NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Myslím,že nic víc super než můj patentní drátkovej zásobník asi na qb není,tak aby to samo dávkovalo a nemusel jsi ručně otáčet bubínek,atd. (rozhodně ne komerčně vyráběné)Poslední verzi mám vymakanější,je z mosaznýho drátu,a funguje fakt spolehlivě.No,ale samo,že to nikomu nenutím.Dá se jednoduše oddělat,tak že s přepravou není problém,no a mít v qb 21 ran k dispozici vůbec není k zahození 

-
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
to undead:
hm to vypadá rozumně. zkusím to pokoumat. flašky se krměj u potapěčů či paintballistů? respektive jde to doma kompresorem? jelikož o tom vím teď prd tak mi přijde že výměna kyvet je pro mě dostupnější.
to amerlock: to mě zajímá najdu tu někde foto?
hm to vypadá rozumně. zkusím to pokoumat. flašky se krměj u potapěčů či paintballistů? respektive jde to doma kompresorem? jelikož o tom vím teď prd tak mi přijde že výměna kyvet je pro mě dostupnější.
to amerlock: to mě zajímá najdu tu někde foto?
-
zabudni na kyvety. Všetky drhnú o hlaveň a rozhodí to nástrel. Sám mám doma dve nové nevyužité. Myslel som, že posledné prepúšťacie ventily z Drulova sú dostatočne vyosené, ale nie sú.
QB78 DL, 0.22" + Nikko Stirling GK 4-16x44AO
HW 57, 0.22" + Delta Optical 6x32AO
Air Arms S400 Classic 0.22" + Delta Titanium 6-24x44AO
S.P.A CP-1M
HW 57, 0.22" + Delta Optical 6x32AO
Air Arms S400 Classic 0.22" + Delta Titanium 6-24x44AO
S.P.A CP-1M
-
a já blbec mám pro sebe jeden a pro kolegu z práce dva objednané, respektive už asi budou na poště. no chybami se člověk učí...
jawa.Zapomeň na coočko,taky jsem se tomu bránil.Ale když ho přeskočíš a uděláš to rovnou na vzduch ušetříš určitě tak dva litry.Kyvety jsou obludnost a každou chvíli strávíš rozebíráním a opravováním Qbčka.Zapamatuj si nick "Regis" Až se ti prosekne rezavou šponou ventil tak ho budeš potřebovat.
Vyzkoušel jsem i paitbal flašky, ale plníš je stejně ze špinavýho hasičáku.Tak že zase bordel.Pak s tím můžeš leda tak chladit pivo.
A na víc ti každou chvíli odejde nějakej okroužek.Zjišťuji zpětně tak na cočko bylo nejlepší Qb originál a bez zvyšování výkonu.jen vyleštěný plochy a spoušť. 80 ran o 10Joulech.Bombičky do baťůžku a jde se.Ale je to jen na takový jaro podzimní postříleníčko.ps: mám doma dvě kyvety,jestli je chceš tak za poštovný dám.

A teď trochu pozitivně: když ti nebude vadit že místo abys trefil terč tak ho uhasíš, tak cočko není zas tak špatný....

A teď trochu pozitivně: když ti nebude vadit že místo abys trefil terč tak ho uhasíš, tak cočko není zas tak špatný....

Termit píše:jawa.Zapomeň na coočko,taky jsem se tomu bránil.Ale když ho přeskočíš a uděláš to rovnou na vzduch ušetříš určitě tak dva litry.Kyvety jsou obludnost a každou chvíli strávíš rozebíráním a opravováním Qbčka.Zapamatuj si nick "Regis" Až se ti prosekne rezavou šponou ventil tak ho budeš potřebovat.Vyzkoušel jsem i paitbal flašky, ale plníš je stejně ze špinavýho hasičáku.Tak že zase bordel.Pak s tím můžeš leda tak chladit pivo.
A na víc ti každou chvíli odejde nějakej okroužek.Zjišťuji zpětně tak na cočko bylo nejlepší Qb originál a bez zvyšování výkonu.jen vyleštěný plochy a spoušť. 80 ran o 10Joulech.Bombičky do baťůžku a jde se.Ale je to jen na takový jaro podzimní postříleníčko.ps: mám doma dvě kyvety,jestli je chceš tak za poštovný dám.
![]()
nekdo ma asi trosku vic smuly nez ostatni a mozna nekdo zase trochu vic stesti ja si rozhodne na qb nemuzu stezovat mam ho pres 2 roky plnim pres klasicke kyvety plnene ze stareho hasicaku a nikdy sem zadnej problem se spinou z hasicaku nemel, podle meho nazoru na to co2 pusky musi trosku pamatovat uz od vyroby napr u te qb 78 nevymontoval si nahodou pri nektere z tvych uprav ten filt co tam je proto aby zabranil necistotam z kyvety dostat se dak do zbrane?? a mymochodem podle me je horsi bordel ktery se do zbrane dostane z bombicek neni to teda casto ale podle me je horsi kousek kovu z obalu bombicky nez trochu rezaveho prachu z kyvety..
No jasně tan filtr jsem vyndal hned na začátku, potom co jsem našel ve ventilu přiskříplý chlup z filcu.Ale dal jsem tam jinej a lepší. Ten originál má na víc uprostřed dírku pro propichovač ,tak k čemu tam je.Coočko není špatný,s tím jsem si to kupoval ale když už tak z paitbalek.Pak jsem si konečně mohl víc zastřílet a vcelku bez závad.Nehledě že ty kyvety fakt dřou o hlaveň.
No, mě teda kyvety nikdy nedrhly a že by z nich byl nějakej čubinec, to taky ne. Každopádně ale vzduch je vzduch.
no ani mne kyvety nedrhnu ventil z drulovu....kyvety abner ...a nechapem ako dostanes tolko tej hrdze do kyvety ked je na ventile kyvety ani nie 1 mm dierka ...
norconia qb 78 deluxe + bsa sweet 17 3-12x40ao duplex
haenel suhl 312 + walther 4x32 compact mildot
slavia 631 lux
tau 6
haenel suhl 312 + walther 4x32 compact mildot
slavia 631 lux
tau 6
Tak jsem našel nějaký zásobník/podavač pro QB.... ale ta cena.... eshop zde
Opravdu se to nedá obstarat nějak lépe?
Opravdu se to nedá obstarat nějak lépe?
Haenel modIII-284, 311; ČZ vz.47; ČZ 803,801,800, 236, 236-1; ZB ZV4, ZV3 a Slávinky
AR 2079 tuned&modified + Leupold 4-12x40AO
AR 2079 tuned&modified + Leupold 4-12x40AO
co neivdět budu mít doma závěr pro QBčko využívající zásobník z benjamina:
http://david_holub.sweb.cz/ruzne/zaver_qb_zasobnik.jpg
testnu a dám vědět.
testnu a dám vědět.
http://david_holub.sweb.cz/
tak to sem zvedav jestli ho tam napasujes...daho11 píše:co neivdět budu mít doma závěr pro QBčko využívající zásobník z benjamina:
testnu a dám vědět.
a já jsem zvědav kdy přestaneš citovat poslední příspěvek na který reaguješ,vypadá to strašně a nevím proč to děláš
-
to Anaxien: to se mi líbit! akurát fakt ta cena no... ale zajímavej systém.
Čus, protože ta kyveta rezne uvnitř.milando píše:no ani mne kyvety nedrhnu ventil z drulovu....kyvety abner ...a nechapem ako dostanes tolko tej hrdze do kyvety ked je na ventile kyvety ani nie 1 mm dierka ...