Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No, nezbývá než konstatovat, že to máš opravdu pod kontrolou. Já, pouhý amatér, posiluji činkami a ty jsi to dovedl k dokonalosti. Skloubení držení "miláčka" a posilování prstů, všechna čest ...
CZ85+6" hlaveň, CZ KADET, TAURUS 689, ROSSI M518, CZ 858 TACTICAL, NORINCO JW-21(variable BUSHNELL)
Re: Foto Zbraní alias Pro milovníky fotografie II.
Jako zarytý revolverář kterému se nelíbí většina pistolí musím uznat že z tohodle kousku mám ohromnou radost 

A hele, ten zásobník mi něco připomíná (7 děr s plastovou botkou se moc často nevidí, většinou je to 7 a kovové dno, nebo osmá menší dírka mimo řadu a plastová botka). Prozradíš výrobní číslo (stačí první tři číslice)?
Hezká bedýnka, putovala s tím z fabriky, nebo jsi ji přibral někde cestou?
Hezká bedýnka, putovala s tím z fabriky, nebo jsi ji přibral někde cestou?
Lidská práva zasluhují nejvyšší ochranu!
http://www.a-human-right.com/
http://www.a-human-right.com/
S tou bedýnkou nevím jak to je, koupil jsem to dnes tak jak je v komisi, takže jsem si s majitelem nemohl promluvit. S. číslo je 701... Na rámu v místě držení prsty je vyraženo NB 50.
Sice ziadna umelecka fotka/nebol čas
/ ale moja trojka 

Taurus Tracker .357 mag,Sig Sauer SP 2022 9mm,CZ 110 9mm
Ahoj, můžu se jen zeptat - co je na té cz50 kromě krabice a střenek neobvyklého? Nemyslím to vůbec nijak špatně, ale podle té fotky se mi zdá jako každá jiná, tak mě to zajímá.. Nedávno jsem totiž taky zatoužil po padesátce, ležela v komisi a byla ve stavu, jako by ji denpředtím vyrobili, nikde sebemenší stopa po použití - ta snad ještě ani nevystřelila, s krabicí, návodem...jen ta cena se mi moc nelíbila.
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Podle mě nic, jen jsem psal že mě potěšila koupě. Jak zbraň a příslušenství, tak i cena vzhledem k tomu že ji majitel potřeboval prodat narychlo kvůli platnosti zp.
Dykmore - ČZ 50 je prostě klasika a mezi Československými železy je to něco jako u Waltherů klasik Walda PPK. Prostě když narazíš na krásnej kousek tak si zaslouží takovou postýlku v poctivý dřevěný krabici. Mě se docela nedávno poštěstilo taky pořídit uloženku s nádhernou leštěnou povrchovkou. Když jsem jí byl zastřílet tak mě jí bylo skoro líto
S těma střenkama je to diskutabilní. Tyhle jsou sice praktické, ale pro uloženku bych pořídil klasický tvar s logem ČZ od Klinskýho. Jinak mě se ta fotka vcelku líbí jen to chce vzít na lepší světlo. Zkusil bych to vyfotit venku za sluníčka v trávě i s tou krabicí. S bleskem se zbraně fotí blbě.

Jules Winnfield a Vincent Vega:
- Na takovejhle kšeft bysme měli brát brokovnice. - Kolik jich je?
- Tři, čtyři... - Včetně toho našeho?
- To nevím. - Takže to znamená, že jich tam taky může bejt pět.
- Může. - Chtělo to brokovnici.
- Na takovejhle kšeft bysme měli brát brokovnice. - Kolik jich je?
- Tři, čtyři... - Včetně toho našeho?
- To nevím. - Takže to znamená, že jich tam taky může bejt pět.
- Může. - Chtělo to brokovnici.
Myslím si ,že jestli od Klinskýho nebo ty co tam má je úplně stejný. Pro střílení asi ty co tam jsou,pro sběratelství originál.
jo jo taky se me nelibil makarov ale jak jsem ho videl na vlastni oci byl muj a tak to taky zustane
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
srovnávat čz50 s ppk je na facku - padesátka je nepovedená ošizená kopie za padesátých let a ppkačko je kvalita z období před wwII
To-derringer
Souhlasím s tebou srovnat ppk a cz50 to může jen ten kdo o nich nic neví. CZ50 je ještě ze slušného materiálu ale celková slabost konstrukčních řešení jí nedávají potřebný uživatelský komfort, životnost ani spolehlivost. U dobrých kusů se nedostatky moc neprojevují, u špatných je to jejich rys, v provedení 70 v materiálu, který je podřadný, už se nedostatky konstrukce naplno projevují.
Prostě CZ50, nesahá po špičky PPK a na makarova už se nechytá vůbec, ten je oproti jmenovaným, zárukou jednoduchosti, funkčnosti a spolehlivosti. Netrpí žádnými funkčními nedostatky.
Pro CZ 50 hraje jen několik skutečností, cena, dostupnost, patriotizmus. Jako záložka do šuplíku je velice oblíbená, stále je ještě i nošená, pokud se moc nepoužívá, nemá se jí vcelku co stát:-)
Souhlasím s tebou srovnat ppk a cz50 to může jen ten kdo o nich nic neví. CZ50 je ještě ze slušného materiálu ale celková slabost konstrukčních řešení jí nedávají potřebný uživatelský komfort, životnost ani spolehlivost. U dobrých kusů se nedostatky moc neprojevují, u špatných je to jejich rys, v provedení 70 v materiálu, který je podřadný, už se nedostatky konstrukce naplno projevují.
Prostě CZ50, nesahá po špičky PPK a na makarova už se nechytá vůbec, ten je oproti jmenovaným, zárukou jednoduchosti, funkčnosti a spolehlivosti. Netrpí žádnými funkčními nedostatky.
Pro CZ 50 hraje jen několik skutečností, cena, dostupnost, patriotizmus. Jako záložka do šuplíku je velice oblíbená, stále je ještě i nošená, pokud se moc nepoužívá, nemá se jí vcelku co stát:-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Proboha! Kdo je srovnával?
harrykv ?
Asi čtete něco jinýho než napsal.
Jinak s těma fotkama je to fakt. Když to je na fotce tak si toho člověk ani nevšimne, ale jak to drží v ruce je to něco jinýho. Ten makarov je taky v ruce jinej než na fotce.
harrykv ?
Asi čtete něco jinýho než napsal.

Jinak s těma fotkama je to fakt. Když to je na fotce tak si toho člověk ani nevšimne, ale jak to drží v ruce je to něco jinýho. Ten makarov je taky v ruce jinej než na fotce.
jo makarov je plochý a drobný, ve srovníní s cz 75 je to kapesní prcek 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
To Reaktor

CZ50 nikdy nabyla klasika jako PPK, v tom srovnání by klasikou byla jedině CZ27 a to počtem kusů a pestrostí států kam se dostala.harrykv píše:Dykmore - ČZ 50 je prostě klasika a mezi Československými železy je to něco jako u Waltherů klasik Walda PPK.