NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Exacty, nevím, co furt řešíte... Svého času jsem je i z netuněnýho QB pral a spokojenost veliká!
Cogito ergo armatus sum.
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
exacty jsou jasná volba pro zábavnou a trochu přesnou střelbu. Na potkany bych to ale považoval za luxus. I když já razím zásadu nestřílet po ničem co nechci sežrat, nebo co nechce sežrat mě 

Koupil jsem si na test JSB Jumbo Heavy. Strileno na vzdalenost 75 m, promenlivy az narazovy vitr. Nastaveno 202 m/s (pri 62 bar), optika 9x, strileno s volnou oporou o drevene poleno.
Na takovou vzdalenost jsem jeste nestrilel, takze cil byl pro jistotu zvolen typu "vrata od chlivu" (abych alespon neco trefil), ale nakonec me ta moje spuntovka prekvapila - i kdyz jsem mel pocit, ze to pri vystrelu na tom spalku vzdycky odskoci.
Na takovou vzdalenost jsem jeste nestrilel, takze cil byl pro jistotu zvolen typu "vrata od chlivu" (abych alespon neco trefil), ale nakonec me ta moje spuntovka prekvapila - i kdyz jsem mel pocit, ze to pri vystrelu na tom spalku vzdycky odskoci.
Zdravím, řeším takový menší problém, na QB 78(79) je možné připojit láhev s max průměrem 53 mm, bohužel 9 oz lahev má 54 mm, snažil jsem se nalézt nějaké kompromisní řešení v podobě 8,7,6 oz, ale nikde jsem takovou láhev nenašel. Nevíte někdo, kde se dá nějaká trochu menší láhev sehnat(nechci tam dávat 3,5 oz..).
Zdravím.
Nemáte někdo zkušenost s těsněním v regulátoru v mini-air systému?
Jde mi o těsnění viz. obrázek.
Odešlo mi a láhev mi vyfouká.....
Potřebuju koupit nové......
Martin
Nemáte někdo zkušenost s těsněním v regulátoru v mini-air systému?
Jde mi o těsnění viz. obrázek.
Odešlo mi a láhev mi vyfouká.....

Potřebuju koupit nové......
Martin
CZ200 Green (tuned), QB78/79 4,5mm (tuned), S.P.A 700W, QB79 5,5mm, LOV 21 (CO2), Crossman W357 (CO2), Umarex Long Lever (CO2), Umarex Colt SAA (CO2)
tu to asi neporiešiš, napíš priamo do paintballshopu, isto ti poradia...
inač tu sú nejaké tesnenia...
http://www.paintballshop.cz/oddeleni/32 ... -soucastky
inač tu sú nejaké tesnenia...
http://www.paintballshop.cz/oddeleni/32 ... -soucastky
Osobně všechny možné o kroužky kupuji v Techseal na Černokostelecké 161 v Praze, zatím vždy měli co jsem potřeboval. normální, nitrilové, silikonové ..... a ceny za pár šupů.
Dnes jsem měřil rychlost na zánovní QB 78 5,5
S JSB Match 5,5 (0,89g) to bylo 153m/s
Je to normální hodnota před tuningem ?
S JSB Match 5,5 (0,89g) to bylo 153m/s
Je to normální hodnota před tuningem ?
je, včera jsem měřil novou AR2079A .22 před tuningem: 155 m/s.
ani jsem se ještě nedíval, jestli má ten ventil s vývodem cca 1 mm, jak tady někdo nedávno psal.
zjistím, případně nafotím.
ani jsem se ještě nedíval, jestli má ten ventil s vývodem cca 1 mm, jak tady někdo nedávno psal.
zjistím, případně nafotím.
http://david_holub.sweb.cz/
daho11 teba to tunenie asi dosť baví
hm, ja mam na qbčku dierku typujem 4mm, ten 1mm je asi nejaká úprava pre nemcoch či pod. aby to nemalo ani tých 7,5j.
Kavy - po tuningu je to hneď o niečom inom a ešte ak by si prešiel na vzduch tak to už sú riadne šlehy

hm, ja mam na qbčku dierku typujem 4mm, ten 1mm je asi nejaká úprava pre nemcoch či pod. aby to nemalo ani tých 7,5j.
Kavy - po tuningu je to hneď o niečom inom a ešte ak by si prešiel na vzduch tak to už sú riadne šlehy

QB nebylo moje,dal jsem k dispozici hradla.
Zdalo se mi to hrozne malo,protoze neupravovana LOV 21 5,5mm mela se stejnou diabolou 115m/s
Zdalo se mi to hrozne malo,protoze neupravovana LOV 21 5,5mm mela se stejnou diabolou 115m/s
daho11, můžu se zeptat, jak daleko jsi s tou úpravou na bullpup? Docela by mě zajímalo, jak to chodí, spolehlivost atd. Díky 

konstruční problém žádnej, snad jen výška těch konzolí na puškohled mohla být o 1 cm nižší.
magnet funguje OK, baterky snad vydrží dlouho, zatím jsem si jen u televize zkusil cca 3000x cvaknout a není poznat, že by byl magnet línější.
mikrospínač místo spouště je super, sice ovládá jen magnet, který spouští klasický úderník, ale je to ohromný.
položíš prst, minimálně přitlačíš a bum.
Jen jsem z ní pořádně nestřílel, páč zlobí regulátor - našteloval jsem pušku na cca 250 m/s a pak se něco stalo.
naplním, pak každá rána je o 5 m/s rychlejší, pak se ustálí na 300 m/s. musím rozdělat regulátor a mrknout na všechna těsnění.
nějak teď na ni nemám čas, upravuju pár pušek, nějaký mám na cestě, čtyři doma.
jak to budu mít komplet otestovaný, tak napíšu.
A bude asi na prodej, páč zas budu dělat nějaký jiný
magnet funguje OK, baterky snad vydrží dlouho, zatím jsem si jen u televize zkusil cca 3000x cvaknout a není poznat, že by byl magnet línější.
mikrospínač místo spouště je super, sice ovládá jen magnet, který spouští klasický úderník, ale je to ohromný.
položíš prst, minimálně přitlačíš a bum.
Jen jsem z ní pořádně nestřílel, páč zlobí regulátor - našteloval jsem pušku na cca 250 m/s a pak se něco stalo.
naplním, pak každá rána je o 5 m/s rychlejší, pak se ustálí na 300 m/s. musím rozdělat regulátor a mrknout na všechna těsnění.
nějak teď na ni nemám čas, upravuju pár pušek, nějaký mám na cestě, čtyři doma.
jak to budu mít komplet otestovaný, tak napíšu.
A bude asi na prodej, páč zas budu dělat nějaký jiný

http://david_holub.sweb.cz/