Sklopn? ter?e
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ideální by bylo udělat siluety hlavl a jen nalepit hlavy politiků, pak by mě ani nevadilo kdybych netrefil killzónu. 

Re: Sklopné terče
Ty blbci ani nějakou killzonu nemaji 

že ne? Zkus jim sejmout preference 

To je ješitnost a pocit moci, jinak jsou dutí jak bambus...
Tady je má mobilní střelnice,s kterou si společně s HW užíváme zábavu.Střelba ve stoje bez opory na vzdálenost 30-40m.Pajduláci 100x30mm ,biatlony 50mm s redukcí na 28mm a 16mm.
Weihrauch HW 100T: Delta Titanium 4-16x42 Mildot
Re: Sklopné terče - olovene dopadiste
Mne z cias socializmu, ked sa este do Juhoslavie vozil cin lebo nam nedali DINARE, zostali
trojuholnikove pajkovacie pruty ktore som pripevnil na gumenu podlozku o velkosti A4 a je to fajna tichucka podlozka pod papierovy terc.
Olovene sklapacie vtaciky by asi tiez fungovali ale lacnejsie tiche dopadiste ako surovy dreveny klat asi nie je.
trojuholnikove pajkovacie pruty ktore som pripevnil na gumenu podlozku o velkosti A4 a je to fajna tichucka podlozka pod papierovy terc.
Olovene sklapacie vtaciky by asi tiez fungovali ale lacnejsie tiche dopadiste ako surovy dreveny klat asi nie je.
@sanny HW - a kdyz netrefis, tak to jde do te sopy?
, anebo to je postavene jen na ukazku.

HW35, HW40, HW45, HW70
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
Musíš střílet tak,aby jsi trefil,a když nějaký to olovo cíl mine,tak to není kulomet,aby jsi ze sopy udělal kůlničku na dříví ne?
Asi tak nějak.

Weihrauch HW 100T: Delta Titanium 4-16x42 Mildot
Velice jednoduché. Horní část pr. 30 mm , spodní pr. 40 mm. Po zásahu se to párkrát protočí kolem osy. Ale asi už to tady někde možná bylo.... Ale mám radost , tak proč se nepodělit......
Walther LG 400 Anatomic 4,5mm , OPTISAN CP 10X32P MIL-MH10X
Docela pěkný, jenom jak máš zajištěno aby to nezůstalo po zásahu proti Tobě/střelci/ vodorovně ?
ja strielam do niecoho takeho

su to plechove kruzky hrube asi 2mm a pouzivaju sa na rury od plota,aby do nich netiekla voda,ked prsi...horny ma 7cm a dolny 11,5cm...len som ich prevrtal a nasikmo zabil klincom,aby sa neposuvali dozadu,ked do nich narazi diabolka...to som vymyslel,aby som si mohol obcas prasknut z balkona zopar ran,ked dostanem chut...su vo vzdialenosti cca 50-55m...vzdy to len tak cinkne a zakyve sa...

su to plechove kruzky hrube asi 2mm a pouzivaju sa na rury od plota,aby do nich netiekla voda,ked prsi...horny ma 7cm a dolny 11,5cm...len som ich prevrtal a nasikmo zabil klincom,aby sa neposuvali dozadu,ked do nich narazi diabolka...to som vymyslel,aby som si mohol obcas prasknut z balkona zopar ran,ked dostanem chut...su vo vzdialenosti cca 50-55m...vzdy to len tak cinkne a zakyve sa...
nenašel sem tady nic o pohyblivém terči. Včera sem střílel vosy co lezou po spadaném ovoci. Zjistil sem, že mám problém se soustředit když to trhavě leze. Stacionární terč je v poho, ale když to leze a navíc trhaně... Je něco jako terč, aby to pomalu jelo nebo co??
Jak napsal pavel54 strana s pr. 40 je těžší a navíc je posunuté těžiště směrem k menšímu průměru. Z fotek to vidět není...
Walther LG 400 Anatomic 4,5mm , OPTISAN CP 10X32P MIL-MH10X
- Jabberwocky
BSA Lonestar 4,5 mm + NS Nighteater 6-24x56 AG
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz