spouští o "bag" a mohlo být o starost navíc.